Par gras

Par gras | Autor: dana-alexia

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema!
De cand am nascut mi se ingrasa parul foarte repede,trebuie sa ma spal la doua zile,am incercat diferite sampoane pentru par gras si nu au avut niciun efect.
M-ati putea ajuta cu o masca sau un sampon minune?
Multumesc!!!

DANA & ALEXIA (10 LUNI)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

s-a mai scris - tratamentul cu gaz da efecte.. asta daca nu te ingrijoreaza mirosul .. e undeva prin paginile din urma ...

oricum ar fi, chiar de folosesti sampon pt par gras, la cel putin 10 samponari, foloseste un sampon neutru sau pt par normal.

sanatate!

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Initial creeata de dana-alexia

Am o mare problema!
De cand am nascut mi se ingrasa parul foarte repede,trebuie sa ma spal la doua zile,am incercat diferite sampoane pentru par gras si nu au avut niciun efect.
M-ati putea ajuta cu o masca sau un sampon minune?
Multumesc!!!

DANA & ALEXIA (10 LUNI)

Mergi la un salon de coafura si vei gasi un sampon pentru inlaturarea sebumului, e foarte bun...de la Wella si costa 33ron.Daca vrei detalii salon scrie-mi pe PM

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

dana vezi ca tot la "femina intim" am postat si eu un subiect"gazul_bun pt par gras",daca mai ai nevoie de detalii sa-mi spui.te pupacesc

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yh spune:

incearca samponul pentru par gras de la hemel , este super

Mergi la inceput