Clubul optimistelor (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Dany,de la ce sunt fluturi in stomac?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat sa va salut, cind pleaca ai mei, am sa scriu mai mult, acum ne pregatim sa mergem la cumparaturi. Azi am o energie in mine, daca are cineva nevoie, ii trimit virtual.
Corina, principalul ca esti sanatoasa si ai caracter bun, ca restul nu conteaza.
la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Him,vreau si eu energie, ca sunt cam bleaga.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Danuta , ei de unde fluturasi ...asa usor ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Ma gandeam eu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

va salut

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Aloooo...ati vazut un cal maro???
Unde-ati disparut toate?
Mai fetelor...eu nu inteleg...si daca va faceti nervi, va creste tensiunea, vb neortodox(cine s-a gasit sa tina predici)...ce rezolvati? Ca oamenii nepasatori...tot asa raman, in schimb voi ramaneti cu nervii si durerile de cap! Hai...ignore tuturor celor ce au uitat cei 7 ani in capitza cu fan! Si apoi...e Saptamana Luminata...haideti sa fim mai calme, mai zambitoare, mai apropiate de cele sfinte!
Va pup si sper sa nu va suparati!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

"Am vazut un cal grena, intreba de dumneata !" -asa-i ca nu stiai replika asta ,Sunsmile ?Gata mi-au trecut nervii pe la 17.00, am avut ceva treaba, am primit un e-mail dragut , a trecut cineva drag pe la mine si am fost ok pana la urma.Trebuie sa fiu cu sufletul curat, senin, deschis...ca ..maine..sper sa ajung la spovedit ..
Voi ce faceti?Dorm piticii ? Piticele? Trebaluiti ?
HAI LA APEL !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ce nervi fetelor? Eu azi am fost bine dispusa, da maine cred ca facem cu schimbul, eu sunt aia
Asa ca daca nu ma vedeti pe aici, sa stiti ca nu vreau sa va stric optimismul. Un mare de la mine pt toate fetele optimiste

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

LOL! Stiam, ca asa-mi raspundea tati meu cand eram pici!
Ma bucur ca sunteti mai bine! Pupi

quote:
Originally posted by daniela_daneza

"Am vazut un cal grena, intreba de dumneata !" -asa-i ca nu stiai replika asta ,Sunsmile ?Gata mi-au trecut nervii pe la 17.00, am avut ceva treaba, am primit un e-mail dragut , a trecut cineva drag pe la mine si am fost ok pana la urma.Trebuie sa fiu cu sufletul curat, senin, deschis...ca ..maine..sper sa ajung la spovedit ..
Voi ce faceti?Dorm piticii ? Piticele? Trebaluiti ?
HAI LA APEL !

Dany

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput