Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Davina spune:
Neata moldovencelor!
Nati super ca o sa fie cu Alex la cresa ,sper Vladut sa se adapteze cit mai usor.Azi am facut briosele tale cu cascaval si sunt foarte incintata de ele.N-am mai ajuns la magazin asa ca le-am facut cu mazzarela dat prin razatoare si cu ciapa verde .Puiu care e alintata la mancare a mancat 2 briose jumatate Merci de receta.
Si ca desert am facut receta data de Rodica clafoutis cu visine.Foarte buna si asta .Mi-a mai ramas aluat si am facut si cu mere.Multumesc de receta .
Azi am fost harnica ca n-am mai gatit nimic de vineri hihi.
Alina bine ai venit .Cum a fost Alex la un asa drum lung cu masina?
doroty nici eu nu as pleca din oras daca as fi in locul tau.Am nascut si eu la 38 saptamani implinite.Acum trebuie sa fii tu pe primul plan si trebuie sa inteleaga si ceilalti din jur asta.
MamaNati da ce colectiv de viespi aveti acolo de se duc cu paritul la sefi ...cit mai ai pina iesi in concediu de maternitate ?
Lucia poti sa-mi trimiti receta de la pasca cu brinza ,arata tare bine si vreau s-o incerc in viitor.
Crinia n-ai incercat demachiant de la Avene, ca mi se termina al meu ?
Vio si Cornelia cum va merge la scirbici ?
o zi buna
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
helga spune:
Of, Doroti, socrii astia!!! Pai sotul tau e casatori cu tine sau cu ei? Cit de egoisti sint. Da-i in masa si tine-l pe sot linga tine, chiar daca se supara astia.
Nati, am avut si eu asa sefi si asa colege, asa ca te inteleg foarte bine. Doar ca eu nu am rezistat mult si mi-am gasit alt job, cu un salar mai bun si cu colegi intelegatori.
Eu de miine plec la tara sa coacem un cuptor de placinte pt duminica. Asa ca va invit virtual la placinte gustoase din cuptor scoase
lia_c spune:
salutare
Diana, eu ti-am trimis parerea mea by email, sper ca ai reusit s-o citesti. Iti tin pumnii sa fie totul bine. Eu voi sta in oras, asa ca nu ezita sa ma suni daca te pot ajuta cu ceva!
Nati, imi pare rau ca asa ti s-a intimplat. Eu cam la fel imi era frica sa ies din casa cind eram bolnava ca sa nu ma intilnesc cu vreun coleg "binevoitor"... Asa ca rabdam... Cum am scris si in email daca ai nevoie de zmeura - spune-mi si-ti aduc sau de altceva! Ai grija de tine si nu te mai stresa atita din cauza colegilor!
Natalia, ce bine ca Vladut va avea un prieten la cresa, nu se va simti singur! Sint sigura ca Alex il va ajuta sa exploreze cresa!
Alina, sintem bine, kiar azi de dimineata am mai avut o , insa ma gindesc ca voi avea 3 zile libere la dispozitie, apoi we viitor vom avea liber 6-9 mai (4 zile) Hai ca ma intrigati si pe mine cu briosele alea! Si mie imi place cind nu trebuie de facut mincare, aseara au fost parintii si am facut mamaliga cu racituri, azi e ziua bunicai si iarasi va fi mincare, mamaaa ce bine, nu va trebui sa fac mincare
Alinka, mi-ai facut si mie pofta sa merg la tara, la bunica si la nani... Insa medicul nu-mi permite si orict de tare as vrea nu se poate . Cred ca a fost o minivacanta. Ma bucur ca ati reusit sa va relaxati si odihni!
Violeta, drum bun si sa petreceti frumos! Mi-e imi placea toata forfota aia de pregatire p/u cimitir, apoi la cimitir parintii se intilneau cu colegi de scoala, rude - e o atmosfera atit de frumoasa!
P.S. cind am zis petreceti n-am avut in vedere chef
Lilia, bravo sotului ca a ramas cu tine! Voi veti pleca din oras in acest we? saula romani nu prea se fac pomeniri ca la noi? Mai scrie despre Amelia cum se simte fara gips, ce mai face nou...
Lucia, la voi ce mai nou? ce-i pregatit gustos? Eu de fiecare data cind citesc mesajele tale, imi vine pofta de vinete (eu le iubesc f mult), abia astept sa apara si la noi sezonul lor... Pina atunci maninc din conserve sau congelate...
Mamica ieri mi-a mai sadit un trandafir si niste gheorghine - nu pot sa ma abtin sa nu cumpar flori . Iar eu am stropit cu furtunul gradina Mi-e asa de mila sa rup florile din gradina, incit ma duc la piata si cumpar ca sa le pun in casa
take care
in caz daca nu mai intru in we, va doresc we placut!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Alina, tare ma bucur ca si tie si puiului v-au placut briosele. Si Vlad a infulecat la greu din ele.
Am emotii pentru ziua de marti, stiu ca o sa plinga tare cind va vedea ca l-am lasat singurel printre persoane straine. Dar nu am incotro, mai devreme sau mai tirziu tot va intra intr-o colectivitate de copii, asa ca vom trece incetisor peste toate.
Vio si Olga, drum bun pe unde plecati si pofta mare la placinte!
Cornelia, vai, si mie imi pare tare rau sa rup florile, desi n-am gradina, dar nici pe alea din piata nu pot sa le cumpar, cind le vad ca se vestezesc in vaza, ma apuca asa o tristete.
------------------
Numai bine,
Natalia
Trin spune:
Buna tuturor!
Merci si eu de poze. Se vede ca voia buna, discutiile si glumele a fost la ordinea zilei. Bravo! Ce-ti mai e si cu netu` asta.
Doroti - subscriu si eu la parerea fetelor, adica la una categorica. Nu vreau sa te supar, dar ori esti dominata ori nu constientizezi riscurile ... care tocmai tu ai fost recent pe "marginea prapastiei". Nu concept discutii cu socrul. Exista sot, care are familia lui (adica tu). Vad ca socrul tau are grija de familia sa...
Ar trebui sa-ti orientezi sotul sa stea cu tine nu numai acum cind se apropie momentul critic, ci si dupa asta...
Inca o data te rog sa nu te superi si sa iai decizia buna, oricare n-ar fi ea.
Nati - tu ai o lume doar a "voastra". Nu lasa pe nimeni sa atenteze la frumusetea amintirilor din aceasta perioada! Insanatosire grabnica!
Numai bine la toate!
lia_c spune:
Natalia, eu le iau de la batrinelele care le vind, nu de la comercianti, mie mila de ele ca bat atita drum ca sa vinda ceva... plus ca tin mai mult florile luate de la batrinele decit de la comercianti, sint fara "aditivi".
Bafta lui Vladut. S-o rogi pe doamna sa-l supravegheze prima saptamina. Eu am fugit kiar in prima zi de la gradinita, ca doamna "se casca" cu alta. Noroc de o doamna mai in virsta care m-a gasit in mijlocul Calei Iesilor, aproape de Zorile, iar gradinita era tocmai linga universitatea Creanga... Eu eram adusa de la tara si nu stiam unde traiesc, ce lucreaza mamica si taticu. Noroc ca doamna a insistat cu telefoanele la toate gradinitile din jur pina au vazut alea ca le lipseste un copil . Eram si cu papucii pe dos, de aia s-a priceput doamna ca am fugit de la gradinita, ca daca m-as fi pierdut in oras, as fi fost incaltata normal... Iaka asa am fost eu de poznasa ...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
helga spune:
quote:
Originally posted by Trin
Nati - tu ai o lume doar a "voastra". Nu lasa pe nimeni sa atenteze la frumusetea amintirilor din aceasta perioada! Insanatosire grabnica!
Ce frumos spus
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Am fost numai ce la ginecologul de la policlinica si mia zis ca copilu inca nu e fixat, e cu capul in jos dar nu fixat, adica nu nastem in we, dar nu iau placut bataile inimii, zice ca sunt prea agitate si deaceea ne mai ducem si la spital dupa 2 la medicul care imi va primi nasterea, ca ea are un aparat ceva si o sa ma monitorizeze, a mai zis ca este posibil internare, da eu nu vreau, asa ca nu stiu ce face sotu, da eu precis stau in oras.
Va multumesc pentru griji, ma mai linistesc cind va citesc.
Cornelia un multumesc aparte, de ceva te sun numaidecit!
doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Balbina spune:
Cornelia, acum, ca sint si eu mama, ii inteleg pe ai tai prin ce spaima au trecut cu pozna ta. Are si frate-meu la activ una asemanatoare, comisa impreuna cu un prieten. Numai ca el a stiut sa ajunga acasa, spunindu-i maica-mii ca le-au dat drumul de la gradinita sa plece singuri. Bineinteles ca nu a fost crezut. Nu cred ca lui Vlad o sa-i treaca prin minte sa plece, pt. ca e prea mic totusi. Cel mult o sa stea, saracutu, retras intr-un colt, cu vreo jucarie in mina, off. Dar lasa ca trecem si peste asta.
Flori cumpar si eu citeodata de la batrinele, din pacate si aici exista persoane nevoiase, care se descurca cum pot.
Diana, e f. posibil ca puiuta ta sa fie agitata din cauza dilemei in care te afli. Involuntar esti ingrijorata de aceasta situatie. Incearca sa te calmezi si poate iti convingi sotul sa nu plece nicaieri pina nasti.
------------------
Numai bine,
Natalia
mamanati spune:
Buna scumpelor,
In primul rind merci pentru incurajari si cuvinte calde. Trin, intr-adevar sunf frumoase cuvintele tale. Fetelor, sunteti niste dulcele si stiu ca tre sa am grija doar de mine si de bebe, dar sunt f sensibila si orce cuvint il iau aporoape de suflet. Eu tot cam nasol ma simt. Parca si glasul mi s-a asezat, tot cu servetele dupa mine,s.a. Am fost dimineata la medic si a zis ca-mi prelungeste concediul pina marti, doar daca ma simt bine marti, merg la munca. De fapt, ce mai, merg la lucru chiar azi la 4.30 ca avem o ceremonie, si vezi draga Doamne, ca nu s-ar petrece fara prezenta mea acolo.
As vrea sa stau si eu acasa!!
Davina, eu nu ies in concediu de maternitare pina nu nasc. Asa a fost si anul trecut. Eu am doar 4 luni de concediu pre si post natal. Si eu vreau sa am mai mult timp sa stau cu bebe acasa. Dar cind vine sotul, in luna 9-a, imi fac scurtare de program.
Nata, ce bine ca Vladut il va avea pe Alex ca prieten la cresa. Ma gindeam ca daca poti sa nu-l lasi decit citeva ore la inceput, pina se adapteaza.
Doroti, sper sa nu ma judeci tu si fetele ca am ales o optiune din cele doua. Am spus ca as alege sa stau acasa daca nu ar fi alta iesire din situatie. Dar socru'tau chiar e nesimtit sa-l fugareasca pe Silviu acum cind ai nevoie de el mai mult. Mai ales ca ar putea merge si singur, dupa cum aia spus.
Lucia, si eu am nascut cu epidurala. Cred ca muream de durere daca era altfel, si asa ma durea. Eu as opta si acum pentru epidurala.
Am plecat iar in patulet. O sa ma fac o lenoasa.
, Nata24+