Febra mare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

N-as vrea sa te sperii dar copii pot intra in convulsii si la 39C. Daca nu te duci la spital, ai grija sa nu-i mai creasca temperatura. Convulsiile apar cind temperatura creste brusc de ex de la 37 la 39.
Sanatate,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu zic sa te duci la spital!

Da-ne vesti!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Draga Manu,
Abia acum am vazut mesajul tau!
Ce sa-ti spun? Eu sint genul de mama care nu intra in panica pentru cel mai mic lucru,dar ideea de a te duce totusi la spital,nu e chiar rea! Ai putea capata mai multe raspunsuri si te-ai linisti.Am primit mail-ul tau,dar nu am apucat sa raspund,cred ca intelegi motivul.
Gemenii sint tare vioi si au nevoie de mult timp cu mine!
Multa sanatate si sper sa nu fie nimic serios! Asteptam noutati!

Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Two little twins are gifts from above,
Two special people to snuggle and love...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Poate de ieri si pina astazi ai si luat o masura totusi iti voi spune si parerea mea; de preferat ar fi sa consulti un medic pediatru bun sau daca nu, mergi cu ea la spital. Despre masurile pe care trebuie sa le iei nu-ti mai scriu si eu, fetele de mai inainte au facut-o foarte bine. Multa sanatate si tine-ne la curent!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Eu am patit asa cu bebe la 6 luni juma ( tot 2 sapt. de la vaccin), tot febra mare zile la rind , plus diarie, somnolenta, dus doctor, dus spital, tot dat Nurofen 3 zile ( mi s-a explicat ca intre orele de admin. iar o sa-i creasca febra), bubite de transpiratie etc. Avantaj ca a acceptat ceai, lichide multe. In final a rasarit dintele si totul s-a rezolvat. Poate...
Sanatate

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Manuela, toate simptomele descrise de tine imi aduc aminte de rubeola Mariutzei, de la 6 luni si 1/2.
Tot asa febra mare noaptea, dormea tot timpul (asta vreo 4 zile), de mincat, daca minca 1 biberon de lapte / zi
si apoi ia aparut eruptia.
Asta exact la 2 saptamini de la vaccinul de 6 luni.
Eu zic sa mai astepti, dai antitermice si lichide cit vrea ea, nu o forta. Imbrac-o foarte gros astfel va iesi eruptia in afara.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Manu cum se simte Andreea???
Cristina si Cristina

http://www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsurui!
Aseara cum a intrat sotul pe usa am imbracat fetele si am plecat la spital. Intre timp incepuse si Corina sa faca febra 38,8°C, dar Andreea avea 39,9°C la 5 ore dupa ce-i dadusem supozitorul. Cand am ajuns la spital Andreea avea 40,3°C, iar Corina tot 38,8°C. Ca si pediatrul lor le-a consultat, s-a uitat in gat, in urechi, la fontanela anterioara si am primit acelais raspun: "Este totul in regula". Corinei i-a luat si proba de urina si a fost OK, Andreea nu facuse pipi pana am plecat noi(am stat 4 ore acolo). Le-a mai dat la amanadoua cate un supozitor si ne-a spus ca pe Corina o putem lua acasa, dar ca Anreea e bine sa ramana la ei ca trebuie supravegheata. Parerea doctorului era ca este o viroza si ca o sa mai dureza probabil vreo 2zile pana o sa-i scada febra. Vreau sa va spun ca m-am speriat rau de tot, ma gandeam la ce sete mai rau. Acum sunt mai linistita ca o stiu in siguranta, desi imi vine foarte greu fara ea.
Va multumesc inca o data pentru raspunsurile voastre, care trebuie sa recunosc, mi-au ajutat foarte mult in momentele acelea de panica. Cand e vorba de astea mici intru foarte usor in panica.
Tocmai m-a sunat doctorul lor sa-mi spuna ca analiza la sange nu este in regula.
Va mai scriu mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Multa sanatate Manu pentru fetitele tale!

Asteptam vesti (bune)!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Te inteleg perfect!Multa sanatate fetitelor tale!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput