Clubul moldovencelor de peste Prut (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Nu stai, nu m-ai inteles bine Natalia, eu ma cred draguta, insa f grasa. Si cred ca asta tre' sa mi-o spuneti caci altfel nu mai slabesc daca toti cei din jur o sa spuna ca arat bine, cum crezi?

Mergi la inceput

Rodica, pai noi azi cu Doroti vb, dar cred ca nu ai auzit. La mine fac e tehn aliment si specialit vinificatia si masteratul e management vitivinicol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Vio, scuze, chiar nu am auzit.
Chiar ii spuneam lui Nati, ca nu prea auzeam ce vorbesti.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Violeta, parerea mea e ca trebuie sa te simti bine in pielea ta. Eu nu pot sa-l critic pe cineva de linga mine (sotul nu se pune la calcul ), chiar daca ma roaga. Eu nu te-am vazut inca din poze, dar ma bazez pe ce a spus Rodica, pentru ca asta a fost prima ei impresie. Deci vezi ce impresii lasi la oameni, placute, cum altfel? Eu zic sa nu-ti faci grji, daca vrei, slabesti, daca nu, e treaba ta, nu a noastra, noi te acceptam asa cum esti.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

ok Nata.
va spun NOAPTE BUNA, caci altfel si eu sunt obosita, si sotul pe urma o sa fie suparat ca nu-i atrag atentie si mai vb miine de la servici ( daca totusi o sa ajung miine pe la el, sper sa nu-mi citesca sefia accesind internetul si cautind date despre mine nu fetele de la intilnire cred ca stiu despre ce vb eu, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Vio, stim-stim
Hai, noapte buna,eu aici stau si ma usuc, am o pofta de bere de numa. Pling pe umarul virtual al Natei...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Rodica , deci eu am inteles: data viitoare ne intilnim la beerhouse? Trimite sotul dupa bere 9 cum fac eu mereu Am plecat la culcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hai ca ma retrag si eu la liuliu. Nu inainte insa de a spala un munte de vesela, of

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

mey m-am dus sa pedalez si eu un pic si ce gasesc ?inca o pagina .
am intrat la pozele Rodicai si yok poze de la intilnire in schimb am vazut niste pozici noi.Rodica mama esti buna de modeling ,esti inalta si supla ,felicitari.
Vio de la bericica nu slabesti .Ori te accepti asa cum esti ori transpiri bine la o sala .
Nati am sa cumpar alt cascaval si o sa le fac .Mi-ar placea cu ceapa verde ,marar si brinza sarata.

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

LiliaToma, citind arhiva am inteles ca avem cunostinte comune : Natalia Dohotaru-Robu ( acum ) La moment e in concediu de maternitate insa lucram impreuna ( ca sa spun asa ) ea lucra inainte de concediu la Agentia Universitara Francofona, nu cumva e si ea pe forum pe undeva la mamici de....? Plus la asta ea traia cu familia ei inainte de casatorie cu un etaj mai jos de noi. Ea s-a casatorit la un an de noi, insa am descoperit ca am fost vecine acum o luna. Traiasca netul! ( iaka de ce eu spun sa nu scrie-ti prea mult si sa lasati info multe despre voi pe net!)

Mergi la inceput