Mamici de mai-iunie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
Amonar spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
DianaR vad, ma gandeam sa ma trec ultima pe listaca n-am de gand sa nasc prea curand!
io38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt
Bebe
AMA
Cred ca ne vom bate pt ultimul loc de pe lista
....nici eu nu am curajul inca!!!! Fac pe mine numai cand ma gandesc, de maine intru in saptamana 39......AUUUUUUU

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
ama_kaly spune:
Si eu undeva intre 26 si 30 daca nu nasc pana atunci, ca pe 26 ma duc sa ma programeze in zilele urmatoare cand e de garda.Oricum saptamana viitoare nasc si daca vrea bebe sa iasa si daca nu.
Mai e asa de putin timp cu burtica..o sa-mi fie dor..
io
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe
dolcebaby spune:
AMA sigur este deschis in Dragon, mergi fara grija dar cred ca va fi o aglomeratieeee.... ai grija![]()
Ioana ai dreptate, pe 26 sunt programata ... am neshte emotii...![]()
Dolce
ama_kaly spune:
Amonar eu maine intru in saptamana 40..
Acum imi pare rau ca nu sunt mai multe saptamani de sarcina, nici eu n-am curaj!
io
38+ cu
Seby
ama_kaly spune:
dolce mersi frumos!
O sa ma duc ca mai am cate ceva de cumparat si vreau sa ma uit si dupa un ceas cu termometru de camera! Sper sa nu nasc pana atunci si nici dupa de la colindatul magazinelor.
io
38+ cu
Seby
Roxana Claudia spune:
Curaj fetelor! Ce v-a apucat? Nu raspanditi panica...la urma urmelor nu mai conteaza decat ingersii pe care ni-i vom tine in brate in curand! Ii vom imbraca in hainutele pregatite cu atata grija, ii vom ingriji si ii vom iubi....asa ca ii mai este cuiva frica???
Roxana
34sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
ama_kaly spune:
Da, mie!
Mai e si Cori74, vad ca ea are UM inaintea mea cu 2zile, nu inteleg de ce are DPN-ul asa tarziu.Ea trebuie sa fie prima pe lista!! Gata, m-am scos!
io
38+ cu
Seby
vivighe spune:
Felicitari Irinel...sa-ti traiasca printesa mica!

Sper sa nu o iau eu inaintea voastra
ca si mie mi-e frica
...si eu as mai avea...Bebelina e tare agitata azi,nu sta locului deloc ,ma loveste peste tot,in pat n-am stare sa stau...nici in picioare nu pot ca s-a asezat pe un nerv si ma doare piciorul stang,azi-noapte am tot avut contractii,nedureroase ce-i drept,dar acum parca ma doare putzin burtik...o durere difuza...Sper sa treaca Pastele cu bine.
viviana
35w6d
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
Steluta spune:
FELICITARI IRINA!!!

Refacere rapida si mult laptic pentru cea mica!!!

LA MULTI ANI, MARIA!!!

Steluta
31s+.
VoichiV spune:
Viviana, nu-ti face griji. Bebelina ta mai sta la caldurica un pic
Ama, nu stiu cum de ai atat energie sa cutreieri toate magazinele. Mie mi-e tare greu, desi mai am destul dar de saptamana viitoare, dupa ce trec sarbatorile o iau si eu din magazin in magazin si in niciun caz singura
VoichiV
33+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

ca n-am de gand sa nasc prea curand!