Smecherasi de iulie-august 2004 (174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gagiciii, un capitol pe zi?! ntz, ntz
corina
kro, de coma cupiii astia

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Atunci pupam vorbareata de Alessia (am confundat cu invidie ca stiu io care`s vorbaretele p`acilea)
Bataie nu avem pe stock ca maine e vineri si e permis orice in avans

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roxana,Corina,Kro....sunteti bestiale cu povestile

Mitzule, eu ii luam Andreei parizer sau sunca pentru copii....erau feliate, in vid...ambalajul era cu tot felul de desene pt. pitici sau mezelurile in forma de ursuleti.Ii mai luam si pate de ficat facut pt. copii.Sper ca nu ti-am facut greatza.Si eu am mancat multe ciorbe de legume in primul trimestru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

gagici, eu astazi am fost la cumparaturi, apoi am venit acasa si suprize surprize ...moata a refuzat sa se culce, era franta, pana acum n-a zis niciodata nu cand i-am spus "hai la nani", insa astazi de la 12 pana la 2 nu a vrut, atat de frumos s-a jucat, de parca descoperise abia acum toate jucariile din casa, in fine ...dupa ce a adormit eu a trebuit sa car de la masina toate cumparaturile, si m-am ocupat si de surubarit: i-am luat masuta moatei, de fapt asta e cadoul de Paste!
va pun poze cu masuta pentru ca vroia Olivia sa vada modele de masute, asta e din Cora si a fost 1 mil:
http://community.webshots.com/photo/549606917/2925795970085069419dQIPMy

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, da, un capitol pe zi. hai ca deschid io unu nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain - masuta este bestiala, super faina, sa o folositi sanatoase !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

mey, sa nu radeti, asta e masa de picnic, io am luat-o ca mi-a placut si ca vreau sa stea la masa cand are chef de colorat, citit etc.

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nicole, te-am visat azi noapte toata noaptea (cel putin asta era senzatia mea dimineata), eram prin parc cu copiii, ne jucam, si tu aveai si un baietel

Auzi, da lamureste-ma si pe mine cum o culci tu pe moatza de obicei, ii spui hai la nani si o pui in pat si pleci si ea adoarme??!! Giiiz, si la noi zici ca se termina lumea cand il pun la culcare...tre sa trimit cupilu la tine in reciclare.

Pako, ce greata, mi-ai facut pofta, mi-e pofat de orice, numai mancare sa fie....da ce spun eu, as manca si carton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gataaaaa, capitol nou!
175
vorbaretelor! :))

Mergi la inceput