Smecherasi de iulie-august 2004 (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

O sa incerc si asa ...dar dupa Paste, ca altfel o prinde Pastele nespalata...si asa nu prea apucam sa dam pe ea cu mult sapun, de vreo 3 saptamani o spal mai in dorul lelii, pe cap deloc...deja trebuie trecut la represalii ca nu mai tine...:)...Dupa Paste o iau si cu binisorul.
Si Mariei mele ii place sa stea in lighean non stop...se joaca cu el de mai mare dragul...dar cand l-a vazut plin de apa a inceput sa urleeee!

Oricum, taica-su e de vina! El e de vina pentru tot!...Am zis!

Daria, nici la tanti Ioana a nostra nu vomita ...numa' la noi!...:)...Santaj pe fatza!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daria,uite am gasit....are niste pili de magnet tabla asta

http://i24.ebayimg.com/05/i/06/e1/7a/47_1_b.JPG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu-nu, ne trebe` ceva mai rezistent, ca a distrus deja doo, se joaca, deseneaza, ia alte pixuri si zgaraie si apoi le incaleca si topaie , trebe` tabla de lemn
Cristalina - bine-nteles ca`i vina lui tata`so si la noi

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by pako

Ioana, tablita aia e foarte interesanta, are si Andreea una si ma pune sa-i desenez ardei....si-i desenez ardei dupa ardei....

Tare faza cu ardeii...Eu deseneam la greu pisici, la cerere binenteles ...acu' s-a mai diversificat cererea...

Multumesc pt. raspunsurile cu pipi ...problema e ca nu i-am dat nimic deosebit sa manance, de aceea ma intrebam...o urmaresc si zilele astea si daca e tot asa...fuguta la analize...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Si lui Maria i-a adus John anul trecut din germania tablite de desenat...foarte incantata a fost de ele ...a sarit pe ele pana le-a rupt!...:))
Acum o mai pescuieste din sacii cu jucarii, mazgaleste si zice "ochi!" sau numara...ca noi ii desenam fetze si incepeam cu ochii sau cifre.

Kro, am vazut printesa mica in poza, imi vine sa o musc...Cand o vad si pe Maria asa pulpanoasa imi vine sa mananc...hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, i-am dat lui ionut mai anu` trecut furazolidon pentru lamblia, si atunci i s-a colorat urina, maro inchis, scuze pen` descrierea detaliata

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutare,
Pupam piticii bolnaviori, din pacate si Eva s-a trezit cam calduta azi si rosie ca focul in obraji. Speram sa nu ne inscriem si noi pe lista... nu de alta, dar raman ratzele fara papa daca nu iesim afara
Ufff.... imi faceti o pofta de bebe mic, m-am mai si uitat azi pe un album de Anne Geddes si m-au cuprins toate tristetile la gandul ca eu nu o sa mai am pui nou... poate ii fac o surpriza lui tati
Kro bestiala faza cu parul, ma tot intreb cum de vorbesc asa mult si bine unii copilasi, noi suntem la faza de spus primele silabe din cuvant, lenesa fata mai am...
Vreau sa va intreb ceva, vad ca Eva mea merge tot mai rau cu picioarele spre interior, sau asa mi se pare mie. Am auzit eu de remediul cu pantofii pusi invers, oare chiar da rezultate?? Tot zic ca trec pe la asistenta sa o intreb daca e ceva de facut si nu am ajuns.
Adema faci un lucru tare bun sa-i botezi pe copilasi. Am vazut o poveste asemanatoare la proteveu, si ne tot intrebam cum e posibil sa nu li se poata elibera certificate de nastere?! Trebuie sa fie o solutie, iti tin pumnii sa-i poti ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

corinai, cred ca exact despre acei copilasi e vorba! Intr-adevar, a fost prezentat cazul la tv; eu asa am aflat de ei...
Fetele din Bucuresti, spuneti-mi si mie unde sa incerc sa gasesc ceva hainute deosebite pt. Codrut si pt. mine! In afara de Unirea, ca acolo am fost deja, dar nu m-a incantat nimic!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moaaammmaaaaa ce tare faza cu ardeii!! suuper!
gagici care v-ati plictisit de desenat ardei si pisici va invit la mine....da tre sa invatati camioane, tractoare si catei. si in general orice utilaj greu de santier. nu va spun ce circ este cand trece vreuna pe strada. daca e in casa sta pe geam pana trece timp in care chitzaie pe toate tonurile din gama "extaz total" iar daca e pe strada.....durereeeeeee!!!! ia in brate rotile, nu il mai misc de langa ele, vrea sa se bage sub ele.....sper sa nu se faca santierist!@
Caro urina e precis colorata de la mancare...gandeste-te ce ati avut in meniu ieri. e ingrijorator doar daca face rar si e inchisa la culoare si mirositoare. in rest....no sweat.
Cori pai tu nu vroiai 3 copii? apuca-te de treaba, ce mai stai! pupici si sa nu fiti bolnavioare!

Mergi la inceput

Adema, io nu te pot ajuta...mai am putin si vin in trening la servici...:)))
(vara vin in pantaloni scurti, cand m-am angajat veneam in blugi taiati pana la genunchi de credeam ca face directorul apoplexie cand ma vede...:)...s-a obisnuit...:))

Mitzule, am citit la "parinti intreaba..." la "lupta cu somnul"...Nici voua nu v-a trecut...ntzzz

g_ioana, te invit sa dai un ochi la subiectul ala...Io crez ca-s defecta, ma calmez cand vad ca nu-s singura care are probleme...Nu e frumos, da' asta e..:)

Mergi la inceput