Aspirante optimiste - 197
Raspunsuri - Pagina 2

geo_ionita spune:
HRISTOS A INVIAT!
Dbunny: felicitari, multa sanatate si o sarcina cat mai usoara...Te pupam pe burtica, ca sa se ia si la noi !
Georgiana

marinar spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!!!!!!!!!
Gravidutzo sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.
Fetelor mie ieri ar fi trebuit sa-mi vina rusii, dar nu am nici o stare ca as fi gravi, nu mi s-a pozitivat lun asta nici un test de ovulatie, asa ca......... e tot dereglare de la AC.
Oricum eu sper.......... duminica dimineata am vazut o barza cu pui. Stiu ca sunt superstitii dar eu sper ca osa-mi aduca si mie un pui in burtik anul asta.
marina
pozici

mary14 spune:
Hristos a inviat!
Da , Marinar asa se zice , dar eu nu mai vreau sa cred in superstitia asta pt ca eu am vazut o barza singura ca si in alti ani dar sper la tine sa fie de bun augur...
N-am mai intrat de mult , dar astazi am citit ce s-a mai intamplat pe aici , n-am inteles ce face PamElla...pana la urma are burtik sau nu?
Maine- poimaine sper sa am ovlatie si tot sper cu toate ca pe 5 am facut o spermograma si oligoastenoteratospermie oricum sunt 6mil fata de 2.Am mai facut si niste dozaje hormonale si cele din ziua 14 , mai bine zis estradiolul mi-a iesit 90 ( Val norm 130-370), dar ma gandesc ca a iesit asa pt ca ,dupa TB ,ovulatia a fost in z18.Sper sa nu am si eu vreo problema...In rest nimic nou-ici
Mary

antosit spune:
HRISTOS A INVIAT!... (cu intarziere cei drept!)Saptamana luminata sa va pastreze in suflet pacea si lumina invierii!
De raportat: am luat insfarsit si rezultatul de la chlamydia si este...negativ, asa ca ma apropii de final cu dosarul pt. fiv. Mai am de repetat saptamana asta spermograma sotului care sper sa iasa bine!In rest...cu DD inainte!
-ici speciali pt. fiecare in parte!

aniast72 spune:
bubuleana, te rog sa o treci la aspirante si pe alibebe, Alina din Buzau. A postat si ea zilele trecute dar a cam trecut neobservata...
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

marinar spune:
Antosi sa-ti ajute DD sa iasa bine.
Bubuleana nu am facut inca nici un test, nu am vrut........ mai astept si daca tot intarzie rusii poate fac unul la sfarsitul saptamanii. Nu vreau sa ma agit, stiu ca daca nu va iesi a doua liniutza nu o sa fiu dezamagita pt ca nu incerc decat de 2 luni, asa ca nu disper, adica m-am mai potolit.......... asa ca mai astept. Daca e bebe o sa fiu o femeie ffffffffff fericita si o sa impartasesc fericirea mea cu voi, daca nu...... o sa incep o noua luna optimista.
Mary
marina
pozici

iepumic spune:
HRISTOS A INVIAT! Fetelor, fiindca e Saptamana Luminata, va invit cand aveti drum pe langa Ploiesti sa treceti pe la Manastirea Ghighiu ( pe centura Est a Ploiesti-ului) unde se afla o icoana facatoare de minuni care din cate am auzit a ajutat multe femei sa aduca pe lume copii sanatosi si frumosi, atunci cand nu mai credeau ca acest lucru este posibil.
Va urez numai dragoste si fericire, sa fiti aproape de Dumnezeu indiferent ca va rezerva viata.
Iepumic