Clubul nurorilor (40)
Raspunsuri - Pagina 4
marinar spune:
bune fetelor
Fla uite ca am aparut si eu, cred ca am lipsit motivat: am fost la Biserica. Ma simt asa bine..........
Andreea imi pare rau ca nu o sa vina iubi al tau acasa. Sanatate multa.
Corina satatate si tatalui tau, sa treceti cu bine peste toate.
Sun Bravo Steaua.
Alina spor la treaba.
Raza cred ca esti asa mandra de ce ai cumparat pt nunta........ abea astepti sa le arati, asa-i?
pup toate noricile
marina
pozici
Alynutza spune:
Tocmai am aflat ca toate colegele din cealalta cladire au plecat acasa la 1. Si eu... ciuciu, sunt tot la scarbici. Sper totusi sa ma lase si pe mine sa plec.
Cred ca nu mai apuc sa intru maine, asa ca va urez si eu Sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi si fie ca lumina Invierii sa va lumineze sufletele.
impreuna spune:
Paste fericit
Alina lasa ca o sa pleci si tu acasa, macar cateva zile sa uiti de servici si sa va simtiti bine
Marina , nici tu nu mai intri pana marti?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Gata fetele, ma lasa sefu acasa si mi-a dat si concediu pe marti!
Va pe toate si fug acasa la treaba.
Spor la ultimele pregatiri!
roxanicea spune:
offffffffffff
ce de lume suparata pe aici!
imi pare tare rau....hai ca vin sarbatorile si trebuie, e musai, sa creasca si moralul.
va urez tot binele din lume si sarbatori minunate!!!!!!!!!!
liniste multa in suflete si pace in casele tuturor!
numai bine!!!!!!!!!
sa faceti poze si sa ne vedem cu toatele care pe unde si ce a facut.
pupilici
roxi foto
marinar spune:
ba da Fla, mai intru, pt ca am net acasa (acum sunt acasa) dar am urat Paste fericit pt fetele care nu mai intra in we.
marina
pozici
Nadia1976 spune:
Buna dimineata! Cine vrea ?
Va pup pe toate si va urez Sarbatori Fericite!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
monagan spune:
salutare nurori!!!
inca mai traiesc, nu v-am uitat. Intru aproape zilnic pe net, dar nu prea va vizitez ca n-am timp.
Si apropo de soacre, se zice ca a mea scorpie vrea sa-mi dea azi un miel....sa vedem daca-l aduce, ca de azi dimineata tot ajunge cu el.
Bai da ce rea sint si azi e vinerea mare.
Dar tre sa recunosc ca orice mi-ar da, tot nu o am la suflet si pace.
Va doresc sarbatori fericite tuturor.
si o felicitare de la mine: http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=HV42671320
ciuleandra spune:
sunt cu ochii pe voichiar daca n-am mai intrat. va pup dulce pe toate!paste fericit si concentrare maxima la cozonaci ( mii de calorii) [berica. Vorbim dupa, cu noutati, pareri si impresii, ca acum nu e mumosca e Vinerea Mare! Pupici la norici!