Rahova sau apropiere..... (15)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
azi am tras chiulul de la patriarhie si am mers in vizita la nashi...a fost o vreme super pana am plecat de-acolo...pe drum insa am venit pe o ploaie infernala
ma duc sa ma rostogolesc pana in pat ca de mers nu mai pot sa merg de burta
va pup, noapte buna
monica
aissa spune:
Neata fetelor.
Noi ieri dimineata am fost la soacra-mea, nu la masa, am trecut asa...la plimbarea de dimineata. Ce m-a bucurat un pic a fost ca in timpul cat am instalat eu ceva cumnatei mele la calculator, Tony a stat in bucatarie cu cumnatul la un pahar de...vorba, Ale a stat cu soacra-mea si cu pisica (careia ii striga cu ardoare "ham") si nu a manifestat in nici un fel teama, suparare ca nu e cu noi. Ba chiar a invatat-o soacra-mea sa ridice piciorul sus la intrarea in balcon si sa zica "opa". M-am bucurat pentru ca 50-60% din toamna voi apela la ea sa aiba grija de Ale, mai trebuie sa discutam sa vina la mine, sa nu o duc eu pe Ale acolo. A, si ar mai trebui sa o fac sa nu fumeze, macar cu Ale, ieri de exemplu erau in balcon si ei fumau (soacra-mea, cumnatul si cumnata ) si asta langa Ale. Chiar daca era geamul deschis pe mine ma deranja fumul. In fine, mai vedem....
Si aseara ne imbracam noi fumos (aiurea ) si mergem in parc. Mama si cand s-a starnit vijelia ii zbura lui Ale palaria, leutul din brate i-a ajuns in balta, am fugit spre casa in nori de praf... Asa ca am devenit casnici. Brusc.
Va pup, sper azi sa fie mai animatie....
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
eu ma pregatesc de mers la patriarhie si-mi beau cafelutza...dupa amiaza poate ne vedem prin parc daca este frumos
va pup
monica
CristinaT spune:
Buna fetele am fost in vizita ieri la cumnati.
Astazi am fost in mall si i-am ;luat Oanei o caseta video foarte draguta "Ursuleti inimosi in Tara Glumelor" dar este cam mare pentru o astefel de caseta. Este in schimb foarte foarte frumoasa. Pacat ca nu am gasit-o cand era mai mica. Ar fi avut multe de invatat.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
CristinaT spune:
verific daca am stiut sa pun ceva in semnatura.
monica-elizabet spune:
noi am fost in cismigiu astazi si nu am mai ajuns prin sebastian...
dar mare nebunie era pe-acolo, aglomeratie ca la balamuc
va pup pe toate, noapte buna
monica
andre_ea spune:
Buna fetelor!
Noi am petrecut Pastele in familie. A venit sora mea si cumnatul la noi. Nici nu am iesit afara. Am petrecut toata ziua asa: papa copilul, mancam noi, papa copilul, mancam noi, papa copilul, putina pauza (deja ploua) si iar mancam noi .
Azi am fost la ziua unei cumnate. Am iesit impreuna cu ei in Tineretului. A fost super! Cald, i-am dat caciula jos din cap copilului. Mai nou vrea numai pe jos. L-am plimbat pe acolo. Trecea lumea pe langa noi si se mira:"Ce mic e!". Apoi am urcat la ei si Tudor a patinat prin toata casa (pe parchet).
Si inca ceva nou: alaltaieri a adormit singur cu tati. Ma rog, s-a trezit in juma de ora si i-am dat sa suga. Ieri n-a mai vrut. Dupa 2 ore (in care noua ni se inchideau ochii si el nimic) am cedat si i-am dat san. Azi a adormit din nou singurel. Si doarme de o ora. E adevarat ca i-am dat 100 ml de lapte cu cereale. Sper sa invete sa adoarma singur!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
CristinaT spune:
Neata, am facut cafeaua, am baut-o, acum cred ca ma apuc sa citesc ceva.
monica-elizabet spune:
neatza fetelor, ce vreme
eu credeam ca incep de azi cu gradinitele...norok ca am sunat inainte sa plec...ah ce bine...mai am inca o zi de vacantza
monica
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Am revenit la serviciu, fara nici un chef.
Ieri am fost intr-o mica excursie la Curtea de Arges, in rest am stat acasa zilele astea. Oricum a fost placut.
19+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png