Dieta hipocalorica (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata,neata!
ce soare frumos e pe aici!imi vine sa plec in oras la plimbare,da' am treaba.
ce faceti / mai avem putin si ne cantarim,cum stati cu slabire?
Gabi ,tu vrei sa mai slabesti sau te-ai oprit?
va pup si astept sa vad ce mai ziceti si voi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am zis io 64, dar daca se poate si mai putin, merg mai departe... inca mai am grasime multa, tare bine ar fi sa dispara!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Buna fetelor. Asta seara ma duc la prima lectie de vals . nu radeti ca am incercat noi sa ne bataim prin casa dar nu merge deloc, asa ca am hotarat sa luam lectii. Mai ales ca 1.30 h de miscare nu are ce sa strice, mai dam jos ce am pus in weekend. Hai v-am pupicit

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Briza marii, bravo pt. initiativa! uite eu am trecut prin doua nunti si nici macar nu stiu sa valsez.

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aoleu fetelor....dc vedeti maine prin Militari pe una ca se taraie pe strada si se vaita de toate cele, apai sa stiti ca eu sunt aia. Eu m-am dus la vals convinsa ca e o abureala de aia cu 1,2,3 si gata. Ne-a omorat profesorul asta ca pe hotii de cai: tine spatele inclinat pe spate, ridicate-te pe varfuri, lasa genunchi, impinge bazinul, tine mana incordata...Ce aerobic, fitnes! veniti fetelor la dans si o sa descoperiti muschi pe care nici nu stiati ca ii aveti

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Nu stiam ca e asa periculos valsul!!!
Fetelor, aseara am calcat stramb: am mancat cartofi pai din nou:((( dar de azi fetita cuminte din nou, promit!

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Si eu ma tin tare pe pozitii. Meniul meu zilele astea a fost cam asa: dimineata un iaurt si o chifla cu multicereale, iar la ora 18 ce am gatit prin casa dar fara paine.
Cand ne cantarim? Luni dimineata?

Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

da, in 15 va fi o.k.

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Eu nu prea sunt cuminte....
Toata ziua e ok, dimineta cererale integrale cu lapte degresat, la pranz un gratar cu salata( cu exceptia zilelor de post), toasta ziua beau ceai verde, dar cand ajung seara acasa, fac tot felul de nefacute, .... un pic de paine, un pic de ciocolata, un pic de...

Mi-e teama de ziua de luni, dar...

Sa fiti cuminti!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

am venit ,va pup ,fug la Tae bo!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput