Rahova sau apropiere..... (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna tuturor.
Aissa, fetele au dreptate, te pozeaza acolo si tot acolo semnezi, semnatura electronica, de-aia smechera

21+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Off, ce mai smechera! M-a pus sa semnez asa in gol de nici nu am vazut ce fac, si cand am luat permisul . Tot acolo la ghiseu m-a pozat rapid. Dar eu in sept. 2004 am fost prin Drumul Taberei, nu la Udriste.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anculina
Auziti, dar fisa de-aia medicala unde o putem face si noi...ma-ntelegeti ...?

Eu am fost la Malcoci. Pregatisem tipului 500.000 si i-am pus plicul pe masa. Mi-era o rusineeee. Dar el mi-a zis cu nonsalanta sa ii tin deocamdata ca poate e nevoie de mai mult. M-a dus de manuta la oftarmologie, ca asta trebuia sa fie pe bune (am dat 50.000), de restul s-a ocupat el. Si mi-a cerut tot cat pregatisem eu. A doua zi a fost gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna dimineata,iar sunt treaza de la 5,Alexa ne da trezirea la 5, apoi adoarme , iar eu incep sa bantu prin casa ca nu mai pot dormi.

Pana la ora asta sunt si cu 1/2 de cana de cafea bauta.

Si ce bine ca tot vorbiti de inmatriculari....., si pe mine ma intereseaza subiectul, pt. ca si noi suntem in cautare de masina .

Fetelor, voi ce mai ati facut de mancare?,eu azi trebuie sa fac felul doi si zau ca nu mai stiu ce sa pregatesc.
Sotului o sa-i fac o pulpa de miel la cuptor, dar eu nu mananc miel , asa ca va trebui sa mai prepar ceva si pt. mine si nu mai stiu ce sa fac.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata.
Mai nu ma zapaciti? Imi face poza la ghiseu??? Of, nu, sigur eu nu m-am pozat acolo. Referitor la semnatura stiu ca a trebuit sa semnez pe fisa (cred..) intr-un chenar, mi s-a zis sa nu depasesc, bineinteles ca am depasit, asa ca pe permis semnatura mea e taiata. Dar sa mor de imi amintesc sa ma fi pozat la Udriste.
Monica da, la Logan am ramas, dar nu ma vad alergand eu sa o inscriu, gasesc eu pe cineva sa se ocupe.
Cu fisa medicala se plateste o taxa care e obligatorie si cabinetele...se rezolva cu alte...taxe.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aissa, da la ghiseu iti face poza, acolo unde predai si chitanta CEC.
Fetelor, voi stiti vreo croitoreasa BUNA la noi in cartier? Luna viitoare e nunta prietenei mele celei mai bune si nu gasesc rochie de ocazie pentru gravidute, asa ca ma gandesc sa mi-o fac la cineva. Dar cineva care sa se priceapa.

21+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Croitoreasa??? Cate rochite frumoase sunt in oras... Uite sus in Victoria este un raion special pentru gravidute. Poate treci sa-l vezi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

Croitoreasa??? Cate rochite frumoase sunt in oras... Uite sus in Victoria este un raion special pentru gravidute. Poate treci sa-l vezi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Unde sunt mama rochiile alea frumoase de gravide? Ca eu nu le-am vazut cat am fost insarcinata nu le-am vazut. Si mai ales de ocazie .
Eu am fost la o nunta tocmai cand intram in luna a 9a. Am avut bafta ca am gasit o rochie care nu era de gravida, dar mi se potrivea. Din pacate nu am poze sa pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
eu azi am avut toata ziua trebushca...dar in pauze am mai venit sa-mi odihnesc creierashii si picioarele pe-acasa si sa stau cu puradeii
acum ma uit la concursul de dans...sunt tare curioasa sa vad cine castiga
va pup, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vecinii de deasupra mea sarbatoresc majoratul baiatului...asa ca dio somn la noapte

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Ai dormit vreun pic Monica? Copiii tai erau acasa? Nasol cu petrecerile astea...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput