Cluj rulz! -47

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Fetele va pup, Paste Fericit si ne vedem sapt. viitoare.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

fetelor!Nu mi-a mers net-ul 2 saptamani si am crezut ca mor de nervi, ce bine ca va pot scrie din nou,mi-a fost asa dor.

In primul rand vreau sa-i urez lui Stefan La multi ani , sa creasca mare si sanatos si sa fie fericit alaturi de parinti!

Erika, am citit ce-ai patit cu soacra, nu te lasa calcata in picioare,eu daca s-ar purta asa cu mine soacra mea nici nu ar avea ce sa caute la mine in casa.

Sunt super obosita cu pregatirile de Pasti, de Alexut nu prea pot sa fac mare lucru decat cand vine sotu acasa seara cand suntem terminati amandoi.

Arleena, sa stii ca dr.Florescu este foarte buna, am auzit numai lucruri bune despre ea, nu-ti mai face probleme ca sigur va fi bine la nastere.Eu am nascut in 2004 la Stanca si pot sa zic ca sunt conditii bune fata de alte spitale.Am avut eu ghinionul sa nasc chiar cand se zugraveau saloanelesi am fost mutata a 2 zi dintr-un salon super ok cu baie proprie , intr-unul cu 4 paturi si baie pe palier,dar cred ca acum este ok, asistentele mi s-au parut cam nepasatoare , dar poate a fost doar impresia mea.Eu iti doresc nastere usoara si bebe sanatos, daca vrei sa ma mai intrebi ceva eu iti raspund cu placere.
Va pupa mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai Corino, nici nu te-ai aratat p-aci. Nu am cu cine sa chefuiesc. Ce sunteti asa de somnoroase? Ma duc si eu ca doar nu oi vorbi cu mine.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

LA MULTI ANI, Stefan!! sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai si fratelui mai mic!
cu intarziere, din partea lui Lucian si a mamei lui.

Erika scumpa, femeia aia nu mai are ce cauta in casa ta!

Svety drum bun si sarbatori fericite cu vreme frumoasa!!

Arleena bine ai venit si nastere usoara!

Oana ai incercat MagneB7-complex de vitamine? primavara si toamna fac cate o cura si, la mine, are rezultat! e recomandat, printre altele, pt stari de obosela si stress!

Roxa - hi, hi, hi si eu am curatat aseara frigiderul! cu mana pe burete si cu un ochi la meciul cu Steaua!

va pupik!

Simona , mama lui Lucian
pozele lui Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineata! hmm slaba miscare azi..e si fain afara cred ca de-aia...

Va scriu de la job, am o zi destul de incarcata, dar mi-am zis sa va iau pulsul...revin diseara tarziu, de acasa...

Inca nu mi-am facut cumparaturile, dar am facut lista si menuil de Pasti..cu prajiturile, m-am scos, am cumparat o tura si mai fac doar un Tiramisu, daca mai gasesc mascarpone...

Pove mai tarziu,
R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Iaca vin si eu sa va spun s-aveti un Paste luminat, sa va bucurati de cozonaci si pasca (pt Roxa si de Tiramisu) si de toti cei dragi din casa!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliuu

uitati ce am lucrat azi.
am pus poze din Roma

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristiana_gavris/album?.dir=/a221re2

si ale lui Theiutza, poze calde

http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=/d008re2

daca vreti sa ne vizionati...

Sarbatori fericite! Svety!!!

Daniela bine ai reveni!

arleena, dar tu la ce dr esti acuma?prietena mea a nascut cu Fulga acum 3 ani si ceva.

va pup, revin

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Doamnelor, nu stiu unde apare ce am scris eu initial, dar am vz ca rasp pt Eri a mers.
Asa ca reiau prezentarea mea:
Dana , 30 si juma de ani, 1 bb de 2 luni, Alexandru di 22 febr/
Stresata!!! ca o mama ce face copil dupa ce stie prea multe...si se dovedeste ca tot nu stie nimik
Am nascut la Gine1, cu Dr Muresan- Doamne da-i sanatate-, a fost ok, am primit si epidurala...si totul a fost super.
NUMA CA, DUPA CE IESI DE LA SALA DE NASTERI, iesi in JUNGLA!!!!
nimeni nu iti mai zice nimic ...despre copil afli numa la vizita tot felul de ciudatenii, "minunatele" de la copii ii dau lapte praf la copil, ca sa nu plinga, sa le deranjeze, si cind sa il pui la sin, ciuciu, ca e satul si nu mai vrea!!!!

Oricum, acum la 2 luni, descoperim dupa diaree nasola, ca s-ar putea sa avem intolezanta tenporara la lactoza...si...bea fara lactoza laptic...si ii mai dau si putin sin.

Eu ma mulg precum...o vaca si traiesc cu speranta ca intr-o sapt sa fie bine.

Va multumesc ca ati avut rabdare sa ma cititzi!!
Tine-ti-mi pumnii sa nu intru in depresie!!!

Va doresc Paste Fericit!!
Dana Salomie mama de Alexutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana, ti-am admirat toate pozele, toate. Ce frumos e la Roma, visez sa ajung si eu odata sa calc pe-acolo :)

Pupam Theiutza, e foarte simpatica..cine-i baietelul pe care-l trage de obrajori?

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va doresc si eu Paste fericit alaturi de cei dragi, multa caldura si bucurie in suflet

Cristina dragute poze.

svety, steaua sunteti bucuroase?:) Ca eu daaaaa, azi noapte nu puteam adormi de fericire pt Steluta noastra:)

La multi ani Stefan

Daniela bine ai revenit:)

toate fetele si piticii.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput