Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
Cecilia C spune:
Try, mersi de link-urile cu patuturile, o sa-I iau pana la urma un pat normal si o sa caut balustrade dinn categoria safety products..ca doar nu o sa –I cumpar tot la 2 ani cate un patut.
Si stai linistita ca nu e nimic cu bebele din burtica, ti-am zis ca si Alexia a avut asa pete si s-au datorat unui virus si a scapat de ele in mai bine de 2 sapt….fara nici un tratament
Felis, ma bucur mult prntru Mihaita si bravo lui, e un copilas super care o sa va aduca numai bucurii si de-acum inainte.
Jasmine, uauuu pai voi sunteti copii mari de-acum..auzi, sa stie el poezioare, bravo voua si pupici multi.
Adriana, sunt superbi gemenusii si se vede ca au crescut mult. Pupici si trimite-mi pe internet un pic de aer de la Cluj, ha ha
Onitza, sanatate multa la Paulica si sa se faca repede bine.
Deja mi-e groaza si mie cum o sa fie cu Alexia la gradi, ca de la 1 Mai incepe si ea serviciul, ha ha …mi-e groaza de racelile astea si de restul…dar o sa fie cumva si la noi
Paxela, Monica, sanatate la puiutii vostri.
Fetelor, acum in prag de sarbatoare va urez din suflet sa aveti “ Sarbatori Fericite”, Sfintele Pasti sa va aduca multa multa sanatate, pace, caldura in suflete si multe multe bucurii iar iepurasul sa treaca pe la fiecare sis a va indeplineasca toate dorintele.
PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!!!!

18+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Am o pauzulica, asa ca scriu si eu repede ceva!![]()
Fii-me a reusit sa-mi faca bucuria de-a manca un iaurt cu cereale, dar atat. ca ce-i prea mult strica!
O tin in continuare pe regim de infometare. Asta e! Ma doare sufletul si ma uit la ea cu frica, dar nu mai pot continua asa. Numai lapte-lapte, la 1 an si aproape jumatate!![]()
Sper sa-mi mai manance pana in seara ceva!![]()
Barbatu' meu e un domn! A scos-o la plimbare, asa ca am timp sa-mi rezolv trebile!
Au veniiiit! 
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Ioana, eu cred ca Bia ta nu incerc asa zica ca-i baiat, ci incerca sa repete numele ei: Bia, dar nu putea sa zica decat Ba.
Cici, alexia ta tot asa pe tot corpul avea bubitele (la alex e totul uniform din frunte pana pe degetele de la picioare, inclusiv intre bucute de zici ca-i oparit)? Sau la ea erau concentrate pe anumite portiuni?
Pe corp arata mai ca sudamina, dar pe fatza au devenit mai rosii si mai mari si mai rare...Taica-su era sa faca o criza aseara cand l-a vazut, nu te mai puteai intelege cu el, cum de-a luat-o, de unde-a luat-o, ca baietelul lui tati etc. M-a si scos din pepeni, de parca mie mi-ar fi placut sa-l vad pe alex asa cum e sau de parca ai fi putut trage pe cineva la raspundere pt. ce i s-a intamplat lui alex (dar asa e modul lui de a se manifesta cand e vorba de comoara lui). I-am spus ca atat timp cat lui alex nu-i e rau, are energie, mananca si doarme bine nu-sh ce se vaita ca o baba de la tzara, copilul nu sufera cu nimic, doar ca arata cum arata cu bubitele alea pe el. Si sincer eu problemele mari nu mi le-am facut pt. alex, ci pt. bebe din burtica. Lui alex ii trece si gata. eu mi-s mai practica un pic, tat idevine paranoic cateodata...al copil de educat!!! Ca si pe el trebuie sa-l educ daca vreau sa nu am un prapastios pe cap.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Try, m-ai distrat cum zici ca trebuie educat si tati…tati al meu nu e asa, cred ca mai degraba eu sunt cea paranoica dar nu atat de paranoica, ah ha …
Oricum si Alexia a avut peste tot..nu avea altceva nimic..de fapt a fost mai apatica poate primele zile pana au erupt toate, dar apoi zburda si se juca la fel..am fost si eu cu ea de 2 ori la walk in clinic si cam acelasi lucru mi-au spus, ca e de la ceva virus si ca dispar de la sine…apoi m-am dus si la medical pediatru si mi-a dat ceva crema cu concentratie de hidrocortizon de 1%...am facut-o doar de vreo 2 ori cu crema asta ca trebuie aplicat doar pe zonele cu probleme ca am intels ca usuca mai tare….am mai facut-o cu alta crema dar cu concentratie mai mica de hidrocortizon, adica 0.50%...poti incerca si tu asa si vezi daca are vreun efect…oricum o sa-I treaca de la sine si nu e problema mare…
Sincer si eu m-am tot intrebat ce virusi sunt astia care apar asa,isi fac treaba si dispar, ha ha ….oricum pe tine nu te afecteaza cu nimic, stai linistita…eu la inceput n-am stiut nici ce pete are fata, nici n-am scos-o afara cateva zile bune, nici nu i-am facut baie iar cateva zile dar poti sa faci toate astea linistita….cand ii faci baie o sa vezi ca se accentueaza petele de la caldura…cel putin Alexia era toata rosie
Hai pupici si o sa fie bine Alex 
Auzi, cand iti faci o poza cu burtica sa ti-o vedem???? ha ha
18+sapt
Poze
poze bebe
onitza spune:
Bau-mau-hau!!! iata-ma-s acasa singurica-lica-lica!!!
mama a plecat acasa la ea
iar eu am ramas cu tzunchi singurica! maine vine tati!!!!!!!!!
dar seara
ceea ce insemna ca eu pregatesc totul!
ei, m-oi descurca eu , suntem mari, vaccinati, trebuie sa reusim!!!![]()
Paul e un pic mai bine, in sensul ca azi nu a mai facut febra de 39, ci de 38
si nu depasea, 38 cu 3, deci putea foarte bine sa fie de la masele, dinti, ce i-o da mai intai!!! e si foarte racit, muci foarte multi , abia poate respira, ne tratam cu pivalone.
Eu sunt foarte obosita, am tras mult cu serviciul sapt. asta, am fost si cu emotii cu febra lui Paul, si cu pregatirile de Paste, am obosit!!! 
Va tzuc , mai fac si eu treaba!!
SANATATE SILVIU, ALEX (MONICA), AMINA SI TUTUROR PUIUTILOR BOLNAVIORI!
ADRIANNA, pupam ingerasii smecherasi TUDOR SI BIA!!!
niste frumosi, s-au facut mari si mi se pare ca nu prea seamana intre ei!!
mishtoo!!
Tu cum te mai simti???

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Jasmine spune:
Cecilia,eu n-am mai intrat de ceva vreme pe aici si acum vad ca ai ajuns in saptamana 18.Ai facut eco,stii ce ai in burtica,o surioara sau un fratior pt Alexia?
La Try cred ca e cam devreme sa intreb,nu?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Cecilia C spune:
Jasmine, din pacate nu stiu inca...miercuri o sa merg la ecografie dar sunt sanse mici sa-mi spuna pt ca doctorul asta la care merg iti spune doar prin sapt 24 ca vrea sa fie sigur....si la tipa care imi face ecografia nu ii e permis sa-mi spuna....dar poate aflu eu cumva, ah ah sa vedem daca o pacalesc![]()
Pupici si Sarbatori Fericite!!! 

18+sapt
Poze
poze bebe
eveline spune:
Paste fericit va urez alaturi de cei dragi si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, in special sanatate multa mai ales la bolnaviori!
Ana si Bianca-iubita
paxela spune:
astazi am fost si am vazut samburelul
poze as retraii clipele astea la nesfarsit
Alexa
5+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
miria_cristina spune:
PAXELA - Ce senzatie ciudata si dulce m-ai facut sa simt uitandu-ma la pozele tale!
Este o senzatie unica!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."