Copilasi martie-aprilie 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Nu esti la servici?
shhhhhhhhhh,sint la servici da trag chiulu,e premiera!!!
Muama ce bine e!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Claudelu spune:
asa-i??
Am citit undeva ca pe 16 veniti in RO...popositi la Arad??
Vezi ca pe 16 e ceva important, asa ca nu va iert...daca nu popositi ma supar rau de tot 
Ma mai iumbesti?? io DA ![]()
Rayuela spune:
pe 16 aterizam mei,ca venim cu avionu toti!
Da promit ca te sarbatoresc cum se cuvine la inaltime

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
pe 16 aterizam mei,ca venim cu avionu toti!Da promit ca te sarbatoresc cum se cuvine la inaltime
asa deci ne ocoliti...no bine no...sa inteleg ca nu veniti pe la Arad asa cum ne-ati promis?

codritu spune:
Hristos a inviat!
Noi nu v-am uitat, dar nu am timp deloc sa intru pe net de acasa, iar de la servici nici atat. La multi anisori tuturor puiutilor care au implinit 2 anisori, multa sanatate si voie buna!
Noi nu am facut nimic de Pasti, Tudor a fost constipat rau saptamana trecuta si foarte sacait si marait, acum e racit ii curge nasul si ochii si iar e sacait si nu poate sa doarma. In rest suntem si noi ca toti prietenii lui virtuali, vorbeste tot timpul repeta tot, acasa vorbeste in romaneste si la gradinita am inteles ca raspunde in franceza sau engleza depinde cum e intrebat. Ii place sa ma ajute la bucatarie si pe tati la orice mestereala.
Eu m-am rotunjit bine de tot nici nu ma mai urc pe cantar. Bb mic se misca si se plimba pe unde isi gaseste loc, in rest sunt destul de obosita si am bufeuri(cu Tudor nu prea am avut).
Va pup si ma gandesc la voi chiar daca va scriu mai rar.
Tudorel
LauraFlo spune:
HRISTOS A INVIAT !
Iubitelor, am vizionat pozele voastre , tare frumosi ne sunt copilasii...iar voi mamicilor infloritoare !
Nedda nu am reusit sa ne intalnim, din pacate, fetele erau obosite dupa atatea petreceri ...
Clau, Raul e un dulce, iar nora ta e superba ! O sa fie o domnisoara pe cinste !
Rayu, drum bun spre tara ! Si multa sanatate bunici tale !
Codruta, esti o curajoasa ! Putere multa si ..sarcina usoara !
Andreea, superbe poze, iar Alexandru e frumos foc ! Mi se pare mai inalt decat copii de varsta lui.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Pe fuga repede.....am intrat sa va mai salut, sa nu ne dati disparute!
codritu, sarcina usoara in continuare, am si uitat ca mai avem gravidute pe-aici!
Elena, sanatate multa bunicii si drum bun! Si la tine am reusit sa bag un ochi si pe poze, Boubou e o dulcica, si-asa are o mutrisoara de copil poznas ....![]()
babe, sa va traiasca flacaul, am vazut si de la voi 3-4 poze....tot pe fuga....ca nu prea mai reusesc sa stau pe forum ca odinioara....deh...treaba multa!
Noi ne chinuim in continuare cu casa! Maine sau poimaine primesc raspunsul final de la banca (am depus dosarul complet saptamana trecuta) sa vad exact cati bani imi dau, am vorbit si cu preoprietarul pe care nu mai stiu daca v-am zis, dar il cunoaste bine bine varul meu, si am discutat posibilitatea unei supraevaluari a apartamentului (sa luam credit mai mare, sa ne ramana bani si de amenajare) si a fost totul ok, a garantat si varul meu ca ne va returna banii primiti in plus, asa ca se pare ca lucrurile merg pe calea cea buna. Oricum, nu vreau sa ma bucur atat de repede, astept intai sa ma vad cu toate hartiile semnate, si cu ceva bani ramasi de amenajare, si-abia atunci chefuiesc
!
gata...am fugit la ale mele....pupici si-o zi excelenta!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
SimoV spune:
Am vazut si eu toate pozele-
Rayu - Amelie e o smechere mare!!! Se vede f. clar in poze. Mia e la fel, sa stii. Cred ca tare bine s-ar intelege ele :)
Andreea - ai un flacau - pe cinste! Ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere. Si imi pare rau ca tati a trebuit sa plece iar...
Clau - Raul e un frumos!! Mama, mama ce te mai asteapta cu fetele care vor suna non stop... :)
Codruta - sarcina usoara in continuare! NU mai stiu - ne-ai scris ce vei avea? Stii? Cam pe cand e DPN? Sper ca Tudor e mai bine acum.
Micky - succes cu imprumutul si cu apt. Grija mare la intelegerile astea neoficiale... Sa fie intr-un ceas bun!
Ela76 spune:
Hristos a inviat!
LA MULTI ANI, ALEXANDRU! 
Andreea, am vazut pozele, sunteti niste frumosi cu totii, pacat ca tati iar a trebuit sa plece. De data asta cat va fi plecat? Succes la serviciu, si pentru mine azi a fost prima zi de munca ![]()
Rayu- ce scumpa e Amelie, trebuie sa ne arati si vreun filmulet cu ea, sa o vedem in plina actiune "bubuleasca", cum zicceti voi. Sper ca toate lucrurile sa evolueze bine aici, sa veniti cu bine in tara si poate va vad eu, daca cuscra-ta e mai departe ![]()
Codruta - ce ma bucur ca mai dai cate un semn, chiar ma gandeam zilele astea la tine, ca nu mai stiu cand e DPN-ul tau. Sanatate lui Tudor, sa nu il mai supere nimic!
Simo -
pentru gemenii nostri frumosi, mi-e dor sa ne scrii mai mult, cum era odata! Ce mai faci, ce mai muncesti, cum a fost cu iepurasul de Paste?
Daniela - ca ziceai ca nu ai ajuns la Inviere - nici noi, pentru ca tot asa, am fost in plina actiune cu Cristina si verii ei la Odobesti, incat seara am cazut franti cu totii.
Clau - vad ca si ai mei la serviciu s-au smecherit, nu mai pot intra pe orice website, pe Yahoo nici vorba. Plus ca merge asa de greu Internetul, ca renunt de buna voie sa mai incerc sa deschid ceva. [
Ah, ce fecior frumos aveti, trebuie sa aveti maaare grija sa nu vi-l fure vreo fata de pe acum.
Laura - pe unde v-ati plimbat cu masina? Poze, poze cu ea!
Hana - pai tu erai om de baza aici, treci inapoi! Ia zi, cum stai cu kilogramele?
Mickyyy - mult succes cu casa, sa fie intr-un ceas bun si sa o stapaniti sanatosi!
Veve - hai, mai zi-ne ceva despre voi, stim ca nu prea mai ai timp de nimic, dar vreo 2-3 randuri acolo...
Malina, Gabivalceanu - niciun semn de prin zona voastra?
Oana - mai povesteste cum ati mai petrecut, ce cadouri a mai primit Alex etc. 
Katalina - cu intarziere, sa-ti traiasca sotul, sa ajungeti fericiti impreuna pana la adanci batraneti! Gata, v-ati mutat la casa sau mai finisati la ea?
Diana - da si tu un semn, mai zi-ne ce faci, daca o duci pe Maria la vreo gradi etc.
Va pup cu drag, ne "revedem" maine!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Simo - hehe, se pare ca ai postat in timp ce incepusem sa scriu eu mesajul. Mai zi-ne de M&L - cine e mai vorbaret si cine e cel mai cuminte?
Ca mi-am amintit de o discutie mai veche despre biberon: noi nu i l-am scos inca, dimineata si seara asa isi bea lapticul, am observat ca din cana bea mult mai putin. Cu suzeta nu am fost "prieteni" - mai degraba acum s-ar juca si ar tine-o in gura, dar nu stie sa o suga, doar o musca. In schimb, degetul mare de la mana dreapta e mai tot timpul in gura, lucru care ma aduce la disperare, caci unghiuta aia e mai mereu umeda si muiata de atata supt. Stie ca nu e bun, spune chiar singura "nu e bun gegetzelul", dar tot la gura il duce. Trebuie sa ma mubilizez odata si sa incerc tot felul de tertipuri ca sa nu-l mai poata baga in gurita.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre