Sot/Sotie vs. Mama&Tata - Update!

Daca ar fi sa alegeti intre Sot/Sotie&Copil si Mama&Tata, pe cine ati alege? Si de ce?
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Raspunsuri

brendamitran spune:
Poti fi mai explicita?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

CristinaT spune:
Eu nu prea inteleg. Copil, mama, tata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Guestus spune:
quote:
Initial creeata de Oana C
Daca ar fi sa alegeti intre Sot/Sotie&Copil si Mama&Tata, pe cine ati alege? Si de ce?
Oana siEva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
titlul corect era
"pe cine alegeti sotie/sot or amanta/amant" ?

addinel spune:
nu cred ca se poate face o astfel de alegere. eu sunt mai pacifista din fire, impac si capra si varza. e loc sub soare pentru toata lumea. parerea mea!
nunta mea

Jocelyn spune:
Da de ce sa fiu nevoita sa aleg?
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.

IEPU spune:
Jocelyn,
nu cred ca e o alegere radicala de genul "ai o barca in care incap numai 2 persoane pe care le poti salva, pe cine alegi sa iei cu tine?"
...dar sunt momente in care faci asemenea alegeri.
In prima mea casatorie, incheiata de altfel, am simtit tot timpul ca interesele si nevoile familiei din care provenea "mnealui" cantareau cu mult mai mult decat parerea mea. Si nu e OK. E frustrant.
Eu cred ca pe sot/sotie si copil trebuie sa ii faci sa se simta cei mai importanti pentru tine.
Si am auzit asta chiar de la mama mea; asa ca ei inteleg (sau ar trebui) sa inteleaga cam cum stau lucrurile...
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Elise spune:
Depinde de context, dar in principiu as alege propria mea familie...adica sotul si copiii.
Si sint convinsa ca ai mei ar intelege, asta e si scopul pentru care ne-au facut si crescut - sa ne facem viatza proprie, nu sa fim niste anexe ale lor la batrinetze.
La rindul meu ma straduiesc sa am copii ca sa ii invatz sa "zboare" singuri, nu sa-i tzin legatzi de mine.
Elise

Guestus spune:
Asta cu alegerea sot si alte rude este deja discutata...a
cum sa dezbatem subiectul
sot/sotie...rude...si animalul casei? pe cine alegeti?

Elise spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Asta cu alegerea sot si alte rude este deja discutata...a
cum sa dezbatem subiectul
sot/sotie...rude...si animalul casei? pe cine alegeti?
pai, Guestus, daca as gandi in perspectiva, evident ca as alege broastele de Florida, ca alea traiesc 200 de ani.

Asta relatie durabila....
Elise

cinta spune:
Cred ca, intr-un fel, alegerea am facut-o cand m-am casatorit, Oana.
Pe de alta parte, sa mi se impuna din afara o astfel de alegere [ de ex din partea parintilor] mi s-ar parea o intruziune pe care nu as putea sa o accept. Nu stiu detalii despre situatia la acre faci tu referinta, insa, personal, nu suport santajul sentimental sau orice alte forme de control/ manipulare exercitate asupra mea sau a sotului.
Daca nu e vorba de intruziune ci de necesitate, as cauta un compromis care sa nu imi pericliteze familia pe care mi-o construiesc acum.
astea sunt chestiis puse la rece. nu stiu cum as reactiona insa "din launtrul" unei astfel de situatii.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png