Rahova sau apropiere..... (15)
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaT spune:
Astazi am prinit confirmarea inscrierii Oanei la scoala.
anangel_lexi, la ce faci meditatii... ca noi vrem la de toate!!!
Astept meciul... dar nu ma voi uita.
Aissa abia astept sa te vad roscata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
aissa spune:
Mia nu a fost cu intentie, scuze ca te uitasem. Oricum simt ca am mai uitat, intrasera la un moment dat (cam odata cu Dory) inca vreo 2 fete, dar zau ca nu imi amintesc nickurile.
Cristina ne vedem noi sigur, numai ca se poate ca rosul meu sa fie gri de la nisip. Acum am venit de afara, simt ca am nisip in toate orificiile.
La meci nu stiu nici eu daca ma uit, e cam tarziu...incerc dar eu de regula ma culc la ora aia si cum nu e nici Tony acasa nu o sa am cu cine sa ma "antrenez"...
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
eu azi am fost cu prichindeii in parc de pe la 12,30 si am stat pana pe la 14,30...am servit masa in parc...ati mai auzit asa ceva?dar pana si d-ra ruxi a papat ceva mai bine...asa ca poate mai repetam figura
acum seara nu am mai ajuns pana in parc ne-am tot invartit si cu tricicleta si cu bicicleta pana am ametit
azi am primit o veste de la d-na dir de la alex de la gradi...cum ca alex ar fii castigat un premiu la concursul de desen...asa ca sambata mergem la o gradinitza din drumul taberei unde se desfasoara concursul pe sector...sau cam asa ceva......a intrat alex intr-o priza de cand i-am spus ca de azi dimineatza si pana acum a facut vreo 4 desene...cica sa exerseze...imi place cand se mobilizeaza.
maine mergem la gradi sa ridicam diploma si paote il si las putin acolo sa se mai joace putin.
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
CristinaT spune:
ce s-a intamplat in repriza a doua???? nu vreau sa mai aud de fotbal niciodata.
Dory232002 spune:
Neata fetelor, acum fug la o cafeluta si revin ulterior.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
CristinaT spune:
Neata! am o cafea tare. Astazi ma intalnesc cu o colega de aici de pe forum.
monica-elizabet spune:
azi l-am dus pe alex la gradi...era asa de fericit, nu va pot explica...
aaa...si o faza tare. toti copilashii ii spuneau alexandru ai luat diploma...si el mami, de ce am luat diploma? si aproape ca incepuse sa planga...nu stia ce e aia...credea ca e ceva rau
monica
miag spune:
quote:
Originally posted by aissa
Mia nu a fost cu intentie, scuze ca te uitasem. Cristina si Ale (30.09.2004)
aissa, nici o problema...
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Si eu tot la cafelutza sunt..pe care vad ca o tot prelungesc ca sa colcai pe forum...
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!