Mamici de martie-aprilie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida,mey daŽ grea de cap mi-s eu!Pai de-abia acusi m-am prins ca cel care deschide un subiect nou are voie sa-l si editeze.(e drept,eu multe "subecte" noi n-am prea deschis,oricum nu-nteleg cum n-am observat ca exista si posibilitatea editarii)

Stii ce m-am apucat sa fac de dimineata?Sa editez MANUAL listuta!Saru-mina cu note padul altfel as fi muncit citiva ani lumina!

Si cind colo ce crezi?Am descoperit niste greseli de cod,(probabil facute cu ocazia copierii incorecte)pe unele le-am "aranjat" la locul cu pricina,pe altele mai rau le-am stricat...

Pai daca nu pot sa bag CSS,sau macar sa am acolo,inainte de aparitia pe forum,un corector de cod,nu ma mai joc !

In orice caz,daca vrei,o sa pun in notepad "varianta" mea si vezi tu cum s-o "dregem",nu-i asa?

Te si tin in continuare pumnii sa urmezi tu foarte curind pe listuta de mamici

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Buna, fetele.
Asta e nick-ul comun de care va spuneam: mar_apr2006. Il puteti folosi daca vreti sa postati listuta si sa deschideti un capitol nou, cind se umplu 10 pagini. In felul asta, oricare dintre noi va avea acces la listuta, in caz ca vrea si are timp sa o editeze.

Banuiesc ca va fi ceva intirziere intre momentul cind se posteaza mesajul si cel cind apare pe forum, pentru ca, fiind un nume de user nou, mesajele vor trebui intii moderate. Dar cu timpul se va intra in ritm normal.

Cu riscul de a ma repeta, numele de user este mar_apr2006, iar parola este aceeasi ca si in contul comun de pe Yahoo.

Acum o sa fac logout. ca sa pot sa postez sub nickul meu obisnuit, adica aida_o

Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mariana
nu, nici CSS nu poti folosi :)) pai ce, crezi ca e asa usor? nooo... munca, nene!

Pai ia pune tu listuta in notepad-ul din contul comun, si vedem ce mai facem ca sa fie bine. Vezi sa nu suprascrii listuta care e deja acolo, ca am mai adaugat eu niste chestii, gen link catre ultimele doua capitole (in lista de acum nu avem link decit catre capitolul 60, desi suntem la cap. 63 deja).
Eu ma gindeam sa mai renuntam la culori in cazul listei mamicilor, adica doar sa enumeram data cind a nascut X, nume bebe, greutate etc. In felul asta, avem mai putine coduri in text si e mult mai usor de editat.

Nu-ti face griji pt greselile de cod, oricum codurile nu pot insemna decit proprietati ale textului sau icon-uri, deci mare stricaciune nu faci. Poti chiar sa le remove, asa se mai face putina curatenie.

Am scris acum vreo 10 minute un mesaj, fiind logata cu nick-ul (userul) comun (mar_apr2006). Sunt curioasa dupa cit timp se publica pe forum, ca intii trebuie moderat. Si am vazut ca si fetele de la nov-dec 2006 au un user comun, tocmai pt ca oricine din grupul lor sa poata edita listuta.

p.s.: iata ca a aparut mesajul! au trecut vreo 20 de minute de cind l-am scris eu, dar uite ca a aparut inaintea mesajului meu, asa cum a si fost postat. cool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

ZUZILICI SA-TI TRAIASCA MINUNEA!

Ciuf

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, EMIII2, care aparea la noi pe lista de gravidutze a trimis un mesaj la capitolul 55 (din gresala cred) cum ca a nascut in data de 18.03.2006 un baietzel de 2,900 kg, 50cm, dr. Ionescu, Polizu.
FELICITARI EMIII2!!!
SA-TI TRAIASCA FECIORUL!!!

AIDA,
Oi fi tu pe ultimii 10m, dar tot nu ne lasi tu sa nu ne descurcam cu lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna seara fetelor! Va pupam pe toate, va uram nasteri usoare si bebei sanatosi, si felicitari fetelor care au nascut deja.
Va pupam pe toate!
Relatez evenimentele care s-au petrecut de joi saptamana trecuta pana in prezent.

Joi dimineata m-am trezit cu o f. puternica durere de cap, cum nu am mai avut niciodata. De fapt pe mine nu m-a durut niciodata capul pana acum si nu stiam ce este o durere de cap. Ma durea toata partea stanga a capului incepand de la masele pana la ceafa. M-a, speriat ingrozitor, m-am gandit ca mi s-a spart vreun vas ceva pe la cap si ca singurul gand care imi trecea prin cap era ca o sa mor.
Dupa cateva ore m-a mai lasat durerea, pana seara am uitat de ea.
Vineri dimineata a reinceput la fel de intens. Iar m-am gandit ca o sa mor, era insuportabil. Am luat un nurofen si pana spre seara s-a calmat.
Samabata dimineata acelasi ritual, durereeeeeeeeeeee nurofen s-a mai potolit insa noaptea a reinceput. In mintea mea m-am gandit ca era de la maseaua de minte. Mi-am sunat stomatoloaga si mi-a zis ca ma asteapta la cabinet, numai ca nu ne-am potrivit la ore, intre timp durerea s-a mai calmat si am plecatla starea civila unde am fost martori la casatoria unor prieteni, adicatalea vom fi nasi si o sa avem si o finuta, deja pe drum.

Sambata noaptea m-a trezit din somn nenorocita de durere, asa incat ne-am imbracat cu totii, inclusiv copilul si am plecat la urgente la stomatologie. Am trezit doctora din somn, care mi-a umblat la maseaua de minte si si-a dat cu parereaca de la ea ar fi.

Duminica dimineata durerea continua. Luni la pranz ma prezint la stomatoloaga mea si de comun acord decidem ca e cazul sa scot maseaua de minte pentru ca e posibil ca de la ea sa fie toata nenorocirea. Anestezie si extractie .
Ma mulg sa nu-i dau copilului primul lapte dupa anestezie, ii dau supliment. Seara bebelina vomita cu jet puternic tot ce a mancat. In plus la baita descoperim o umflatura destul de mare la gatut pe partea dreapta.
A 2-a zi, adica marti ma trezesc cu aceeasi durere. Cu catel cu purcel hai la urgente la Floreasca, ca e de la altceva. Imi fac o radiografie, sa vedem daca n-am ceva la sinusuri si cum n-am nik, diagnostic: NEVRALGIE V STG, adica o nevralgie a nervului nr. 5 de pe partea stanga. Imi da tratament cu auluin si ketonal.
Ambele medicamente au pe prospect contraindicatii in alaptare. Dau cu banul daca sa le iau sau nu. Dupa amiaza copilul vomita din nou cu jet f puternic. Sun pediatra, ii povestesc ce s-a intamplat, ma cheama urgent sa ne vada.

Ii povestesc ce s-a inatmplat, face ochii cat cepele si imi zice ca copilul vomita de la anestezie, desi alti 2 medici mi-au zis ca nu are nici o treaba anestezia cu alaptatul si ca nu influenteaza copilul. Ii vede si gatutul si nu zice nik, ma cheama a 2-a zi sa ne fac echo la gat si la burtica. si imi da voie cu chiu cu vai, dupa ce intreaba alti 3 medici, sa iau aulin.

Miercuri durerea continua, mie imi este frica sa iau aulinul de teama sa nu fac rau copilului. Iau 2 paracetamol, si durerea ma lasa abia spre dupa-amiaza. Mergem la echo, verdict...

bebelina noastra are la gat ceea ce se cheama torticolis congenital drept. un fel de nush ce la muschiul sternocleidomastoidian. ni se recomanda vizita la chirurg sa ne spuna ce este de facut, cat e de grav etc. si durerea mea continua...

Am plans de toti banii fetelor, ca nu stiu cum sa mai fac fata.

Aseara, adica joi m-am decis sa iau tratamentul pentru ca durerile de cap sunt insuportabile si plang intr-una si chinui si copilul si ma chinui si pe mine, asa ca asta e.

Iar cu bebelina mergem dupa sarbatori la chirurgie sa vedem ce este de facut. Despre torticolis asta am citit unele lucruri incurajatoare altele nu. sper numai ca la noi nu este o forma f grava, pentru ca bebelina este f vioaie, cand o tin pe umar isi tin capsorul, asa ca tragem sperante ca e forma usoara si ca o sa se retraga repede panarama asta de torticolis.

Pe mine inca ma mai doare capul dar mi s-a spus ca nevralgiile nu trec de la prima pastiluta si ca trebuie sa iau cel putin 5 zile.

Va doresc sarbatori fericite si numai bucurii si sanatate multa. Va pup pe toate cu scuzele de rigoare ca m-am intins cat o zi de post, dar acum sunt oarecum in forma, bebelina doarme ca un ingeras si mi-am zis sa intru sa va mai zic o vorba doaua despre noi.

Pupici

_
Anamaria &
Bianca Nicole perluta mea rara

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari Zuzilici, sa va traiasca comoara, sa fie intr-un ceas bun!

Felicitari EMIII si bun venit pe lume bebelususlui tau!

Haide ciuf, haide ciuf!!!

Aida, cum esti, la fel de activa? fa si tu un cozonac ceva sa mai treaca vremea...

Pispi, sper sa nu fie nimic grav cu torticolisul ala si sa scapi si tu odata de durerile de cap!

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Buna dimineata fetelor!
Sunt eu Mariana din Suedia...
(desi la ora asta matinala stiu ca n-o sa ma creada nimeni)

Va scriu din contul comun doar ca sa ajungem mai repede la 11 mesaje si sa terminam cu statutul de "membru moderat" inainte sa se incheie si capitolul asta...

va pe toate si va doresc un Paste Fericit
Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Neatza Mariana
taman ce am muncit vreo 4-5 ore la curatarea listei. Deocamdata nu mai e asa colorata, ca sa se poata actualiza usor. Odata ce vom naste toate cele de pe lista, atunci o vom putea colora cum vrem, pt ca nu va mai fi nevoie sa ne chinuim cu actualizarea (deci sa jonglam cu codurile). Dar, pina atunci, eu zic sa ramina asa cum e de necolorata.

Am pus ultima versiune in Notepad, scrie in titlu ca e actualizata de Aida + Mariana. Asta in cazul ca nu voi fi pe-aici si va vrea cineva s-o puna in capitolul nou.

Acum mai e de sapat in subiectele anterioare, in care s-au mai anuntat si alte nasteri, ca sa le trecem si pe celelalte fete care au nascut: Tania2, Honeypuma, Cristina30, Danielaneda, Ciuf (inca nu stiu daca a nascut, doar presupun), Otilica (de ea stiu sigur ca s-a anuntat in capitolul 62, pagina 10)... si parca mai era cineva. Oricum, mai e ceva de muncit la ea, dar mai iau si eu o pauza. Deci am pus-o in Notepad. Lista e usor de vizualizat in forum, daca se face copy/paste in corpul mesajului si apoi se apasa pe butonul "Vizualizeaza", in loc de "Trimite".

Kim,
la fel de activa, dar degeaba. Nici urma de contractie... De cozonac nu ma apuc, ca nu ma simt in stare :)

Va spun si eu de-acum Paste Fericit, ca nu se stie cind - Doamne-ajuta! - mi-o veni sa nasc

Mergi la inceput

Gata, listuta noastra este actualizata! (dar e in Notepad, deci nu o putem vedea pina nu o postam aici)

Tinutza, daca ai timp sa o copiezi din Notepad (are in titlu mentiunea ca e actualizata de mine si Mariana) si sa o pastezi in locul listei cu care ai deschis capitolul asta, ar fi super
Daca nu, atunci asteptam cu ea pina la urmatorul capitol. Plus ca ar trebui actualizata si intre timp, in caz ca mai apar mamici din momentul asta pina deschidem capitolul 64.

39+5

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi :)

Mergi la inceput