Dieta hipocalorica (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

am fost plecata din tara 2 zile, si am mancat f aiurea: mai mult dupamasa si seara.
TREBUIE sa imi gasesc timp pt sport!!! Voi fetelor, cum va impartiti?? si inca nici nu am copii...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Hop, si eu. Ma primiti?
Am facut depresie deja ca sunt grasa. Trebuie sa ma inscriu undeva.
Cura de grupele sanguine nu o pot tine. Mai mult fac foame. Am luat 5 cutii de Clarinol si tot nimic. Acum iau Reductil si pap o data la 2 zile. Ma intereseza dieta hipocalorica. Vreau si eu cu voi.
De joia trecuta pana aseara am scazut cu 8 cm in talie. La kg nu stiu cate am scazut, abia ieri mi-am luat cantar. cate am refuz sa spun. Merg zilnic si la masaj si impachetari.
Spor la slabit!

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Rici, bine ai venit! Iti doresc slabire usoara si tie!
Gabici, eu cu sportul ma impac bine, dar cu timpul liber am probleme... Insa in fiecare dimineata inainte de 7 ma pun pe bicicleta, nu ma deranjeaza nimeni, imi iau si o carte buna si una-doua trece juma' de ora. Sambata merg la Dacia dimineata la piscina cu juniorul, un pic stie si el sa inoate, il mai invat si pe el, si intre timp mai trag si eu cateva ture de bazin. Cam atat, pt. ca in rest micuta tot cu mine ar sta, deci dupa masa putine sanse am sa ajung la sala. Poate peste 1-2 ani voi fi si eu mai norocoasa.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

`Neata!
Am citit din urma paginile subiectului, era culmea sa pun intrebari la care s-a raspuns
Mi-am calculat "Valoarea BMI este 22.49"
si "Necesarul zilnic de calorii este 1744.08"

Ramane sa vad ce pot sa pap si eu, desi nu prea-mi vine, dupa Reductil.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Rici, vreau si eu amanunte legate de Reductil, te rog.
Am auzit de un alt medicament Regedon, dar eu nu il pot lua ca am tensiune si ma agita si mai tare.

Pupici si we placut
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Silvana, da cautare pe google si o sa gasesti multe. Sa scriu eu aici? Nu se considera off topic si mi-o iau?
Dar daca ai probleme cu tensiunea, si Reductilul e periculos, una dintre cele mai grave efecte negative e chiar cresterea tensiunii. Mie mi-a fost teama sa il iau, desi stiam de el de mult, tot de pe net. Eu nu am avut probleme, decat ca in prima zi mi-a amortit putin limba. Ce ma deranjeaza de cand il iau (miercuri a fost o saptamana) e ca atunci cand ma intind in pat mi-e foarte frig la picioare, am insomnii, adorm greu si ma trezesc buimaca. Daca il iau dimineata, sunt fresh. Oricum inapoi nu dau. Am mai luat legatura cu alte fete care l-au folosit/il folosesc si unele au avut si reactii mai nasoale (ameteli, frisoane) deci la mine e ok. De ex. ieri i-am taiat motul la fi-miu, am avut pizza, tort, etc, si eu am "poftit" doar la apa minerala

Uite ce am gasit, ca sa intelegi despre ce e vorba:
www.onlineclinic.ro/sexologie/pagina_reductil/pagina_reductil.htm br / " target="_blank">Reductil

Mergi la inceput

Fetelor, am facut azi o salaaataaaa... mi-am lins toate degetele... salata verde, ceapa verde, rosii, castraveti, vinete (taiate rondele subtiri si prajite in tigaie fara ulei),masline, telemea (putin mai sarata), oua fierte si un pic de ulei de masline.... yuuuummmyyyyy!!! Faceti-va si voi. Cum am fost plecata, si am mancat asa pe fuga, si numai prostii timp de 2 zile, mi s-a facut o pofta de verdeturi... ca a fost musai sa fac un bol urias de salata. (Numai pretenu o sa ma injure ca dupa o zi de carat mobila il astept cu mancare pt iepuri...)

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu sunt suparita rau pe mine: fiindca nunta se apropie cu pasi repezi, cum termin cu serv incepe alergarea dupa una alta, si ajung numai tarziu acasa cu o foame imensa. Am papat eu numai ciorbita de loboda, varza calita (simpla fara nimic alaturi), spanac...dar fiindca ora e tarzie, deja se vede la cantar in plus . Of!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu nu stiu ce naiba am ,ca in loc sa merg inainte dau inapoi. cred ca am mai pus ceva pe mine . oare e posibil sa se intample chestia asta din cauza ca sunt inainte de venirea rusilor? sau sunt doar o mare vacuta?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

poate nu tinem dieta buna sau nu ne tinem de ea cum ar trebui... ce ziceti?

Gabici

Mergi la inceput