Szeged - 7
Raspunsuri - Pagina 4

mirabela11 spune:
Ceau fetelor!
Isabellas iti tin pumnii,indiferent de rezultat sa stii ca viata merge inainte.Si eu sper sa fie bine la tine!!O sa ne spui tu cand o sa consideri ca e momemntul.
Fetelor, hai sa nu o stresam cu intrebari si cu insistentele noastre, ne va scrie ea cand va dori asta, nu trebuie sa o batem noi la cap.
Sa ne rugam pentru ea sa fie
Mirabela 11

isabellas spune:
Este negativ...
Mi-a iesit 0 barat la testlul de bhcg.
asta e, nu ne dam batut mergem mai departe! Poate va veni odata o raza de soare si pe strada noastra.
Va pup,

andicu spune:
Isabella, imi pare tare rau!!! presimteam eu ca nu-i de bine cand am vazut ca nu zici nimic ieri...important e sa tre ci peste aceasta nereusita si sa continui sa lupti! o sa fie bine data viitoare! noi te tinem de mana sa-ti revii repede!!!
Pussi, din pacate nu te pot ajuta cu concediul; n-am fost niciodata acolo. In Grecia da, dar nu pe insula aia.
Va pe toate si va urez un inceput de week-end frumos!
Andreea.Pozele mele

crinuta71 spune:
Isabella imi pare rau.
Pussi cand mergi in concediu? Din pacate nici eu nu stiu nimic despre insula, nu am fost acolo.
Cristinici ce bine ca ai pe cineva care te poate ajuta cu limba maghiara. Nici eu si nici sotul nu o cunoastem. Dar sper sa ne descurcam noi cumva, cu engleza macar.
Andicu, cand vei stii cam cat te-a costat toata "treaba" daca vrei sa imi spui si mie, te rog mult.
Fetelor, eu nu am sa va mai scriu cateva zile, cred. Dar va pup pe toate
poze

andicu spune:
Crinuta, stai linistita, ca o sa va spun exact ce si cum, imediat ce o sa stiu. Mini-vacanta placuta!
Mirabela, tu ai facut cumva si Decapeptyl? sau e vreuna din voi care a facut decapeptyl? si daca da, cum se face? intramuscular sau in burtica?
Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mi-Ka spune:
isabellas, cuvintele sunt de prisos....
Sper sa ai puterea sa mergi mai departe si sa nu te lasi batuta...
Te pup si suntem alaturi de tine.
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

mirabela11 spune:
Isabellas, eu stiu prin ceea ce treci , am trecut de curand prin asta si nu iti doresc decat putere sa speri in continuare.Sunt convinsa ca atunci vei stii tu ce ai de facut....Si nu uita....NU TREBUIE SA UITAM SA TRAIM!!!
Andicu la mine tratamentul a fost: suprefact, fostimon si merional.Nu stiu nimic de decapeptyl.Poate alte fete......
Pussi nu stiu nimic de insula, decat ca este destinatia verii 2006.Cand vrei sa mergi?

ileana spune:
Servus,
Andicu, hai c-am revenit si eu.....
De cat ai decapeptylul?
Eu am facut, la fiecare stimulare.
De care ai?
Ala de 3,75 se face odata, intramuscular.
Cel de 0,1 se face in general 10-12 -14 zile ( cat considera) si poti sa-l faci "in burtica", singura. ( se face subcutanat, daca ti-l face cineva poti sa-l faci si-n brat)...

andicu spune:
Ileana, merci ptr ajutor. Decapeptylul il am de 0.1 mg.; cred ca e ala de care zici tu ca se face min 10 zile..; iinteleg, deci, ca se face ori in mana ori in burtica...la alegerea mea?!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele

auburn spune:
isabellas am vazut eu si cand ne-am intalnit la szeged ca esti un om puternic si hotarat . mesajul tau care anunta rezultatul nedorit imi confirma asta prin declaratia ca 'nu va dati batuti'. iti doresc sa treci cat mai repede peste momentul asta si sa continui.
pe toate