Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
utocatalina spune:
Am vazut Alina..uff..sper sa nu ajungi totusi la cutit cu degetelul...mai nou Biei ii place sa-mi bage degetele in gura si, desigur ca ma zgaraie si pe fata...vorbim la greu si vrem atentie permamenta, asa ca nu stiu cum o sa ma descurc cu curatenia, ca vad ca nu ma pot dezlipi de ea ca urla..acum ma urmareste cum butonez la calculator..e hoata rau!Alina, Florinini si Irina..mama ce grasani si barosani aveti..ce le dati sa pape? Lapte de pasare?Noi mai avem cam 2 sapt. jumate si incepem si noi diversificarea adevarata, ca cerealele astea sunt asa, doar nitel ca sa-i stea laptele in stomac sa nu vina inapoi...
Astery ma bucur ca Razvanel e bine...sanatate multa si pupici de la noi!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Alina ce haios este Ayan in poza in care ride in carut...si ce buzat...SEXI! Revin, dupa ce mai vizionez niste pozici!
Ciresica Bianca
alina80 spune:
CATA, am vazut si pozele tale. Ce bine arati!!!!!!Ai dat toate kg. in plus jos? Pupici pentru Biencuta grasuta!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
Bee spune:
Buna ziua fetele.
NOi am fost in lipsa de net zilele astea. CEl mai rau m-am suparat vineri si sambata cand aveam nevoie de retete de pe net, ca eu in casa n-am carte de bucate.. De Paste a fost minunat. Am fost la tzara si ne-am plimbat mult mult. O sa pun si poze cand voi apuca. Si sper sa ajung si eu la zi cu pozele bebeilor. Ana mea draga si dulce e bine, mai putin cu papica. Mananca ingrozitor de putin! Si la fel ca si Clara Anei in somn.. Pe timp de zi refuza mancarea.. Azi mergem la vaccin. Si facem tot vaccin de la stat. De ce din asta si nu altul? Pai dupa nenumarate gandiri si razgandiri, am concluzionat ca asta e in mod sigur cel mai testat pe bebeii din tzara noastra. Si nu am auzit de probleme nasoale, exceptand inconvenientele oricarui vaccin: durere, febra etc. Si noi la cel de 2 luni am avut ca probleme, temperatura 37 cu 5 si urletele de la impunsaturi. Asa ca azi iar ne asteapta inteparea..
Crisu, ce greutate are puiuta ta? Ca mi se pare ca papa putintel. In mod normal ar trebui sa pape in jur d e 150-180 ml in 5 mese/zi. Ceea ce evident nici noi nu reusim, dar ne straduim. . Inca sunt multumita, ca la cat mananca de putin, macar asimileaza binisor. ZIlele trecute mi-a refuzat papa de pranz!!!! Cum sa-i introduc eu alimentatie diversificata la pranz, cand noi nu avem pranz? Pai mananca pe la 10 (in masina in drum spre kineto), iar la ora 3 refuza sa pape si o pacalesc abia pe la 7 sau 8, prin somn! Dupa care urmeaza: 11, 2, 5, totul in somn!. Adica mancam doar noaptea ca vampirii?
Irina, mai cu mila iti dau si datele noastre la 4 luni: 66 cm si 6.100 g(asta fiindca avea chiar mai putin, dar eu zic ca oi fi cantarit-o fix cand ea nu mancase nimic de nshpe mii de ore). Pai Mario e maaare rau, ce sa-l mai indopi si tu? Stie el cat are nevoie.
Maraki, zici ca v-a fentat socrosenia de data asta! Uffffff, mai buni erau banii decat mixerul.
MOni, deja vedeam imaginea minunata din cimitir!.
Alina, sper sa scapi cumva de infectia aia nenorocita! De la ce ti s-o fi tras? Pedichiura cumva?
Mirelutza, si bafta la scarbici!
Anasebe si eu cu genunchii! Dar eu banuiesc ca e de la greutatea mea in plus. SI durerile de coloana la fel! Nu mai stiu cine zicea de durere de omoplati! Si eu am. De la tinut in brate fata mofturoasa!
Hai ca mai revin eu cu povesti, dar ma duc sa ma lungesc o idee, ca sunt planton de la 5 dimineata, dupa ce ca la 2 tot eram treaza.
la absolut toate fetele si bebelashii.
alina80 spune:
BEE, da, de la o pedichiura! Bafta multa cu vaccinul!
Alina si Ayan
utocatalina spune:
Vazut pe David in cizme...mare calaret! Diana in funda goala si unsa cu ulei, ca la concurs plus zgaraietura de rigoare pe fata!Marco in iarba"uda"? Mario cu palarie motata!Revin..incerc sa fac curat, dar nu cred ca ma lasa rasfatata!
Ciresica Bianca
Crisu23 spune:
BEE la inceputul lunii aprilie avea 5800gr, mai exact la 3 luni si 2 zile.Acum nu stiu cat are, am sa vad exact pe 2 mai cand mergem la vaccin. Eu m-am cantarit cu ea in brate si fara , si are avea cam 6500gr.
In legatura cu mesele...am citit pe un site un articol legat de alimentatia artificiala si in a4-a luna ar trebui sa aibe 4 mese a cate 160ml plus sucuri de fructe, supa...
Si eu insistam cu 5 mese, dar nu manca tot si per total ajungeam la aceiasi cantitate de lapte mancata cat ii dau acum la 4 mese. Ba chiar ma chinuiam mai tare sa manance.
Ma mir ca la tine inca mai papa asa des noaptea. La mine ultima masa este la 20:30-20:45 seara dupa care somnic de voie, si urmatoarea la 8 dimineata cand se trezeste.
alina80 spune:
IRINA, sa ne treci si pe noi te rog in tabelas cu greutatea lui Ayan la trei luni 7 kg. si lungimea 67 cm. Merci!
CATA, macar mai faci ceva curatenie! Eu stau cu Ayan in brate in continuu, ziua nu doarme deloc. Ma chinui de azi dimineata sa pun detergent in masina si sa sau drumul la program. Dar cand ma gandesc cum face Ayan cand il pun in pat....mai bine stau cu el in brate in continuu. Sexi, sexi Ayan, dar vino cu Biencuta pe la noi sa vedem ce parere are ea!
ANASEBE, ce mare si frumos e Tiberiu!
MIRELA, bafta multa cu serviciul! Sper sa-ti intri in ritm si sa nu mai fii asa suparata . Cu cine zici ca sta fratelo Dani cand esti tu la servici?
MONI, e superba Diana, am vazut poze noi! Are niste grimase super dragalase!
BEE, sa stii ca am observat ca dau reactii cam toate vaccinurile. Eu i-am facut lui Ayan Infanrix-ul si noaptea a facut temperatura
MARAKI, ce mai face socrosenia?
Trebuie sa ma epilez, sa fac curat, mancare, sa calc rufe. Nu stiu cand o sa reusesc. Abia astept sa vina Gabi de la servici sa-mi pregateasca masa sau sa il tina pe Ayan in brate si sa pregatesc eu, ca as vrea o salata de rosii si nu am nici o sansa sa imi fac acum.
Fetelor, voi cand incepeti sa puneti bebelinii in fundulet? Ca dr. pediatru mi-a ziz ca de la cinci luni, dar am vazut ca Mario al IRINEI deja sta in fundulet.
Mi-e frica de nu mai pot cu infectia mea de la deget! Numai la asta ma gandesc. Am prins o frica de doctori de la nastere!
Alina si Ayan