Mamici de martie-aprilie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Felicitari CIUF!!!!!! Bravo!! ai vazut, esti campioana! sanatate maxima si muuult laptic! Si lui Eva Maria tot ce-i mai frumos pe lume!

Tania si Emiii, felicitari si numai bine! sanatate maxima si refacere rapida!

Pispi, imi pare asa de rau pt voi doua!! SIGUR se rezolva cu torticolis-ul! Ufff... si durerile tale de cap! Prin ce trebuie sa fi trecut! Stii tu ca io stiu ce-i aia migrena, te inteleg asa de bine! Ai grija de tine, ca sa poti sa ai grija de Biuta! te pup cu mare mare drag!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari ciuf! sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si cuminte! si tot ce-ti doresti sa vina de la sine. Hihi,ti-am zis eu ca o scapi repede!

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tania, e superb puiutzul tau!!! si ce bine va sta impreuna! felicitari pt prima saptamana.
Vazand pozele tale de la nastere mi-am amintit de mine, la operatie. Tu cum te-ai refecut dupa cezariana?

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by ioana.c

buna fetelor!Sper sa-ti mai amintesti de mine tina!abia acum am reusit sa intru un pic pe net,ca dorm puiutii mei(in sfarsit)!
as vrea sa postez cateva imagini cu fetitele mele dar habar nu am,poate ma ajuta-ti voi!
va pup

Ioana.c, trimite pozele pe adresa de email comuna, si anume mamici_de_martie_aprilie2006@yahoo.co.uk

Ameluta,
ce bine c-ai aparut, ma-ntrebam ce-o fi cu tine. ia sa vedem bebelul tau daca se decide sa iasa inainte de 29 :)

Tania2,
sa-ti traiasca sufletelul, e o frumusete!
sa stii ca nu m-am speriat deloc (glumeam )

39+6

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut fetele!

Felicitari Zuzulici si Ciuf ptr fetite! Bine ca nu sunteti de Paste prin spital! Va pupam si va asteptam pe forum sa ne povestiti!

Pispirica imi pare rau de toate pb tale! Ketonal am luat si eu in spital si alaptam si am si acasa, dar nu am mai luat! Nu cred ca are efecte!
Ptr vomitat eu ii dau metoclopramid picaturi ptr uz pediatric la bebe 2-3 picaturi de 3 ori pe zi. Multa sanatate!

Aida si Mariana ptr actualizari. F buna idea cu contul mar_apr. Promoit sa ajut si eu la actualizari!

Va pup! Am pus o felicitare ptr toate fetele si bebelusii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/detail?.dir=af37&.dnm=d5b6re2.jpg&.src=ph

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Aida sunt. Ca si Mariana, mai scriu cite-un mesaj, pentru a scapa de statutul de membru ale carui mesaje sunt moderate inainte de publicare.

Mihaser,
Multumim mult de felicitare, hehe, ce iepuras frumos ai tu acolo! Pupici pe urechiuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Na ca mesajul asta a aparut instantaneu
Multumim, moderatori dragi
(sau numai eu il vad acum, ca-s logata cu numele asta de user? in fine, vom vedea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Se vede mesajul aida.

Ma bucur ca ti-a placut iepurasul! Iti tinem pumnii sa vina si la tine!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

pishpi - io am facut febra 39 intr-o zi, ma durea capu gatu pielea, tot. am luat paracetamol. e ok. am vorbit cupediatrul si a zis ca pot sa dau sa suga la bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Felcitari Zuzilici si Ciuf pentru printese! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Sanatate multa si refacere rapida!

Aida cred ca tu urmezi, nu? Facem galerie de pe acuma

Ileana Marius imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat, iti doresc multa putere sa o luati de la capat!

Serj . Voi sunteti bine? Ai rezolvat cu posta?

Catrinel, multumesc de intrebare, Anna e bine,cu toanele bebelusesti de rigoare.Inca nu a scapat de sina care ii tine piciorusele cracanate, am fost saptamana asta la München la control si ne-a spus dr dupa eco ca s-a indreptat mult dar sa mai tinem totusi aparatul o tura ca sa fim siguri ca e bine, bine. Nu e deloc placut dar mai bine acum cand ea nu prea realizeaza decat mai tarziu Oana ce face? Cumintica? de la noi

Pispirica, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Va doresc multa, multa sanatate si iti tin pumnii pentru controlul la chirurg . O sa fie bine, ai incredere!

Va doresc tuturor, burtici, mamici si bebici un Paste fericit cu lumina si pace in suflete! Sa va aduca tot ce va doriti!
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput