Clubul moldovencelor de peste Prut (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna
helga mersi de poze ,arati
doroty cum te mai simti ?esti pregatita psihic pentru nastere ?ca de saptamina viitoare e ok sa nasti .
Crinia si eu te-as sfatui sa-ti cumperi din CA cosmetice ca nu am incredere in produsele noastre.Eu cind ma duc in tara cumpar si la prietene si rude si sunt multumite de calitate.Sa-mi spui si mie ce crema de zi te-ai ales ca trebuie sa-mi iau una noua .De la Paste nu am mai gatit nimic ,ca ne-a ramas mancare
Lucia we placut!

pupici si o zi buna!

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Neatza feteli,

Azi voi fi intr-o deplasare asa ca scriu fuguta si plec.

Crinia, AP - administratie publica.

Tuturor mersi pt complimente. In curind voi pune si ceva poze de la nunta, nu prea am timp :(

In ce priveste cosmetica, of, acum am o mare problema, caci mi s-a terminat practic tot: crema, lapte, tonic, si tot nu pot sa ma decid de unde sa le procur. De obicei mi le procur din strainatate, tare imi place duty free But, la moment stau aici si nu stiu daca voi pleca curind undeva. Asa ca tr sa cumpar ceva de aici. Cind ma decid, va spun ce am luat. O prietena m-a sfatuit sa trec la sapun

O zi buna tuturor.

Doroti, iti tinem pumnii, ai mare grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hristos a inviat si bine v-am gasit!!
Doamne, ce mai ardeam de nerabdare sa ajung si sa vad ce mai faceti

Minivacanta noastra a trecut foarte repede si foarte frumos.
Cand am plecat Amelia a fost foarte speriata de tren si de oamenii de acolo. Ii alunga pe colegii de cupeu cand intrau. In schimb inapoi, dupa ce a vazut atata lume, a fost foarte relxata si le zambea la toti, inclusiv la nenea vames.
Animale la bunici nu a vazut prea multe, doar capra cu iedut, curcani, gaini si caine. S-a indragostit de ied si il punea pe bunic sa i-l aduca, iar ea il smotocea si il cuprindea cum putea ea. Iedul saracul fugea de frica deja.
Am fost la biserica in noapte pastelui. Dar din pacate la un moment dat mi s-a facut rau si am plecat acasa. A ramas fratele meu si a sfintit pasca si ouale.

Am avut musafiri, ne-am vazut cu multa lume, totusi nu cu toti cu cine mi-as fi dorit.

Intalnirea cu fetele la cofetarie mi-a placut muuuuult-muuult de tot. Am zis ca nu stau mult, dar nu m-am indurat sa plec mai repede. Asa ca Diana cu sotul ei m-a dus pana acasa( pupici pentru voi)ca nu mai aveam transport inapoi.
Impresiile? Mmm...Nati este foarte sensibila si copilaroasa desi nu as fi zis din poze . Este foarte simpatica. Rodica arata foarte bine. Violeta arata si ea foarte foarte bine ( eu ma asteptam sa vad cine stie ce grasa pe acolo). La inceput un pic mai timida, dar s-a adaptat cred eu. Mai ales cand a aflat ca cea care " tinea fraurile intalnirei in maini"( adica Diana) e de aceeasi varsta cu ea, asa ca nu mai era loc de complexul varstei acolo. Diana e foarte vorbareata si comunicativa. In fine, mie mi s-a parut ca noi toate eram foarte vorbarete si ne intreceam la vorba.

Am pus pozele intr-un album privat asa cum am convenit. Datele de la el le-am trimis pe mail. Nu am avut mailurile la toate fetele. Asa ca cine nu le-a primit, astept un PM ci adresa de mail si le trimi indata. ( Asta pentru ca mi-e lene sa trimit la fiecare, vreau mailurile ca sa trimit la mai multe o data)

Acuma va pup
Sper sa intru sa va mai spun impresii. Dar vreau sa si citesc din urma ce ati mai scris

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Intre timp in acelas album o sa puna( sau au pus deja) pozele si Rodica cu Diana.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Am vazut pozele ,sunteti toate tinerele, frumusele ,brunetele ,mai pe scurt aratati beton .
mai Vio eu n-am vazut nici o grasa in poze.Imi plac sprincenele tale ,le faci singura ?
Lilia ce bine imi pare s-o vad pe Amelusha fara ghips .
o zi buna.

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
nici eu n-am vazut pe nimeni plinut sau gras, toate aratati super bine! Si machiate, si frumoase, si in hainute frumos asortate! Mai vad ca v-ati distrat de minune!
Lilia, Amelia, ce mai face? Se simte din poza ca e bucuroasa, ca nu-i stingeneste miscarile gipsul... S-a inceput exploratul?
Corina, astept cu nerabdare sa scap de simptomele primului trimestru, ca deja sint iepuizata. Meniul a fost cam ca de Pasti, s-a adaugat doar gaina umpluta si facuta la rola, care s-a mincat bine si castraveti murati, care de aseemenea au mers f bine .
Alina, sa pui poze cind veti merge si la aquaparc si la zoo. Mai pune poze cu Deanna ca e tare draguta, are un iz de poznas
Fetelor mai puneti si voipoze cu puiutii vostri

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Salut, nu va scriu prea multe ca-s in trecere....
Davina, din pacate nu eu imi fac sprincenele...nu ca nu as sti, dar nu suport durerea ( de aceea nu pot si nici sa ma depilez ), tot la cosmeticiana ma duc sa mi le faca. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mai mai, da ce fete frumoase avem in clubul nostru, incredibil cum s-au adunat toate, zici ca criteriul a fost frumusetea .
Merci de poze, Lilia, am avut o mare placere sa ma uit la toate de citevaisprezece ori .
Multumesc tuturor participantelor pentru povestirea impresiilor, ma bucur ca ati avut o intilnire asa de agreabila. La mai multe pe viitor!
Violeta, tie separat un compliment cit casa, arati , si nu mai spune ca esti grasa, ca nu te mai cred in veci!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor.

Lilia - mercik pentru poze, am avut mare placere sa va vad.
Ca si Nati m-am uitate nshpe ori, sunteti toate super frumoase.

Violeta - merit urecheta pentru ca nu stii sa te apreciezi si sa te prezinti virtual sa cum esti, prea "zgustila kraski". Arati super .

La ce cosmetolog mergi si cam ce preturi sunt in ziua de azi?

Doroti, Nati - aratati foarte bine ca gravidute. Cred ca in ziua de zi nu mai vezi gravidute uritsele. Sunteti asa de prezentabile si mindre, hiar va invidiez si imi faceti pofta .

Doroti - daca nu te superi, ce virsta are sotul tau? arata asa micut parca e un flacau de cla 9-a .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

Lilia multumesc pentru poze. M-am uitat de n-ori si tot mai vroiam.
Fetelor arati foarte bine, Natalia sunt deacord cu tine, ai zice ca criteriul selectiei fetelor pentru clubul nostru a fost frumusetea.
Violeta arati foarte foarte bine. Am vazut o fata foarte frumoasa la fata si la chip. Machiajul e misto. Bravo!!! As vrea si eu numele si numarul cosmeticienii.
Ce as fi vrut si eu sa fiu cu voi acolo, dar...
Lilia in sfirsit Amelia fara ghips, si ea vad ca se simte mult mai bine. Sa dea Domnul ca ceea ce a fost si ce ati avut de tras sa fie doar o amintire neplacuta.
Cornelia las ca vine si trimestrul doi si vezi cum va fi mult mai bine.
Davina mi-am luat Scrub de la Avene si parca e buna. De abia numai odata am folosit-o.

Va pup si revin un pic mai tirziu

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput