Simptome de sarcina! - 14
Raspunsuri - Pagina 12
megbeng spune:
gabriela, citeam cu mare bucurie ce ai scris tu acolo..zic, mamaaaa, ce de-a simptome d'alea bune...dar vad ca la tin nu era momentul cel mai bun..oooof, cate lucruri se intampla pe dos!
oricum, daca esti decisa sa il pastrezi si e BB, iti doresc sa ti se aranjeze toate lucrurile astfel in viata incat sa fie BINE
liana...z.16 zici..eu sunt z.21, si abia astept sa vina rusii sa inceapa o noua luna, ca luna asta sigur nu am ramas!
floare,
..suntem impreuan si aici, si la "sv"..si vreau sa fim si la mamici, cat de curand..anul asta, da?
biby eu o tin pe a mea ca nu se face HCG la donat sange, fie doar amsa trombocitara..cred mai degraba ca era HCV, in loc de HCG! oricum, HCG in sange apare cam la 9-10 zile de la conceptie..ziua 6 era oricum muuult prea devreme..si dupa cum e vorba pe aici..pana nu vezi rosu in fatza ochilor, nu iti pierde speranta..cand ma gandesc cate povesti de succes si despr cate minuni am citit pe aici, imi dau seama ca nimic nu e imposibil (asta pt voi, pt mine nu se aplica
)
danotino spune:
buna!
fetelor astept vesti bune de la voi.eu n-am vesti bune!
ziua 1. asta e, luna viitoare!
va pup

danotino
bibyrox spune:
Meg
multumesc frumos de raspuns!!! Eu tot sper sa fie asa... si sa nu vina rusii!
Danotino nu dispera iubita! Speranta moare ultima!!!
Tinem pumnii sa fie norocoasa luna aceasta!
Eu am inceput sa iau de o saptamana vitamina E!
Milioane de inimi-2 culori, o intreaga natiune-o singura iubire, 58 de ani de glorie - legenda trebuie sa continue! HAI STEAUA!
Biby

Anutza_26 spune:
fetelor, am o intrebare.
la cat timp dupa tratamentul cu progesteron ar trebui sa imi vina ciclul? e ziua 32 si dupa cele 10 pastile de duphaston au trecut 2 zile si inca nu mi-a venit... asta din cate stiu eu ar putea insemna sarcina.. sau ce? voi ce ziceti? simptome ceva ar fi..(dar cand n-au fost
) ma dor sanii nu foarte tare de vreo doua saptamani, dar m-au durut si altadata si n-a fost bebe.. mi-e somn mereu dar eu in general am o problema cu somnul..am ameteli si mi-e greata dar mi-e frica sa nu fie autoindusa.. test am incercat sa fac acum cateva zile inainte sa plec la munte dar nu mai gaseam testul de sarcina prin casa.. ii schimbasem locul.. si azi dimineata l-am gasit l-am facut si era defect cred.. nu mi-a aparut decat o jumatate de liniuta si asta dupa vreun sfert de ora..
este prima data cand nu m-am precipitat sa fac teste dupa teste.. pt ca stiam ca dupa progesteron ar trebui sa imi vina ciclul daca nu sunt insarcinata sau sa nu imi vina daca sunt insarcinata.. dar acum deja nu mai stiu ce sa cred.. mi se pare ca e prea frumos.. dupa doar doua sapt de la tratamentul ala balnear.. mai cu seama ca luna asta am prestat doar in z9 z 14, 15 si apoi abia in z 22 si 23.. asta pt ca am fost internata doua saptamani. fetelor.. spuneti-mi va rog.. voi ce credeti? sa fac test acum sau sa mai astept? voua dupa progesteron la cat timp v-a venit ciclul? mie intotdeauna dupa 5 zile cu duphaston imi venea..
floarea de colt spune:
meg mama , cum s-ar putea altfel...[promitem ca , anu ista amandoua de manuta trecem in categoria gravidute....si care dintre noi ramane prima..sa taraie piciorul(parca asa ziceau fetele) si sa ne gandim la cealalta..sa ne urmeze neaparat...

scuze pt off topic..
pozici
bubulina1 spune:
Anutza_26, eu am luat progesteron sub forma de Utrogestan. In a 3-a zi fix dupa ce am intrerupt mi-a venit CM. Asta nu e o regula. Luna urmatoare mi-a venit CM in timp ce luam utrogestan... Eu zic sa mai astepti pana poimaine si daca nu vine, fa totusi un test.
Speranta moare ultima!
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by Liana30
fetelor sunt z 16 de la CM..nu am cum..
va tin pumnii la toate!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
m-am intalnit ieri cu o prietena care e gravi in aproape 4 luni si careia doctorul i-a spus ca, avand in vedere dimensiunea fatului, a fost conceput inainte de perioada teoretica de ovulatie.
asa ca... tre sa prestam la greu!
cum spui si tu "Nimic nu-i imposibil"
pusichet spune:
Danotino , sincer imi pare rau, dar trebuie sa speri in continuare.
Sint convinsa ca intr-o zi o sa reusim toate, ca o sa ne tinem copilul in brate si o sa ne bucuram de el.
La mine, z20, in afara de simptomele care le-am scris, au mai aparut: sani mariti( vizibil), mincarimi la sani, si merg mai des la toilete.
AAAA, si simt mirosurile de la distanta, mult mai puternic decit inainte.
Sper sa nu fie de la faptul ca pe 5 mai ar trebui sa apara CM.
Dar, daca vine, asta e,mergem mai departe.
pupici
ana maria
bibyrox spune:
Iulia... sa intelegem ca vei fi mamica???? 

Milioane de inimi-2 culori, o intreaga natiune-o singura iubire, 58 de ani de glorie - legenda trebuie sa continue! HAI STEAUA!
Biby