Buna fetelor.Ieri am facut o ecografie morfologie fetala si s-a descoperit ca bb meu e mai mic fata de virsata gestationala cu 3 saptamini.Miine ma voi duce la Victor Babes sa-mi fac un doppler sa vada cauza.Sint fff trisata dar plina de speranta.Poate fii din cauza stresului? Si nici nu e pre activ...![]()

mama cu doua comori
buna![]()
Si la noi la echo fetita era cu o saptamana jumatate in urma fata de varsta gestationala(mai putin c-i drept) dar sincer nu cred ca ar trebui sa te panichezi. Bebelushii mai oscileaza in crestere.
Iti tin pumniii si sper sa vii numai cu vesti bune de la control.
Poate mai sunt mamici care s-au confruntat cu un lucru asemanator.
Multa forta si incearca sa nu te stresezi pentru ca ii transmiti lui bebe starea ta
. Take care
Lariana, unul din motive ar putea fi rezistenta crescuta pe arterele uterine (IR-le; nu ti le-a masurat la morfologica?). Asta poate insemna ca bebe nu este alimentat corespunzator.
Stiu ca o asemenea situatie se poate rezolva. Bafta!
Adriana
Vine barza
Varsta bebe
Pozici
In primul rand in ce saptamana de sarcina esti? Daca ai mai mult de 20 de saptamani, ecograful nu iti mai indica exact varsta gestationala. Nu-ti face griji, bebelusii evolueaza diferit. Stres-ul poate afecta, intr-adevar, cresterea, dar frecventa miscarilor nu are nici o relevanta in acest sens.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea