Clubul optimistelor (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo! Lasa ca te descurci tu, ca esti fata desteapta!
Corina unde petreceti sarbatorile? Spor la curatenie si bagaje!

quote:
Originally posted by addinel

brave-ule, si nu bei un paharel cu noi? ca am luat si eu examenul...

mai, eu sunt nebuna. dupa ce ca am doua servicii si scoala, mi s-a mai facut si o oferta de un curs codecs de 6 luni. costa multutz, dar plateste firma, asa ca am acceptat, azi am semnat contractul. cred ca la nunta o sa ma duc de la vreun examen, eventual in blugi.

pupici

nunta mea

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata!
moama m-ati topit cit am avut de citit!!!
nici nu mai stiu cui si ce sa spun. important e ca am citi tot, n-am restante.
va pup si va doresc o zi minunata.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sunule, te duci pe stadion diseara? sa ma uit dupa tine la televizor...

hai steaua!!!

nunta mea

Mergi la inceput

NU! Si o sa ma si explic. De cand ma stiu am tinut tot postul si am mers toata Saptamana Mare la denii, seara de seara. Slujba de Joi e preferata mea! Anul asta din cauza problemelor de sanatate nu am avut voie sa tin post si am tinut doar sapt aceasta. Asa ca...mi-am zis...nu am cum sa lipsesc de la slujba. Meciul il voi vedea la tv, cu casa plina de prieteni si cu speranta in suflet! Uneori trebuie sa alegi! Cand vine vorba de Dumnezeu...nu mai exista alegere...cel putin in perceptia mea! EL va fi mereu primul! Si oricum ma voi ruga pt baieti si oricum am emotii de ma doboara si oricum STEAUA va ramane iubirea mea pana la final!

quote:
Originally posted by addinel

sunule, te duci pe stadion diseara? sa ma uit dupa tine la televizor...

hai steaua!!!

nunta mea

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sunule

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata fetele....ce daca e pranz, eu mai inainte m-am trezit!
Si iar am citit vreo doua pagini de aseara de la 11...,.super!

Incepem si noi cu HAISTEAUA!

Sunule draga, eu nu reusesc sa-ti vad "cheliosul"....nu se deschide poza si gata, ce sa fac....incer eu mai tarziu!

Nu stiu ce sa mai fac, atata ma agit si acu realizez ca nu mai am de fapt nimic de facut....decat mancare, da de aia ma apuc maine!

Va pup fetele si "I'll be back"

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Daniela sa dea DD sa se intample previziunea ta
doar trebuie sa fim optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi, plimbare plakuta ....Ce vrei sa stii despre mine ? Sunt "pestoaica" , am un anumit numar de ani, dar de care sunt mandra si nu ii resimt -37 , nu sunt casatorita, nu am nici iubit , inca, dar este in vizor, dupa Paste il convoc la o intalnire ..ca daca stau dupa el ..ma prinde ...pensia....imi doresc f mult copii...in special o fetita : bruneta, creata , carna si cu ochi albastri...pe care sa o cheme IRIS....sunt moldoveanca , dar sunt in Bucuresti de vreo 16 ani...am casa mea ...am o sora ...un nepot , care imi e si finut...student anul 3....si ....cam atata...e ok cv-ul ? Alte detalii oricand iti ofer...
Addinel, sper ca nu incurc iar , mersi de cinste ...ai si gheata la wisky sau cola sau red-bull? Dar daca ne apucam asa matinal de baut ..vom fi varza pana diseara , si uite unele vor sa faca curat, altele sa se plimbe- vrei sa piarda Georgi cumva pe Stef ...NU?
OK-VIRTUAL.lasa ca te descurci tu si cu serviciul si cu cursul si mai ales cu NUNTA...

Corina, spor la treaba!

La cat e meciul ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Eve uite aciulea:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=da9c&.dnm=6bc9.jpg&.src=ph

Dany meciul e de la 20.45 pe Realitatea TV!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sunule , ce reprezinta primele poze...maobila..dar unde ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput