Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 15
doroti_5 spune:
Buna fetele moldovence.Iaca eu am ramas singura si se pare ca voi nu cam pe aici.
Natalia am vazut si eu pozele, pot sati zic ca o sa ai un acoras, cred ca pozitiile tu leai comandat si el lea indeplinit, bravo baiat!
Crinia drum bun!!!Da cit o sa stai aici?
Mamanati felicitari pentru premiu(da eu tot cred ca trebuia sa stai acasa til dadeau si pe urma).
Rodica ce face?
Da celelalte fete?
doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Davina spune:
Neata
Lucia mersi de receta.Am citeva intrebari in ce fel de tava ai copt ?temperatura si timpul daca mai tii minte ?se framinta mult ca la cozanac ?Tu prima data ai facut pasca dar eu niciodata n-am mincat macar ,da ma gindesc ca e buna ca imi place tot ce e cu brinza dulce .
Nati pupa baiatul din partea noastra si sa-i treaca mai repede febra.Poate-i din cauza primaverii ?
mamaNati sper macar ca daca lucrati mult ca americanii sa va plateasca la fel .Eu tin minte ca aia de la ambasada din Ro ne-au ajutat mai mult decit aia din MD(am dat peste o scrorpie cred ,bine ca am scapat de hirtzoage)
La noi se anunta ploaie ,dar eu vreau asa de tare sa ma duc la shopping sa-mi innoiesc garderoba si a Deannei(toti pantalonii i-au ramas mici )
we placut.
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Balbina spune:
Diana, merci de compliman , baiatul nostru e un mare figurant, sa vedem ce-i va place sa faca atunci cind mai creste.
Alina, wow ce activitate placuta e shoppingul, iti doresc sa nu-ti strice nimic planurile.
Merci de urarile pt. Vlad, e f. posibil sa fie o viroza pe care a luat-o cred ca din parc. Ne lecuim acum cu metode cit mai blinde: vit. C, multe ceaiuri, sirop de afine.
------------------
Numai bine,
Natalia
mamanati spune:
Buna fetelor,
Toata ziua am alergat azi prin oras. Am cautat ceva de incaltat si n-am gasit nimic, m-am obosit degeaba. Alina, iti doresc macar tu sa ai succes la cumparaturi. Eu as mai merge odata la shopping in SUA. Nici haine de gravi n-am gasit dragute, le coase parca pentru babe nu pentru gravide.
Diana, asa am zis si eu ca il luam cind veneam la munca. Da astea te scot si din gura de sarpe.
Eu inca nu m-am recuperat definitiv. Ba m-a apucat in mijlocul la Grand Hall un acces de tuse!
Nati, insanatosire cit mai rapida si lui Vladut!
Lucia, pai in mod normal cam intr-o saptamina ar trebui sa treaca o viroza. Acum nici nu mai stiu daca e viroza sau raceala.
Va pupacesc pe toate,
Nati, azi 25.
Balbina spune:
Nata, sotul meu te-ar intelege, pentru el una din cele mai mari probleme o reprezinta cumpararea incaltamintei. Foarte greu isi gaseste ceva care sa-i placa, plus ca mai are si piciorul mare, si nu toate modelele sint disponibile in marimi mari.
Aici in Bucuresti haine de gravide se mai gasesc si dragute, dar preturile mi se par absolut indecente. Nu prea iti vine sa dai un pumn de bani pe o haina purtata doar citeva luni.
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74647" target="_blank">Capitolul 26
------------------
Numai bine,
Natalia