Bebelusi de sept-oct 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Roxi sper sa fie bine bine cu Darius

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata dragelor,

Cristos a inviat!
Sper ca ati petrecut bine de sarbatori.

Roxi, bafta la doctor.

La multi ani sarbatoritilor zilei, sanatate si bucurii.

Pupaturi la toate zanele,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata dragutelor,

Roxi sa de Dumnezeu sa fie bine Darius. Multa sanatate si un de la noi sa fie bine.

avem si noi foto noi, noutze aici

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata!!

bine am (ati) revenit pe forum ... ca tare mi-a lipsit zilele astea!haideti, lasati cozonacii si ouale deoparte si povestiti care cum ati petrecut. cum a fost in calatorii? ce au mai facut piticii?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Hristos a inviat

ce fac fetele ati papat bine si petrecut
noi am stat acasa si am avut o tona de musafiri
miflor mersi
Maia este o adevarata donisoara
BiuMil eu cred ca si azi fetele sint plecate sau chefuiesc pt ca este a doua zi de pasti,normal azi se merge la nasi,parinti ........,dar o sa mai fiu eu pe frecventa .....bineinteles daca nu se mai anunta nimeni la noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Roxi bafta la dr si insanatosire lui Darius

Va pupicesc si va doresc petrecere frumoasa incontinuare

poze

Mergi la inceput

nanadana Cu adevarat ca a inviat! si multumim ca ne-ati admirat!

nu stiu daca am spus pina acum, dar si Antoine arata foarte bine, doar ca e "luat"

noi chiar nu am facut nimic.eee, ba da am fost la mama mea (la care mergem in fiecare zi) ca a facut masa festiva si am fost toata familia. Dar lasa ca atunci cind o veni tati acasa o sa ne distram noi (asa sa nu uit nici una)pentru tot timpu pe care l-am pierdut pina acum ca nu e acasa.

Mai stie cineva de Gina?
Hei Ginule, pe unde umbli mama ca nu mai stiu nimic de tine?
Sper ca sunteti bine si ca va distrati.

Fetelor, sa vedeti, eram cit pe ce sa plec cu sotu vara asta 3 saptamini in Spania, Italia si Austria, dar trebuia sa lasam fata acasa (cu mama soacra ca e o panicoasa si o fricoasa, daca se imbolnaveste, dar nu vrea sa stea cu noi si multe altele care m-au facut sa renunt), iar inima nu ma lasa sa fac asta, dar pina la urma nu mai mergem si poate plecam la mare toti 3

Mergi la inceput

Noi plecam la o plimbare. Nu e chiar cald afara, dar am iesit pe vreme mai rece, deci se poate iesi fara probleme.
O sa mai revin dar mai spre seara.
Sa aveti o zi super frumoasa si sa va bucurati de pitici vostri.
Va

Mergi la inceput

Noi intors de la plimbare si nici o miscare, nu-i nimic. Asta inseamna ca va distrati bine si mai si va odihniti.
noi va dorim o zi super in continuare.
-ici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

hRISTOS A INVIAT!
Noi nu am plecat de acasa dar am avut musafiri si udatori.Iaris nu ne lasa sa ne miscam niciun pic asa ca ne jucam, papam, dormim si mai nou ne diversificam la maxim.A ros castravete cu gingiile ca dinti nu avem, si-a bagat gurita in pasca pe care a tras-o de pe masa,si-a bagat boticul in paharul cu suc, dar nu stim inca sa bem asa ca ne-am multumit sa ne masam gingiile cu paharul, mai mult decat sa bem.Am fost la plimbare prin parc in capul gol si fara geaca si a fost tare fericit, a dormit in carut si s-a bronzat, a ciocnit oua si uite asa ne-a trecut timpul.Nu avem chef sa mergem in vizita desi avem unde,ne e tare lene, suntem ghiftuiti si ne plangem ca vine miercuri si tati iar incepe lucrul si iar ramanem numai noi doi si de mamai e asa de plictisit.Zilele astea cat am fost toti acasa a fost intr-o veselie totala, ii place sa fim toti 3 mai mult timp, dar asta e, cineva trebuie sa si lucreze.Va pupam si sa veniti cu intamplari mai frumoase decat ale noastre.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput