Smecherasi de iulie-august 2004 (175)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mey, io ma mut in cada sub dus, numai acolo nu tusesc si ma simt cat de cat ok, la abureala si apa calda
Pofte nu am defel, azi am mancat numai o shaworma, si o galeata de ceai, asta-i tot ce as fi putut manca, nu mi-a dat prin cap altceva, eventual o galeata de inghetata, ceea ce nu se pune problema
Felicitari tuturor puiutilor vorbitori si utilizatori de olite. Noi nu folosim olita si nici nu invatam cuvinte....dar asta ma doare cel mai putin acum, asa m-am relaxat in privinta asta, cand o vrea sa vb atunci sa vb, cand s-o face de rusine ud la pantalonei, atunci o sa ceara olita si marmota mea capoasa.
Oricum daca da Domnul si merge bine sarcina, va jur solemn ca schimb placa la crestere, nu mai folosesc aceleasi metode defel, si va fi pus/a la oala dela 6-7 luni, va papa nepasirat de la 8-9 luni, va sta si va dormi si adormi singure/singurea de cand venim de la maternitate, si va stii sa se joace si singurel, va folosi tarcul din belsug si muhuhuuuulte altele. Vorba Adelei "am zis !", deci am promis.
Paste fericit celor care nu mai intra pe forum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://community.webshots.com/photo/439300887/2265291480059491989TXFZTx in sfarsit o poza, desi i se vad clar urechile

Pupam trupa de super mamici cu super copii, spor la treburi schimbului 3 si o seara faina la restu`, pupici speciali pe burtici !



Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pupacim urechiusele alea dragalase. mey, ca tare-i dulce...ti-am zis ca si mie mi se parea ca pupi-i urechiat? cre' ca ne luam de-o mana cu paranoia. de aia si tot intarzii sa-l tund.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ioana, special pentru tine AMR 22.
Nu a fost prea promt raspunsul, caci aseara am fost la nani, si azi am avut ore pana acum cateva minute.Si mai am inca pana la 9 seara,dar cu o pauza mica intre.In care bineinteles ca stau pe DC.
Acum citesc, si daca mai am timp mai raspund la intrebari,daca nu deseara dupa ce ajung acasa, adica noaptea la voi.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Felicia, lasa ca si ale soacrei sunt bune.
Ei ii propusesem sotului sa le ciocnim pe ale lui( aladeranjeste sadic), dar m-am razgandit,asa ca maine trebuie sa rosesc oua.Dar presimt ca nu voi gasi vopsea decat din aceea alimentara ptr torturi si iar o sa mancam oua roze.Dar un roz frumos.
Asta e cel de anul trecut.
Oua roze

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adema imi pare tare rau de pierderea prietenilor tai.Cea mai mare durere din lume e pierderea unui copil.Cred ca nu exista ceva mai mare decat atat.
Si felicitari pentru finuti.Sa creasca mari si destepti.Si foarte surprinzator ce spui despre faptul ca nu au acte.Uff ce o sa mai trebuiasca sa traga copiii acestea mai tarziu.
Monica....hei frumoasa, capuccino?Tzzz,tzzz chiar curat mama denaturata.Mai ce cocosel frumos ai tu acasa.I-auzi la ea 5.30,nici gainile nu se trezesc asa devreme.
A, ca mi-am amintit, Carmennnnn, vrem freza si din fata.
Hai Daria, ca-ti trimit o cola cu, cafea.Caci eu nu am avut de lucru si i-am adus sotului cateva monstre si acum ma innebuneste sa-i cumpar.Si nu am vazut inca pe piata.
Carmenuta vazut frumosii.Pupici la amandoi.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut ..ouale roze.....le asteptam si pe cele din anul curent.. Despre ce cola vorbesti tu straine?
Vazut si pe Giulia tunsulici! Momoasa....

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata Romania si noapte buna America.
Caro vazut printesele tale cele frumoase.Pupam pe Alessia cea vorbareata. Si ia mai cearta si tu parul fetei, poate nu se mai uita asa de des la ea.Hehehe pupam si pe mami specialista in desenat pisici, caci la mine sigur ar iesi altceva, dar numai pisici nu.Spor la lucrul la licenta.
Adela,scuze pentru ca ti-am facut pofta,nu mai spun cu ce caci iar iti aduc aminte.Mai dar ce pofticios ai in burtica.Apropo cu Tudor cu ai fost?Pofticiasa sau nu? A, si-l poti trimite pe Tudor la Craiova la reciclare,caci moata mea nici macar nu are nevoie de spus hai la nani sau hai in pat.Cand e obosita intra singura in casa daca e afara,sau se urca in pat, isi ia sticluta si se intoarce cu nasul in perna.Asa adormea si aici,singurica.


Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
azi e o zi frumoasa si calda....ce bine ar fi sa ramana asa!
Olivia am luat programare la ORL dar mergem de abia dupa 1 mai ca doc este in conced. vrei si tu masuta din aia ca a Andreei? sa ma uit prin magazine? eu zic sa nu te ingrijorezi de inaltime....ai mei stau la 10 si ptr ca balconul e complet inchis....nu prea are ce sa inventeze. si eu am copilarit acolo si atunci erau si ceva deschizaturi in peretele balconului. in afara de aruncat linguritele pe acolo dupa ce mancam altceva nu mi-a trecut prin minte....aaa....ba da! spanzuram papusile sora-mii pe acolo, in afara blocului. doar ca sa o vad cum se crizeaza si urla
Liliana wow, te-am auzit si pe tine o data zicand ca ai fost la nani! mi se pare mie sau e un fel de premiera?
Mitzu nu te criza cu somnul.....stiu ca iti e greu dar cred ca se va repara Tudor. daca nu dupa reciclarea de la Bucuresti de la Nicole il astept si la mare ca si Pat tot la fel se culca...pus in pat si nani dus.
fug la treaba....o ai suuper tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata gagici.
hehehe Roxana, ce nu ai sesizat tu era ca mesajul Ioanei era scris la 9 si ceva dimineata, adica aproape ora 2 la mine.Asa ca tot la ora 2 si ceva am mers la somn.
Si acum e deja ora unu noaptea si eu ma tin de o ora si mai bine sa merg la nani, caci maine am program de la 7 dimineata pana la 8 seara.Asa ca adio oua roze maine, le fac sambata.
Olivia, da e o noua cola, cica Cola Blak,cu cafea.Am fost miercuri la consulat in down town si la fiecare colt de strada faceau reclama la asa ceva.Asa ca i-am dus 3-4 sticlute sotului meu care e incantat de ele.Mie nu-mi place, caci are gust de cafea, un fel de cafea acidulata.Nu stiu daca a aparut in magazin, caci nu am mai avut vreme de umblat.Am teste, examene...si saptamana viitoare doua interviuri.dar despre asta dupa,caci nu mai vreau sa cobesc.Si eu ca Monica...urati-mi si mie bafta, asa in general, caci si eu ador generalul asta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput