Labrador pierdut
Salutare lume buna,
Vin la voi cu o rugaminte, mai ales pentru cei/cele din Timisoara.
de vreo saptamana sta in fata casei mele o catelusa (Lambrador), neagra, frumoasa foc.
Zona in care locuiesc si unde a aparut ea, este zona AEM/Ciarda Rosie.
Incerc si gasesc stapanii si sper sa ma puteti ajuta si voi cumva.
Este bine intretinuta, se vede ca a avut cineva grija de ea si e tare blanda. Eu apreciez ca are in jur de un an.
De ieri am bagat-o in curte la noi, insa eu am doi caini deja, deci mi-e aproape imbosibil s-o tin si pe ea...cu toate ca e o scumpa.
In Publitim nu apare la caini pierduti; iar la adapostul de caini nu mai au loc s-o tina.
Noaptea plange, la fel si daca plecam de acasa; mi se rupe sufletul de ea.
Poate facem o treaba buna impreuna, ce ziceti?
Mariaa.
Raspunsuri
andanii spune:
pacat ca nu stau la casa, l-as infia imediat, la bloc e mai greu , mai ales ca suntem toata ziua plecati
ANDANII
thessa spune:
Mariaa-draga de ea si draga de tine,ai pus niste afise prin zona?
poate ai un parc prin apropiere sau un loc unde se plimba cei cu catei ai putea sa lasi un nr. de tel, si eventual sa mergi cu ea la un dr. vet sa vezi ce varsta are, daca e ok, poate o cunoaste sau mai intreaba si el .eu din pacate locuiesc la bloc si bebe meu are 3 luni,dar am avut si eu un catel care a murit de curand,inca o mai planggggggggggggggg,imi voi lua altul dar mai tarziu,oricum,stapinii poate o cauta.
multa bafta iti doresc
nematics spune:
I s-antimplat varului meu in Bucuresti, el locuind undeva linga un parc: venind de la cumparaturi a lasat usa de la masina deschisa intre doua drumuri si cind sa-ntors, pe bancheta din spate era un labrador care n-a vrut sa iasa de acolo nici pace.
Au luat-o pina la urma in casa (sau mai bine zis s-a luat ea dupa ei ca era o ea); parea ca ratacea de citeva zile. Si ei au cautat in stinga si-n dreapta, au pus afise, nimic!!! A ramas la ei ani de zile si concluzia a fost ca a fost abandonata de cineva care n-a mai vrut sau n-a mai putut s-o ingrijeasca!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
BIENCUTA spune:
Mariaa ai suflet bun daca ai luat-o latine.te-ai gandit daca nu apar stapanii ce faci cu ea?ai putea sa o tii.am si eu caine si cred ca daca ar disparea as inebuni.probabil ca si stapanii sunt disperati,doar daca au suflet ca al tau ,ca sunt si altii.... .te pup si sper sa faci ce este mai bine.
floroiu bianca
lala spune:
buna,
1. in primul rand verifica-i urechile si vezi daca are tatuaj; in cazul in care are te pot ajuta cei de la Asociatie sa gasesti stapanii.
2. poti incerca sa-i gasesti adapost la o canisa (Black Tiger stiu ca are si Labradori, eu de acolo am catelusa)
desprecopii spune:
in primul rand aceasta sectiune de forum nu este pentru anunturi de mica publicitate. in al doilea rand - ar fi fost mai util sa scrii in text - Labrador in Timisoara pentru ca astfel duci in eroare toti cei care iti vad topicul.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Mariaa spune:
Multumesc admin pentru recomandari.
Se simte lipsa mea de antrenament pe forum :))
nu are urechile tatuate, am verificat. in plus eu am 2 caini deja , un husky si unul tot asa, adoptat. chiar daca curtea e mare, 3 caini sunt multi, cu toate ca ne-am atasat tare de ea, e o scumpa. am sa incerc sa pun si poze, s-o vedeti.
si noua ne-a fugit Oscar, husky-ul, acum 2 ani si l-am cautat ca nebuna; l-am gasit dupa 2 zile la 8 km distanta de casa. se speriase de petarde si a fugit in noaptea de revelion.
sunt foarte increzatoare ca o sa gasim pe cineva s-o vrea cu adevarat.
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=549635783&photoID=2561130040089226826&security=eEKFcG
descintec spune:
incearca sa anunti la medicii veterinari. daca nu gasesti stapinul, tot ei te pot ajuta sa gasesti pe cineva care o vrea.
Cu drag,
Mariaa spune:
dificil cu medicii veterinari...sunt zeci de cabinete in Timisoara...
oricum, asa cum spuneam si in alt subiect, cu ajutorul Irinei catelusa a ajuns la o familie cu doi baieti, care mai are un caine, un Foxterier; stau la casa si au o curte foarte mare.
Din prima impresie par oameni mai mult decat OK si am speranta ca o vor iubi asa cum noi am reusit s-o facem dupa numai o saptamana cat a stat cu noi. Ieri am dus-o si abia ne-am despartit de ea.
Multumesc tuturor pentru intentiile bune si ajutor.
Mariaa
'Rabdarea este cheia fericii'