Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
Otiliav spune:
Paste fericit si vreme frumoasa pentru gratarele si multa sanatate la puiutii bolnaviori!
Cred ca va trebui sa ne obisnuim cu vanataile la pitici pentru ca nu avem ce face.
Paxela, imi inchipui ce emotii ati avut, felicitari pentru samburel si pupici smecherasului de Silviu.
Onitza, asa da surpriza, ati inceput bine sarbatorile tineti-o tot asa!
Noi suntem la Bucuresti si aici vom ramane. Ana mai face febra dar nu foarte mare, muci si eu si ea ca la robinet, ea tuseste rau de tot se inneaca, eu in schimb am urechile si gatul care ma dor si ce-i mai nasol ca nu m-a vazut doctorita pentru ca nu a mai venit la policlinica vineri
. Asta este, nu am noroc de sarbatori, de revelion a avut sotul accident si am ramas acasa, de Paste stam la pat. Nu va spun ce
dupa parintii mei pe care nu am apucat sa-i vad.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
cookie spune:
Dragele mele, va doresc sa aveti Paste fericit alaturi de cei pe care-i iubiti! 
Sanatate multa la mamici si puiuti! 
paxela spune:
Va doresc un
Paste Fericit
, implinit cu un iepuras darnic, alaturi de cei dreagi
Alexa
5+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
onitza spune:
Va place TORTULETUL nostru FUNNYde Pashte??? da, este inspirat din reclama cu Dr. Oetker!!!
Urmeaza baie tzunchi si apoi ma vopsesc!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ionela roxana spune:
Fetelor

fericit alaturi de cei dragi si muuulta snatate, iar
sa va aduca toooot ce va doriti!!!

Onitzooooo wowwwwww ce romantic!
; teniti-o tot asa ca in curand va apare si samburica de Natalia
; sanatate lui Paulica
; ce apetisant arata tortuletul
Otiliav sanatate muuulta, si nu mai fi trista ca n-ai plecat la parinti, asta este, insanatositi-va si sa nu mai auzim de boli
mariussimiuc draga mea soacra sa-si mai vada si de-ale ei, tu esti mami, si asta este, s-a intamplat s-a intamplat, ce sa faci acum, sa-l legi de tine, sau sa numai mananci, daca nu-i comvine soacrii spune-i sa aiba grija dumneaiei de el
; scuza-ma, dar m-a enerveaza la culme!;
la mine cand Arisa a cazut si si-a spart capul(a fost impinsa de la spate), si-avea gaura in frunte(nu i s-a spart osul, dar erea i ditamai taietura pana la os si sange siroaie
), ce sa mai spun; la inceput samuraiul a facut o gura cat o sura, ca eu as fi de vina ca s-a intamplat, ca parca as fi impins-o eu, ca numai din cauza mea s-a intamplat, ca daca nu iesiam in parc atunci nu se intampla, bla, bla, bla, dar era cum ii Mariuca de Andreeap, zvapaiata, aeriana, nu se juca cu nimeni, vroia toate jucariile copiilor, de parca ea nu avea, fugea in toate directiile, se catara peste tot, se baga peste tot; dar atuci nu a fost devina deloc, cel care a impins-o a fost 1005 de vina, dar samuraiul fiind gura rea numa cu mine, n-a stiut cum sa actioneze, si m-a tot bolborosit pe mine, pana am facut crizute si i-am propus sa aiba grija el de ea si cu ai lui, ca mie mi s-au tocit calcaiele cat am alergat dupa ea, si s-a potolit!
asa ca fruntea sus si fara griji din parteea socrelei!
Monica sanatate lui Alex
si muuuulta sanatate mamei tale, cat si tatalui, care te ajuta nespus de mult
Felis bravo ca ati scapat de gips, si ca nu sunt inconveniente, BRAVO MIHAITA!!!
Paxela sarcina usoara si sanatate lui Silviu
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
in alta ordine de idei, eu abia acum am terminat treaba, pasca este gata, asta dat. crizutelor samuraiului; este groaznic sa faci totul pe fuga si pe diagonala, dar m-am descurcat pana la urma; mai vroiam sa fac si o alba ca zapada dar nu se mai poate, este imposibil, inseamna ca ma strange de gat; oricum la cat mananca el......;
am facut oua, drob, salata boufe(cum s-o scrie), si pasca, iar maine dimineata pregatesc putina carnita de oaie su niste mirodenii si gata
; mai fac si altadata!
ma duc sa scot pasca din tava
; ii asa apetisanta.....
;
miria ferice de un asa sot
; al meu nici batut n-ar pleca cu amandoua pe strada
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
oany spune:
Buna seara....
Am intrat sa va urez un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si fie ca lumina sfanta a invierii sa va patrunda in suflete si in case...sa va aduca sanatate si bucurii voua si puiutilor...
Va pupam dulce!
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
oany spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
mariussimiuc spune:
Hristos a inviat!!
Un Paste fericit!! 

Lumina Invierii sa va ramana in suflet si in priviri!!
Am reusit si eu sa termin treaba,dar mi-a mai ramas o codita.am vrut sa fac un tort oval,ca un ou si mi-a iesit un tort rotund,ca o minge.
Asa ca m-am enervat si n-am mai facut nimic.Dar intre timp mi-a venit alta idee.Intrucat luni taiem motul lui Robert am sa-i fac un tort-minge.
Fetelor,va multumesc de suport.Astazi am avut o
cu soacra,din cauza cucuiului,bineinteles.Dar pana la urma m-am impus si cand fii-miu s-a impiedicat si a cazut (de data asta fara evenimente) mi-a dat dreptate ca nu se poate sa previi permanent.
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
apropos de impiedicat.Mi se pare mie (o fi sau nu paranoia?) ca de-o bucata de vreme fii-miu e cam impiedicat.O fi oare vreo problema de echilibru sau e asa...pur si simplu?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!