Febra mare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Manuela,sanatate multa Andreei.
Astia-s nebuni cu suspiciunile lor de meningita.Si noi cind am sunat la spital,in decembrie(copilul avea febra 39 doar de o ora)repede repejor au vrut sa ne sperie ca posibil sa fie meningita.[

Alina si Marie
Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Da Karol, si mie imi este foarte frica de febra. Nu stiu ce mai pot face! La spital nu pot merge sa stau cu Andreea ca o mai am pe surioara ei geamana acasa si trebuie sa stau cu ea. Noi suntem singuri in Germania si nu am pe cine sa chem sa vada de Corina. Chiar acum am sunat la spital, am vorbit cu dr si mi-a spus ca numai pana astazi ii mai da antibiotic. Maine o sa-i faca iarasi analiza la sange si daca e OK, maine sau poimaine ii da drumul acasa. Doctorii mi-au spus ca nu trebuie sa-mi fac griji ca i-au facut toate analizele posibile. Mi-e si frica s-o iau acasa sa nu-mi faca iarasi febra.

Alina, Andreea a avut joi toata ziua febra, si febra mare, pana la 40,3°C. La 5 ore dupa ce-i dadeam supozitor ajungea temp la 39,9°C si scadea foarte greu. Am mai dus-o acum o luna la spital, tot cu febra,avea 39,3°C si pana am ajuns la spital i-a scazut temp la 38,8°C. Si atunci i-au facut anlizele la sange. Vreau sa-ti spun ca analizele la sange au iesit bine si nu i-au dat nici macar supozitor pentru ca i-a scazut singura temperatura. Dupa 2 zile i-a dat drumul acasa. Acum i-a iesit infectie in sange, astept sa vad cum vor iesi analizele de maine. Eu am incredere in doctori, ei stiu mai bine ce trebuie sa faca. Doctorul care o supravegheaza este profesor universitar, el a hotarat sa-i faca de urgenta punctie. Ma doare sufletul cand ma gandesc cat a suferit mititica!

Paste fericit!

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Imi pare asa de rau de ea, mititica.Imi pare rau si de tine ca imi dau seama prin ce treci.Ma rog seara la culcare pt voi.Mai da-ne vesti.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Sanatate multa Andreei si tie multa rabdare si tarie. Sa dea Dumnezeu sa-ti vezi ingerasii sanatosi si sa fiti impreuna iarasi acasa

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

nu te gandi la urmarile punctiei.Gandeste-te mai bine ca s-a eliminat suspiciunea de meningita care,cum de altfel sti,are cele mai grave urmari.
Te inteleg perfect prin ce treci!Cum e sa ai copilul bolnav si sa nu sti ce are,iar doctorii sa-si dea cu presupusul.Si sa astepti sa se lase seara ca sa-l ai pe sotul tau alaturi.
Ma rog ca toti copii nostri sa fie sanatosi!
July si bb.Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajarile si urarile voastre de sanatate.
Vineri am adus-o pe Andreea de la spital si sunt foarte fericita ca am amandoua printesele acasa. N-a mai facut febra, desi eu sunt inca speriata si mai toata ziua ma duc sa vad daca nu are cumva febra. Sper
sa-mi treaca obsesia asta in urmatoarele zile!
Multa sanatate si la copilasii vostri!

Paste fericit!
Manu

Mergi la inceput