Simptome de sarcina! - 14
Raspunsuri - Pagina 14

valicutza spune:
nu stiu cand o sa ajung la doctor saptamana asta,ca am un program la servici de mor,ma schimbul 1 ba 2 ,ba si dimineatza si seara.poate marti cand sunt libera,in caz ca doamne ajuta nu vin musafirii pana atunci.
vreau si eu un bebitz

Helenutza23 spune:
io ce sa mai zic?! sunt in z42 si e ceata completa. nici CM, nici simptome, teste negative. in rest toate bune si frumoase. dar nici la doctor nu ma duc...sunt convinsa ca e o dereglare de moment.

zozela spune:
Ei..uite unde era Biby..!!!....Eu intreb de ea pe la miresici..si ea..
Bravo Biby!! Ma bucur ca v-ati hotarat!!
Sa auzim de !!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by zozela
Ei..uite unde era Biby..!!!....Eu intreb de ea pe la miresici..si ea..
Bravo Biby!! Ma bucur ca v-ati hotarat!!
Sa auzim de!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Fetelor eu am clar simptome pe care nu le-am mai avut inainte de ciclu dar.. 2 teste si amandoua negative. E drept ca le-am facut seara si primul a fost chiar devreme... Dar al doilea l-am facut aseara... E Z24 si parca nu mai am rabdare sa incep o noua luna de .. practica

De Bubuleana mai stiti ceva? Promisese ca vine cu BB din Tunisia... (eeehhh am tras si eu cu ochiul la capitolele din urma..)

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

IULIABRAILA spune:
eu prestez, prestez,sa vedem cum este....la mai multi bebici va doresc fetele, ca toate sinteti in asteptare.
IULIA

Liana30 spune:
si io tin pumnii..tin pumniii..IULIA
bybi pai nici nu pleca mama..acu se pregateste de plecare...
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Seara buna fetelor;si eu tot la capitolul prestat...si presta...si iar prestat...si tot asa mai departe;in rest nimic nou ,totul este excelent;va pusi dulce pe toate si multa bafta si noroc
bibyrox,bubuleana a plecat de azi in concediu si vine peste o saptamana,insa a promis solemn ca vine cu bebuc la purtator
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Ioanatugs spune:
DONATINO daca ai intarziere de 5 zile si ai si dat la boboci, atunci sunt sanse mari sa vii cu vesti bune luna asta! Eu mai sper!!!
LIANA30
IULIABRAILA mai esti fericita? Eu sunt azi pentru ca maine s-ar putea sa nu mai fiu la fel!
BIBYROX astept vesti bune si de la tine : sa fie cu ochosori!
FETELOR maine ma internez la Giulesti pt. analize si vineri sunt programata pentru laparo! Sper sa "fug" maine din spital, dupa analize si sa ma intorc vineri pt. operatie! Iar sambata dimineata sper sa-mi dea drumul Moisica din spital! Va pup si sa ne reauzim cu bine peste cateva zile!
Cu drag Ioana Tugs

Liana30 spune:
Ioanatin pumniii stransiii!!!!
danotino si io sper..doar stiii!!
io am terminat cu prestatu..suntem in asteptare
"Nimic nu-i imposibil!"

alydumy spune:
ioana sunt alaturi de tine pt laparo, eu am facut-o acum 3 luni si nu a fost cine stie ce, dar eu am stat 5 zie in spital
aly