Cluj rulz! -47

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

pentru stefanel, sa cresti mare si voinic, sanatos si norocos!
Mariana draga, toate gindurile bune pentru puiul tau, viitorul aparator al gastii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliuuu

LA MULTI ANI STEFAN!!!!!!!!!. sa cresti mare si sa ai mult mult noroc.pupici si de la Theiutza!

si noi am dormit rau de nas infundat si febra.a fost la dr iersi si e doar o viroza nimik grav da destul sa ne sacaie.

Erika m-am cam socat cand am citit patania cu soacra.blesteme?Doamne!da ce fel de om e?recunosc ca eu beneficiez de un om deosebit ca soacra, insa opusul nu ma asteptam sa fie asa horror.
totusi cum zic fetele,da-i ignore, dar eu zic ca numai pe moment.trebuie sa discuti serios cu sotul tau si chiar si cu ea, sa nu-i permiti sa se poarte astfel cu tine pentru ca iti poate face viata amara.

legat de infectia mea, mi-a dat URO VAXON care costa 1 mil pe 15 zile si trebe sa iau minim o luna

Oana, ti se face des rau de oboseala?poate fi o lipsa acuta de ceva, calciu de ex si ar trebui sa iei niste multivitamine, Supradyn e f bun sau niste analize is si mai bune.

io va pup acum, intru mai tarziu

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ta-da-da-da-da-dam!!!!!!!!!!

La Multi Ani cu Sanatate,
Sa iti dea Domnul TOT ce-ti doresti,
Zile Senine si Fericire,
La Multi Ani, sa Traiesti!!!!

Multi Ani, Multi Ani,
Multi Ani Traiasca,
La Multi Ani!!!!!

Cine sa Traiasca,
Cine sa Traiasca,
La Multi Ani,

Stefan sa Traiasca,
Stefan sa Traiasca,
La Multi Ani!!!!

La Multi Ani cu Sanatate,
Sa iti dea Domnul TOT ce-ti doresti,
Zile Senine si Fericire,
La Multi Ani, sa Traiesti!!!!!!!!!!!!!!!!!

...si multe altele!!!!!

Sa cresti mare, mare, Stefan, si cuminte si sa asculti de mami si de tati si sa-i bucuri si de acu' inainte la fel de mult!!!!!!!
..."tanti" Florina te pupa !!!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Si acu' mesaj pentru restul natiunii....

Erika, ia in considerare sfatul Simonei si confiscai arpiei cheile de la casa ta........ce femeie, dom'le, ce specimen!!!!!!!
...btw, daca sotul tau cunoaste problema si e de partea ta ar trebui sa actionati cumva, sa o indepartati de voi, asemenea persoane sunt periculoase!!!!! Multa bafta...si nu mai pune tot la suflet!!!!!

Oana, si io experimentez in oarecare masura stari de super oboseala....cateodata cu rau si ameteala...la mine cred ca-si baga coada si ulcerul asta care tot pleaca si vine...si pe fond de stress nu prea pot scapa....tot iau si eu vitamine, da' fara prea mare efect...

Simo, a venit azi, in sfarsit un plic de la Luxembourg....cu invitatie de participare la concurs, dar doar pe numele lui Mihai....e super bine si asa, nu?....vezi paragraful de mai jos

....fetili, io tot cutez la nejte planuri indraznete, care nu-mi dau pace de fro' 4 ani.....tre' sa va pove cand ne-om intalni, sa va dati si voi cu parerea, is nebuna, ori ba, si anume nu-s prea batrana pentru asa ceva?????

Astea fiind zise va urez mult spor la toate si va pup!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mornin'
LMA Stefy!!! Sa cresit mare si sanatos si sa-ti bucuri parintzeii!!!
Flo, mor de curiozitate!

mai viu...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

la multi ani stefanutz!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii vesel si dragalsh mereu! sanatate multa si o viata plina de surprize placute !

erika...nasoala situatziunea ....;schimba yala la usa si pune-tzi un vizor maaaaaare la usa sa vezi exact cand e la usa individa , ca sa nu nu-i deschizi. iar sotzul tau....ar fi bine sa fie aliatul tau si mai putzin al ei...

cristiana, uravaxomul...nu e deloc compensat? pretzul m-a cam ingrozit...mai ales ca nu e autovaccin care sa meraga direct la problema si la tipul tau de virus cauzator..ci e un vaccin general. paote nici nu e atat de eficient..pe cat de scump.

spor la treaba tuturor si copii sanatoshi!

numai bine!
pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Salut!!!

Roxu, oare mai e valabila invitatia cu faxu'???...ar trebui sa trimit o hartie la vama din Cenad...dar asta numai dupa amaiza, cand se trezeste cupchila asta a noastra...inca nici n-am culcat-o.....dar doarme sub o ora!!!!

Asadar, daca se poate e ok ora 4???....numai ca va trebui sa viu cu tot cu ea, ca n-am cu cine-o lasa.....de fapt ar trebui neaparat sa vin cu ea, in oras azi, sa incerce si ceva incaltari...de lac...rosii....pentru paste

pup u!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Buna fetelor
uite ca am descoperit si eu subiectul asta acum cand sunt pe ultima suta de metri.....dar mai bine mai tarziu decat niciodata...
am si eu o mie de intrebari si daca sunteti dragute sa-mi raspundeti care ati nascut la Stanca cum e, cam ce tre sa-mi pun in bagajul pt spital, daca a mai nascut cineva cu Fulga Florescu, si astept si alte sfaturi utile.
pupici la toate

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by arleena

Buna fetelor
uite ca am descoperit si eu subiectul asta acum cand sunt pe ultima suta de metri.....dar mai bine mai tarziu decat niciodata...
am si eu o mie de intrebari si daca sunteti dragute sa-mi raspundeti care ati nascut la Stanca cum e, cam ce tre sa-mi pun in bagajul pt spital, daca a mai nascut cineva cu Fulga Florescu, si astept si alte sfaturi utile.
pupici la toate

37+

wow! ce putzin mai ai pana aduci pe lume bebelicu` suuces!!!!!!!!!!!

eu nu te pot ajuta pt ca nu am bebei inca. dar te vor sfatui fetele de aiic ca au ele experienzta!

sa fitzi sanatoshi amandoi-si tu si bb- si sa auzim curand de voi pe aici. si sa nu uitzi de poze, sa-l admiram pe bebelica.

numai bine!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Roxi, ase-i, e o carutza de bani, da am sapat la cantacuzino si pe moment mi-e cam greu sa ma duc la Bucu, fiind ff incarcata aici.asa ca o sa incerc minunea asta sa vedem cum e.
la mine a gasit e-coli si cica pe asta il vaneaza.

Simo, pupici ptr invitatie , mi-e cam greu sa ma mobilizez acuma.

Flo,a venit Mihaiu?sa-mi zici unde gasesti papucei frumosi de lac.
si eu mor de curiozitate, hai zi-ne, pliiiiz!
ai mai voiam sa-ti spun ca si eu te pot ajuta cu fax cand vrei, just call!

eu sunt super happy, cel care construieste blocurile pe drumul ce duce la viitoarea noastra casuta a fost de acord sa ne dea acces, dupa luni de refuz, deci putem lucra si noi.uraaa!

mai viu, vorba lu Roxa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput