Azoospermie - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by nusy

.Asa e si cu toti ceilalti medici.Ai sa gasesti pareri si pro si contra inclusiv despre Denisa Protopopesc,Moisa,Tutunaru,etc.Iar faptul ca fetele spuneau ca umfla spermogramele,sa stii ca nu-l cred deloc.Ceilalti nu gaseau gigei pt.ca nu stiau sa le faca cum trebuie.Caz concret:NOI.La mine in oras erau zero gigei,iar la dr.S 100.000(pe care i-am vazut cu ochii nostri).Iar in urma tratamentului dat de el ajunsesem la 6 milioane.Iar tratamentele sa stii ca sunt f.complexe,de aceea nici nu are rost sa ti le mai scriu,pt.ca depind de fiecare caz in parte.
Bineinteles ca si noi incercam cu aceste tratamente,poate reusim sa ajungem la numarul necesar pentru inseminare artificiala....daca in final nu o sa fie...atunci poate vom recurge si la FIV.Dar,cum deocamdata nu am bani pt.asa ceva...speram sa reusim cu tratamentele.

Nusy

Ai dreptate!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Buna fetele!
Am fost si noi la dr.S si, intr-adevar am ramas impresionata de modul cum decurge o consultatie: nu pleci de acolo fara sa afli in cele mai mici detalii totul despre tot si despre...toate (analize, medicamente, etc). Ne-am dus la el asa, "ca sa o incercam si p-asta", dupa ce toata lumea ne spusese acelasi lucru (doar FIV cu ICSI) fara insa a tine cont de alte analize ale sotului meu (excuzand spermograma, fireste). Refuzam insa sa cred ca nu e nimic de facut!Si uite ca a fost un lucru formidabil! Se pare ca nu suntem "condamnati" la FIV (inca!). Dupa ce l-a luat la bani marunti pe sotul meu a descoperit o posibila cauza (suntem inca in analize!). Spermograma din pacate, a iesit la fel ca la dr. Matei insa ne-a dat sperante ca un tratament ne poate ajuta!
O spun cu mana pe inima: mare om, mare caracter!!
orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna tuturor !Ma primiti si pe mine in "clubul" vostru ? As fi preferat alt loc de intalnire (in parc , cu carucioarele cu bebei....) dar ...in fine...asta e...
Fetelor , si eu am aceleasi probleme ca si voi - azoospermie - si nu stiu ce sa fac ....cu ce sa incep , de unde sa incep . Ce ma sfatuit ? Sa merg la Dr.Soare ? Unde il gasesc ? Dupa cate am aflat de la voi , pare ok . Trebuie sa-mi incerc si eu norocul , nu ? Dati-mi ceva detalii despre cum ajung la dansul . Va multumesc !
O sa va tin la curent ...si fruntea sus....o sa reusim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mikishor,Pisix,Copilutzu,Orchis...un de la mine.
Mai aduc un argument:pentru ce motiv ar umfla spermogramele? Bani?...te rogi de el sa ii ia.As intelege sa le umfle ca sa pastreze pacientii,pentru a castiga o gramada de bani de pe urma lor...dar in cazul asta?????Nu credeti?
In alta ordine de idei,sotul meu a vrut azi sa-si faca analiza la chlamydia,ureaplasma,micoplasma si FSH.In orasul nostru de "cacao" niciun laborator nu le face pe primele trei.Va vine sa credeti?Asa ca nu s-a mai intepat doar pt.FSH.A ramas sa-l sunam deseara pe dr.S si sa-l intrebam daca la el le putem face cand vom merge joia viitoare.
Pup toate azoo si oligo.La cat mai multi si mai vioi !

Nusy

Mergi la inceput

A!Si am uitat sa spun.Copilutzu are dreptate cu vitamina E.Vezi ca nici dr.S nu o recomanda decat in cantitate mica si cu pauza intre serii intrucat luata in cantitati mari are efect invers asupra gigeilor.

Nusy

Mergi la inceput

Ella72:desi eu sunt oligospermista,iti urez,totusi, bun venit aici,la azoospermiste.Numai sa nu stai prea mult,da?Sa fugi repede la gravi.
Eu ,una,nu stiu ce sfat sa-ti dau...unde sa mergi.Fiecare hotaraste pentru el(bineinteles,ajutat si de ce a citit aici,pe forum).Daca vrei sa mergi la dr.Soare ,vezi ca nr.de telefon e scris ,parca tot in capitolul asta,mai pe la inceput(daca nu,cauta la Oligospermie-cap.21,unde am scris eu prima data).Ti l-as da din nou,dar acum nu il am ca este la sotul meu in agenda telefonului.
Noi am ales sa mergem la dr.S...si nu regretam.Asa ca...alegerea e numai a ta.

Nusy

Mergi la inceput

Multumesc mult nusy!
Sunt intr-o stare cam dificila pentru ca in octombrie 2005 am descoperit problema sotului meu , si anume ...oligospermie - Am citit aici pe forum despre aceasta problema si am hotarat noi amandoi ca ar fi bine sa mearga la Dr.Bucur de la spitalul CFR 2, fiindca citisem despre el ca e un medic bun . Dupa ce si-a repetat spermograma , care a iesit la fel (oligoastenoteratospermie severa ) i-a dat un tratament pentru trei luni de zile . Dupa aceste trei luni , rezultatul a fost si mai dur - azoospermie - . Nici nu stiu ce sa mai cred ....despre doctor , despre tratament.... Acum face alt tratament pentru o luna de zile si i-a dat sa faca si o spermocultura la Centru medical SANADOR . Mi-e teama ca din tratament in tratament....nu rezolvam nimic....si nu mai suntem chiar asa tineri ...eu am 34 de ani ...In fine ....suntem disperati si orice informatie ne-ar putea ajuta , macar moral ...
De asta v-am cerut ajutorul....nu stiu cu ce sa incep si de unde sa incep....Multumesc oricum ca ma pot "descarca" in scris....

Mergi la inceput

Ella,scumpa,tot in oct.2005 am descoperit si noi problema.Numai ca la noi a fost invers:intai ni s-a zis de azoo si apoi am vazut ca,de fapt, era oligo.
Pai in cazul asta,in care sotul tau face tratamente si nu sunteti hotarati direct pentru FIV,ati putea sa mergeti la dr.Soare,macar si numai pentru a va reface spermograma,sa vedeti :ori e oligo ori azoo.In plus sa stii ca este homeopat si se pricepe,din ce am vazut noi,foarte bine,la tratamentele corespunzatoare.
Eu te sfatuiesc sa incercati si la el.

Nusy

Mergi la inceput

Multumesc mult nusy ! asa o sa facem....numai ca trebuie sa facem mai intai programarea ....
Si inca ceva ....spune-mi ....trebuie sa mergem amandoi ? face si consultatii la prima intalnire sau doar discutam ....? Cat costa consultatia ? Chestii d-astea....

Mergi la inceput

Ella,pentru ca problema e la el,poate sa mearga doar el.Dar tu nu esti curioasa sa vezi ce-i spune???Noi am mers amandoi,celelalte fete,la fel.Ar fi bine sa te duci si tu.Poate el nu-si aminteste unele detalii(stii cum sunt barbatii) si i le dai tu.
La prima intalnire,pe sotul meu l-a consultat fizic si i-a facut spermograma,asta in afara de discutii.
Cat despre pret...stiu ca e superieftin.(cam 500.000,cu tot cu spermograma).

Nusy

Mergi la inceput