Bebelusi de iulie-august 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
Dianami spune:
Hristina, am admirat-o pe mica terorista
...ce mare s-a facut
...dar totusi mi se pare asa mica in scaunul de masa
. Multi pupici!

Adriana, Steaua a jucat cu Middlesbrough (cred ca asa se scrie...) in semifinalele Cupei UEFA!!! A batut cu 1-0!
Svety, drum bun, Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa ne citim cu bine
! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Ella2000 spune:
Hristina, 
multumesc de intrebare!fetele sunt bine
!am avut dureri crunte de burtica si mai tot timpul a plans Paula!starea mea aiurea..
ella2000 si printesele
Monica-Elena spune:
Adriana in Germania nu exista si borcanele de la Humana?
Fetele de ce au disparut borcanelele de la Hipp de fructe? Am cautat aseara si la megaimage si la farmacie si nu am gasit decat Nestle.
Noi azi plecam la munte asa ca fac ultimele bagaje.
delia grozav spune:
Fetelor, stiti cred ce greu mananca un copilas bolnav, da doi.....

In fine amandoi sunt binisor, cu mofturile lor cu tot, ne luptam sa luam medicamentele, Adi le mai varsa si i le dau din nou
.
In plus Adi are si scaune moi de la antibiotic si nu prea reusesc sa il prostesc sa ii bag Smecta in mancare, alt medicament pentru diaree l-a vomat de doua ori, desi pe cuvantul meu ca e bun la gust, dar dupa ce ieri i-am bagat pe gat cu multe povesti orez cu morcov nu a mai avut scaun.
Sper sa se faca bine cat de repede puiutii mei si sa ne bucuram de iepuras, fara tati ca pleaca la Bistrita.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Emaimeee drum bun si sedere placuta acasa. Monica Elena si voua sedere placuta la munte.
Va doresc la toate PASTE FERICT! si sa ciocnim virtual ouale rosii
, si tot virtual il trimit pe Adi sa va ude fetele
, ca la noi asa se obisnuieste.
SIMONA pentru tine un
special.
Anisstai linistita, nu sunteti grase
. Adi era grasut cand era bebe si acuma ii simt oasele cand il strang in brate, desi mamanca bine, exceptand zilele astea cand ii bag eu in gura ca el nu are chef. Numai eu sunt
in familie si tare as vrea sa slabesc dar cu minunile astea de extrasistole nu imi vine sa ma apuc de cura.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Fug putin in oras ca nu am fost de mai bine de o luna prin centru sa vad ce ne aduce iepurasul.![]()
Poze
delia grozav spune:
Si sa nu uit, am apucat sa fac si curatenie, nu ma intrebati cand.![]()
Poze
nicoll_mada spune:
Emaaime drum bun spre tara si petrecere frumoasa!
Monica_Elena si Svety,SARBATORI FERICITE,UN IEPURAS CUM VA DORITI,CADOURI MULTE LA CEI MICI!
Hristina e super Victoria ta.Imi place tare mult cum ii sta in culori deschise.
Am fugit ca am drobul pe foc,va pupam,
nicoll_mada si
Codruta Andreea (29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Monica-Elena spune:
Multumim frumos de urari fete frumoase. Si noi va dorim un Paste Fericit alaturi d ecei dragi, iar piticii sa creasca mari , sanatosi si norocosi(ca sanatate au avut si cei d epe Titanic
). Sa va gasim cu bine la intoarcere.
HRISTOS A INVIAT! si 

la mamici si bebici de la mine si de la Mihnea cel plimbaret care umbla singurel![]()
acusor spune:
Monica, Svety, PASTE FERICIT SI DRUM BUN! SI SA VA INTOARCETI SANATOSI!
Dede, sanatate multa puilor tai! Sa le treaca pana vine iepurasu'!
Kasi, smecherasa rau Victorita ta. Am vazut ca aveti suport cand o spalati. Vreau sa iau si eu unul da' Teo nu sta singur in funduletz. Merge si asa? O sa merg o saptamana la socrii si acolo n-o sa am barbatu' care sa ma ajute la spalat. Si deja, nu mai incape in cadita lungit.
Azi am in program de facut drob si de mers la biserica sa trec copilu' pe sub masa. Mama zice ca e bine sa treci ca te apara de boli tot anu'. Teo a fost si la impartasit cu bunica si a facut furori printre babele din biserica
.
M-am invrednicit si eu in sfarsit sa mai pun poze. Daca vreti sa ne vedeti ne gasiti in albumul 7-8 luni.
Poze
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem