Alaptatul si mersul la mare - e OK?

Alaptatul si mersul la mare - e OK? | Autor: lavi02

Link direct la acest mesaj

Mergem la mare in iunie iar eu inca alaptez. Pe bb il vom duce pe plaja doar dupa 17.30, nu-i asta problema.

Pt gustari + pranz o sa-i iau borcanase dar ma bazez pe laptele meu pt masa de dimineata si cea de seara, plus completare cu san la sfarsitul meselor diversificate.

A fost cineva la mare/plaja cat inca alapta? Au fost ceva probleme cu laptele? De la soare, stiu si eu?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu am fost cu fii-mea la mare cand avea 8 luni si inca alaptam . totul a fost ok si nu a fost nici o pb cu laptele.ne-am simtit minunat si noi si bebele. eu zic sa nu iti faci pb.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da - de ce nu? Este foarte OK. Si eu am facut la fel.

succes,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu am fost la mare cat o alaptam pe Emma si voi merge si acum, in mai si la vara...si il alaptez pe Matei
Nu e nici o problema. Numai sa bei multe lichide.
NOi vrem sa mergem prima oara acum, in mai...Vrem in Eforie Nord. Cica e fain si nu e ff aglomerat. Dar inca nu stiu sigur unde: hotel, vila, pensiune, particular...Preturile in mai sunt mai mici...sa vedem....sper sa gasim ceva fain!
Voi in ce statiune mergeti?

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc de raspunsuri si va pe toate 3!

Noi o sa mergem la Albena in Bulgaria, 10 zile din 17 iunie. Natalia va implini, la intoarcerea acasa, 8 luni.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Noi am fost cu Ana la mare in august cand avea 3.5 luni. Si o alaptam exclusiv. Si singura modificare fata de acasa a fost ca se trezea noaptea sa suga, ceea ce acasa nu mai facea de o vreme. Ne-am distrat de minune!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput