Clubul nurorilor (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Uitasei ca se vorbea de origini... Eu sunt pui de Cluj, adica mama e clujeanca si tata din Aiud. De nascut m-am nascut in Cluj, insa in afara de vacante am crescut in Bucuresti pana la 17 ani, cand m-am mutat inapoi la Cluj. Dar eu tot ardeleanca get beget ma consider

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Si asa, Razuca, zici ca ti-a facut soacra cadou bolduri

Asa, asa, razi!

AMR 1 luna si 15 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pai daca ar fi de strabunici am si ceva sarbesc si grecesc...dar nu merg mai departe ca si asa-s corcita

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by Alynutza

Si asa, Razuca, zici ca ti-a facut soacra cadou bolduri

Asa, asa, razi!

Foto

Nu poti sa nu te distrezi de un asemenea gest. Sper ca nu te superi

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ceau fetele!!!
sun, flavia, mersi ca ati intrebat de mine!!!! Nu sunt suparata, doamne feri.....doar ca nu am prea fost pe acasa!! Ieri am avut mult de umblat cu niste acte, am fost si i-am luat un cadou la nepotzica mea preferata si dupa- masa ma fost la bbica pana seara!! I-am dat papusa : un bb mic care merge de-a busilea si spune mami, tati , ooaaaa si canta dupa aia la la lalaala si s-a speriat a mica si a inceput sa planga ca de-a abia ma linistit-o......Frumos cadou de la tusi...
azi am fost pe la cimitir si am mai avut de umblat si acuma am reusit in sfarsit sa stau si eu un pic acasa si singura inca......

joi mi-am facut si eu programare la coafeza mea, sa ma fac faina si mumoasa pt Pasti...... De abia astept!!!!

raza, ai ras tu de acele de gamalie, dar eu la nunta stiam ca am (acolo aruncate prin casa....) si mi-am mai facut griji sa cumpar....iar in ziua cu pricina ia ace de unde nu sunt...., erau doar cateva (pt jumate din invitatii...). Noroc ac la maicamia in bloc este o croitoreasa si asa s-a dus si a facut rost repede de mai cateva......Vezi, ca sunt importante si maruntisurile astea!!!!!

pup la toate fetele!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fana, stai ca nu ai inteles. Deci strabunicii din partea tatalui erau bulgari bulgari. Si la mama la fel(sarbi si nitel greci). Neamul s-a corcit cu romani la ultima generatie inaintea parintilor mei...adica la bunicii mei. E mai complicat. Daca ar fi sa spun in procente...20% sunt romanca! Si atat cat sunt ...sunt dobrogeanca si voi iubi mereu partea aceea a tzarii! Pup

quote:
Originally posted by fannna2003

pai daca ar fi de strabunici am si ceva sarbesc si grecesc...dar nu merg mai departe ca si asa-s corcita

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lavinai
I-am dat papusa : un bb mic care merge de-a busilea si spune mami, tati , ooaaaa si canta dupa aia la la lalaala

Vlea si bb! k n-am destule am zis k apreciez la socrela faptul k m-a scutit de-un drum...da' oricum le aveam pe lista de cumparaturi..bine k am mai taiat ceva! Aly si eu o data cu tine.. cum sa ma supar? Doamne fereste! asa cadou, mai rar! poing! auch!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu dupa somnicul de dupamasa....imi usuc pleata, strang putin prin casa si fug la rochita de nasa.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Acum,daca tot vorbiti de origini...hai sa ma laud si eu ,pai,eu fusei din mosi-stramosi olteanca,din parinti nascuti la sat dar crescuti la oras iar eu,in afara de vacante,adoram sa merg la tara la bunici,sunt craioveanca get-beget si e tare bine sa ai neamul mare si aproape...!
Mai Sun,da' de ce nu ne poti zice ce iti iei...vrem si noi dar ceva mai modest sotu' vrea cielo iar eu logan sau o supernova ca sa nu dam toti banii,eu sunt mai zgarcita ca vreau vacanta in Grecia la vara...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

lavi ia spune tu ce-ai facut iubito cu perdelele...s-au descretit?

Mergi la inceput