Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122
Raspunsuri - Pagina 14

bubulina1 spune:
Acum nu vreau sa ma laud, dar si eu am avut mana buna, intai ingeras, apoi Madana. Vorba lui Kla, cine mai urmeaza? Eu as vrea tare mult sa mai ingros lista de , acum depinde, ne iau fetele si pe noi la Odisee?
Speranta moare ultima!

megbeng spune:
ieri m-am intalnit cu o verisoara de-a mea, care are 33 de ani, e maritata de 2 ani si inca nu are copii..eu nu am indraznit niciodata sa o intreb de ce- ca nu vrea, ca nu poate...siieri a deschis ea discutia..pana acum nu a vrut, dar din ianuarie a itnrerupt AC si..asteapta! i-am spus ca si noi lucram de zor, la fel inca o verisoara de-a noastra, dar care are deja un bebe si e la proiectul BB@..deic toate 3 prestam acum la greu! poate se lasa cu 3 deodata in familie, ca tot suntem asa fertile primavara (si, ca picanterie, atat mama mea cat si mama sotului au ramas insaricnate cu noi in luna mai!!)

Mirona spune:
Meg este vorba de ingeras26a. Uite-o si pe listutza de la inceputul de capitol.
Madana tu tre sa deschizi capitolul urmator ... sa tragi piciorul dupa tine ... sa vada fetele astea mumoase dāra si sa vina dupa noi.
Miro

am o nepotica talentata

megbeng spune:
aaa...vine si ingerasa la intalnire? ce bine, ce bine!!!!!yupiii..abia astept!

Mishulina spune:
Hop si eu pe aici,cu asa vesti bune nici nu puteam sta
Wow,sa trag putin aer in piept dupa ce am citit!
Madana ma bucur foarte mult pentru tine,asa Iepuras mai zic si eu,nu ca al meu
. Acum trebuie neaparat sa te cunosc,nu mai scapi!
Bravo tie si sa fie intr-un ceas bun!
Deci avem asa luna asta: Ingeras,Madana si urmeaza.... Megbeng! Cum adica Meg nu sti despre ce vorbesc? pai dupa asa o noapte "furtunoasa"
(vorba lui Mel) mai poti sa ma contrazici?
Apropo,mai vreau detalii despre reteta-minune cand ne-om vedea...
Asa ca abia astept sa va vad la intalneala! Btw,Miro (te ) asa a ramas,cum zicea Madana: la izvorul lui Eminescu,la ora 17.00,daca e ok ptr toata lumea!
la toata lumea!
Ina

andicu spune:
Buna fetelor si Christos a Inviat!
Ce de vesti bune pe-aici, tare imi place de voi!
Madana, bravo! FELICITARI! ce ma bucur ca ai reusit!!!
Imi creste inima cand vad fetele asa dragi mie ca umpleti listele la ! sper sa va urmez si eu pe la sfarsitul lui mai ...
Ce frumos ca va intalniti! daca nu eram cu bagaje pentru Timisoara, poate dadeam si eu o fuga sa va cunosc si sa va "pe viu"!
Megbeng, imi place cum traiesti! tot respectul si ar trebui sa fim inspirate de optimismul tau debordant! si eu zic ca trebuie sa iasa cu okishori, la ce frumos v-ati petrecut ultimele zile!
Va pe toate si cate un
special pentru Iepurici, Mishu si Amely, si ma
sa aud asemenea vesti si despre voi cat mai repede!
Andreea.Pozele mele

Mishulina spune:
Andicutz Adevarat a Inviat! Iti tinem pumnii sa vi cu vesti bune la sfarsitul lui mai! Vezi ca pe unde te duci tu s-ar putea sa vezi berze multe!
Si nu te necaji ca nu poti veni la intalneala asta ca de urmatoarea sigur nu scapi! Pai daca vei fi vei fi precis "a special guest-star" la urmatoarea intalnire nu?
Pupici si tinem pumnii! Cand pleci?
Ina

Liana30 spune:
Amelyyy fatooo io tin pumniii..va fi bineeee!!!
Mishuleeee te astept la cotitura stai pe aproape ca nu scapi
iti pregateste draku o mare surpriza
"Nimic nu-i imposibil!"

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Mishuleeee te astept la cotiturastai pe aproape ca nu scapi
iti pregateste draku o mare surpriza
Zau drakule,asa zici?

In rest tare as vrea sa-mi pregateasca Doamne-Doamne o surpriza,si inca una placuta ca tare greu mai e cateodata si in "papucii" mei

Ina

Amely spune:
Liana, Andicu
ca tare-mi sunteti dragi amandoua!
Mishule...in ziua cand ne vei anunta 2 liniute, ii tragem un bairam de zile mari p-acilea (si nu numai), cu
,
si
. Sper sa nu mai fie mult pana atunci... mmmyammmm...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi