Sarcina dupa cezariana?
Raspunsuri - Pagina 3

irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Tino
eu stiu ca dupa 2 ani de la ultima nastere, dar mai bine discuta cu mediul tau ginecolog.
succes!
sarbatori fericite!
mamitza lui Papitza
Asa stiu si eu.Intreaba-ti doctorul , el o sa-ti spuna mai exact decat noi.
Noi 2 singurei

tinatache spune:
Laura Ioana, oricat de nerabdatoare ai fi cel mai bine ar fi sa mai astepti putin. Gandeste-te ca, doamne fereste, se poate intampla o tragedie si e si mai rau. Eu am ramas la 1 an dupa cezariana si dupa a doua cezariana dr. mi-a spus ca "a fost o operatie dificila dar am trecut-o cu bine". Am ramas paf (eram inca pe masa de operatie, sotul meu alaturi, am uitat si de copil si de tot) si am intrebat: cum adica... dificila?? La care el: pai uterul era foarte, foarte subtire si nu mai tinea mult, noroc ca n-ati vrut sa nasteti normal ca se rupea sigur. cam asta-i...
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

mariana_1976 spune:
Cristina,si eu am auzit de utere subtire(transparente)dar numai de la a treia cezariana in sus...
Eu stiam de cazuri similare si de aceea am intrebat ginecologul imediat dupa operatie care era situatia uterului meu.
Daca nu te superi,as putea sa te intreb daca starea uterului tau a fost evaluat dupa prima cezariana?
numai bine
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

mariana_1976 spune:
Ileana,
Aici toti sunt asigurati "automat" in momentul nasterii sau al obtinerii rezidentei permanente.
In Suedia monitorizarea sarcinii este diferita in functie de regiune,mai buna la oras si mai precara in mediul rural.
Toate gravidele au posibilitatea sa viziteze spitalul unde vor naste intr-o anumita zi saptaminal...
Asigurarea include doar 3 vizite la medicul generalist si 2 ecografii in afara de controlul lunar la moasa.
Asa ca...iti dai seama!
Laura_Ioana,intre timp am mai intrebat 2 ginecologi de aici despre ce doreai tu sa stii.(fiindca tocmai am fost la controlul post cezariana atit la particular cit si la stat).Amindoi mi-au zis ca e recomandat sa astept cam 6 luni si minimum minim ar fi 3 luni.
va doresc implinirea dorintei amindurora
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Laura Ioana spune:
Mariana esti o dulce. Ai intrebat pt dupa cezariana, pur si simplu, sau ai spus si de sarcini oprite in evolutie si extrauterina?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos