Nou stil de viatza (99)
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Buna
Carmen, lista nu mi se pare prea incarcata...inca.
Si in plus, cred ca e bine sa avem un pic de istorie, asa de motivatie...
. Probabil ca voi mai "taia" din ea la urmatoarea modificare. Cu tortul cred ca am dat-o in bara...mi s-a taiat la ultima faza, cred ca stiu ce am facut gresit, ramine s-o dreg data viitoare...la anu'
. Oricum, daca iese comestibil eu il maninc. ![]()
Roxa-boxa, ce spor ai avut! Eu am facut tortul si acum am supa pe foc....imi ia o caruta de timp pina ma misc eu in bucatarie, cred ca si din cauza asta nu e locul meu preferat.
Aici sint vreo 33-35 de grade si eu m-am cam saturat de plaje, toata ziua sa stau cu burta'n sus si sa nu fac nimic....ma plictisesc....
Va pup pe toate si Paste Fericit!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
sigrid26 spune:
ZUZULICI felicitariiiii!!!!!!!!!!!sa ai un bebe sanatos , mancacios si voios si tie sa te refaci repede si sa ne pui pozici!!
Va urez un paste plin de lumina si multa sanatate!!!!
Mamica de printesa
de 4 anisori
mephala30 spune:
Delia, cum doresti...acum lista e pe mainile tale. ![]()
Despre diplomat...eu as fi urmarit pas cu pas reteta de pe linkul dat si ar fi iesit garantat.
Va multumesc tuturor pentru felicitari. 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Ei mai Carmen, nu sintem toate facute sa fim bucatarese.
Sint mici maruntisuri la care nu dai importanta cind nu le ai cu bucatareala si uite asa nu iese ce trebuie. Dar asa invata omu', din greseli si tot incercind, acum o reteta, data viitoare alta.... ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Carmen, felicitari pentru motanic nr 2!
Mi-a placut subtilitatea..de efect!
Paste Fericit la toata lumea!!!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mamica dulce spune:
Carmen,felicitari petru fratiorul lui Iustin!!!!
EU acum fac drob...sper sa-mi iasa la fel de bun ca anul trecut,si diseara pun mielul la cuptor.
Chiar,voi cum il faceti?Dat fiind ca pretul mieleului e exorbitant aici si e e si sfarsitul lunii
am luat 4 cotlete(cu os) cat podul palmei si costita,un rand.Maxim un kil de carne si aproape 25 de euro,groaznic.
Cum faceti voi friptura?
Paste fericit la toata lumea!!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
mephala30 spune:
Crystina, hai ca m-ai facut sa rad. In hohote!
Ma gandeam eu:...despre ce subtilitate vorbeste Crystina? Si mi-am dat seama ca te referi la pasajul cu adormitul primului fecior....ceea ce nu-i prea subtil si ti-a scapat tie (cu nasterea lui Zuzilici), este faptul ca am anuntat vestea de la eco, chiar am colorat-o...in fine, 
Delia, fiecare cu talantii sai ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mamamariana spune:
Delia, nu dispera... data viitoare sigur iti va iesi mai bine. Si sunt convinsa ca e comestibil si chiar gustos, deci... sa ai pofta buna!
La mine in casa toata lumea vrea sa astepte ora 12 ca sa manance. Probabil ca voi sta si eu dar nu cred ca voi manca, ci doar voi gusta cate putin. Sunt f. f. curioasa cum au iesit cozonacii si pastile. Dar si sarmalele... le-am facut pe toate fara sa gust nimic.
Va urez din toata inima un Paste fericit si un iepuroi bogat si plin de daruri.
Numai bine,
Mamamariana
roxana1974 spune:
pe mine ma enerveaza frigiderul, ca am indesat mancare in el si deja se vede ca face gheata, imi vine sa-i dau drumu' pe geam! da-l mai las, ca am tiramisu in el ![]()
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual