Bebelusi de sept-oct 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

HRISTOS A INVIAT, fetelor!!!!
Noi ne-am intors aseara de la tara, unde totul a fost super bine, vreme frumoasa, papa bun..ce mai..frumos.
Exact in ziua Pastelui i-a iesit lui Alex primul dinte, iar de ieri e cam suparat din cauza asta..cred sa se preconizeaza si celalalt in curand.
O sa pun azi (sper!!!) poze sa ne vedeti in prima noastra excursie :)
Pupici!

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Adevarat A Inviat!

Si noi am petrecut bine. Vladut a fost relativ cuminte in deplasare, adica toate bune si frumoase pana a venit vb de culcat. Desi la bunica mea exista un patut (metalic de pe vremea mea ) in stare buna de functionare, nu a vrut sa doarma acolo ci doar in carucior plimbat pe strada. S-a certat cu gaineile, o mata si cu catelul. Cainele l-a dovedit ca a latrat asa tare ca s-a speriat bb, dupa ce la inceput a fost tare dormic sa-l pipaie. Pe pisica in schimb a dovedit-o dupa ce i-a tras prieteneste una in cap .

Cand s-a vazut acasa a inceput de chiuie de fericire. Nu l-am vazut demult chiar atat de fericit.

Revin mai tarziu ca ma innebunesc astia la serviciu...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

haideti ca ma activez si eu asa post sarbatoare
si Adevarat a Inviat pentru cine intreaba

bine ai revenit Ioana
miflore ca esti dragutza ca intotdeauna; a da si am uitat sa ne-inscriem la vara in vizita la mosie; poate facem un joint venture cu ioana
roxi, stai linistita ca ii trece repede lui Darius; am vazut ca e un subiect pe site cu bronseolita se intoarce, da Maria a avut una care a dat in pneumonie chiar la 3-4 luni si de atunci nu a mai patit nimic; doar mucisori ocazionali; s-a intamplat sa mai aiba febra cateodata, da a trecut
cge, sa va fie de bine vacanta; si mai dezlipeste-o de langa tine pe Ancutza ca o sa-ti creasca buzunaras ca la canguri

si ca sa ma laud cu fata mea (care a invatat telepatic de la Miruna) : sta in fund chiar fara probleme cand se joaca; vrea numai in picioare, a invatat sa se dea jos de pe canapea (care e f joasa), se apleca dupa jucarii cand le scapa, cand o pun in picioare in baie se apuca de marginea cazii si se uita in jos si si-ar petrece toata viata in parc daca s-ar putea; e innebunita dupa coada pisicii si dupa orice chestie tip animal; stie sa bage linguritza in gura si sa o linga, dupa ce a golit-o in prealabil de orice continut; si zambeste de-ti taie rasuflarea
ca sa vedeti cate am aflat ca stie sa faca in 3 zile de stat cu ea :)

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si am uitat vestea cea mai importanta: AM DORMIT O NOAPTE INTREAGA dupa 8 luni de zile . Oare sa indraznesc sa sper ca voi avea si eu nopti normale? mai bine nu , mai asptept putin ...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Miha, ti-am admirat flacaii.
Dana frantuzoaica, ce cadou frumos ati facut pentru Ana.
Dana din Sibiu, multumim pentru felicitare!
Simo, printre ultimele achizitii se numara: o dunga-vinataie pe frunte cu continuare pe obraz - de la calorifer, un cucui - de la tocul usii, si tot asa. Nu sta o clipa locului, vrea sa mearga, se ridica si pe suprafete perfect lucioase si fara "prize" de mina, etc. Si zice combinatii de ma, pa, ba, dar nici un ta.
Ramona, haideti in vizita la noi sa invete Miruna de la Maria cu ce parte se baga lingurita in gura.
irina vecina, ti-am zis deja pe YM, dar mai zic si aici ca ti-am luat covoras cu numere, din Billa. Daca mai vrea cineva, ma ofer sa mai cumpar! Animalele si legumele care erau in billa aveau multe bucati mici.

Miruna a primit 4 rochite de la bunici, foarte frumose, plus pantaloni scurti, bluzite, babetici, etc. O sa pun si pozele, dar nu stiu cind, miine dimineata pleaca sotul in germanica. Lista pentru produse TCM il asteapta. Plus ca in fiecare miercuri se schimba marfa pe site. Daca cineva e disperata dupa vre-un produs de pe site-ul lor, ziceti si incerc sa rezolv (n-ar fi prima oara cind sotul vine incarcat cu produse TCM pentru toti prietenii).

Va multumesc foarte mult tuturor celor care mi-ati trimis iesemesuri de felicitare. La urmatoarea sarbatoare sper sa trimit eu prima, nu sa stau doar la primire si apoi sa raspund.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana ma abonez si eu la un covoras cu litere, please. Ca nu reusesc deloc sa ajung in Billa. Saru'mana anticipat.

Mergi la inceput

Simo, e cu cifre, nu cu litere. Zi daca vrei asa. Eu ma duc de la servici cam de 2 orei pe saptamina la billa sa-mi cumpar ingrediente pt salata; e 17 lei.

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Mergi la inceput