Bebelusi de iulie-august 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Nicoll_mada intelegem situatia si pupam bebelina! Mi-a facut si mie intr-o dimineata asa ceva, nu voia nimic si nu o multumea nimic. Nici in picioare, nici culcat, nici mincat, nici baut, nici cu jucarele, nici in brate, si a sfirsit prin a lua o palmuta la fulduletul acoperit cu pampers! Sper sa nu citeasca Protectia Copilului.... Cert e ca s-a apucat de plins si el de oboseala si eu de ciuda si neputinta si el a adormit si eu am plins in continuare.... Si m-a mai pus nu stiu cine sa-i spun lu' tat'su....aualeu! ma stie toata familia ca i-am maltratat odorul! Si taman ca un facut, in ziua respectiva a si cazut din patut!

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Neatza, fetele! acest sosre superb imi da speranta, doar speranta ca azi voi fi mai harnica! ieri am prestat pe forum azi ... ar trebui pe ici, pe colo de rezolvat din treburile casei ... vedeti cum e? cum "am scapat" de una dintre fete ...imi rezolv problemele majore! DC!

Ankak, las ca se mai intampla! putea sa cada si daca era numai cu el! oare ei ne zic tot? dar cu palmutza?... nu stiu ei de "na-na" ! nu are rost, nici mai tarziu!

Nicol_mada, hai capusorul sus, e frumos afara! gaseste un motiv care sa te faca sa zambesti!

Diana, eu ma gandeam ca a vazut deja al meu sotz un "caras" negru cu bucle blonde! ca doar e clar ca nu a cautat destul! inainte de Craciun cand am achizitionat eu ceva pestisori, cu Paula in bratze, Iulia de mana si pestii in punga! asteptam disperata taxi! "vai, zice taximetristu, "ii e frig micutzei.. " ..."nu, morr pestii!" zic eu... cand de un lucru m-am apucat singura , ala ramane al meu!

deja am un roman pe azi...

ella2000 si printesele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele am pus si noi poze in albumul 9 luni si 10 zile Enjoy!!!



Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult


Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

, vazut bodarelul.... hehehe.... cu boticul ca si pisoiul la borcanul cu smantana... sau calarindu-l pe tati....

Super bodarel ! Brava voua !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ei...sigur ca nu puteam sa stau suparata pe zana mea!Dar ca sa vedeti si voi viata,acum ea doarme,eu am avut ceva treaba si astept sa se trezeasca sa plecam la plimbarica Ella,ai dreptate e frumos afara si pe deasupra trebuiesa-i aiu Codrutei ceva de incaltat.
Albinutzza pt bondarelul cel dulce si de altfel pt toti BB-ici,tare-s scumpi.
Ankak,idea e ca nu se intamplase pana acum.Stiu ca o data e prima data,dar dupa ce statusem juma de noapte pe net...mi-a picat la fix!
In rest zana cea mica e un copil model pot sa zic.Nu plange fara motiv,se joaca si singurica daca e cazul,iar de papat zic eu ca papa foarte bine chiar.Dimineata si la ora 18 250ml lapte cu cerale,la 10 fructe cu branza dulce sau cerale,la pranz supica cu de doate pasat in ea inclusiv carnita,seara piure de legume si un iaurt cu branzica.Si uite asa la 8 luni si jumatate aveam 9,350kg si 71 cm.
Ca si mancarica mai serveste in piure prin rotatie peste : salau,pastrav,cod,merluciu;ficat de pui si galbenus de ou.Am mai papat pilaf si ciulama.Iar de gustat am gustat rosie,smantana si ...Tineti-va bine : mujdei de usturoi cu smantana.Daca o vedeati ce-si lingea buzele... Nu prea imi mai bea sucul de fructe,iar biberonul nici sa nu-l vedem>Eventual la prima masa din zi cand mai mult dormim.
Despre medicamentaia profilactica luam 10 zile pe luna Ca Pharco,apropo Albinutzza,zice ca se asimileaza cel mai bine si crede-ma pe cuvant,e bun la gust,apoi 21 de zile Fier Haussman.Vigantol 2 picaturi pe zi plus Zymafluorul.I-am mai dat la sfatul uneui dr particular timp de 30 de zile ImunoBaby sa intarim sistemul imunitar.Si nu stiu daca asta e motivul,dar nu ne-am mai intalnit nici macar cu un stranut,nicicum cu altceva.
Stam bine in fundulet,alergam ca la curse cu premergatorul si nu ne tin manutele ca sa o luam dea busilea.
Cam atat pt moment,am sa ii dau un PM si lui bbdeiulie_august2005 pt actualizarea datelor noastre.Vom reveni cu poze mai tarziu.
Va pupic dulcic,
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

ella,
eu dureri de solduri am de la nastere. in primele 3 saptamani ma dureau si cand stateam in pat. si prin casa mergeam sprijinindu-ma de pereti. a fost ingrozitor. data viitoare am zis clar ca o sa fac cezariana. si pt ca alaptam n-am putut sa iau nimic. am fost pe la vreo 3 doctori, facut radiografii, etc. mi-au zis ca sunt inflamate articulatiile si mi-au dat tratament anti-inflamator (cand am intarcat-o). care si-a facut pe moment efectul. dar apoi de la efort (carat copil, imprins carut, facut curatenie) mi-a revenit din nou insa nu asa de tare. si acum desi am inceput serviciul si nu mai fac efort decat seara si dim si in weekend tot am zile in care ma doare destul de tare.
dr mi-a recomandat sa nu ridic greutati deloc (de parca as avea cum), sa ma odihnesc, sa dorm pe perna ortopedica, sa fac niste exercitii pt spate, si cand ma doare mai tare sa iau antiinflamaroare. si cica cu timpul o sa-mi treca.

mamica de maria, 8 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele
Noi ne pregatim sa iesim afara.

Si eu am dureri de oase ,se cheama osteoporoza de nastere si trece cu timpul.


AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna mamici si bebici! Ce mai faceti? Andrei e pe zi ce trece tot mai dulce. Il ador! Spune MAMA, TATA, cand il intreb cate ceva imi raspunde DA si ar sta numai in premergator.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

la noi e o zi foarte frumoasa in sfarsit, sper sa o tina asa.

am vazut bondarelul, este un scump.

Simona, m-am tot gandit la tine cu problemuta lui Mario.Aici cand pielea este foarte iritata nu se da crema.Cand Aidan era bebe mic-mic a avut o iritatie foarte urata pe piept si dr mi-a spus sa nu ii dau cu crema pt ca o sa se mentina moale si o sa dureze o vesnicie sa treaca.Mi-a spus sa ii pun pudra ca sa se usuce si asa am facut.Iritatia s-a uscat in final si a trecut.Ai incercat asa?

Aidan face mari progrese sa mearga de-a busilea.Se intinde tot mai mult dupa jucarii si sta tot mai mult in maini....se invarte pe fund in toate partile asa ca o sa porneasca cat de curand.Totul in timpul lui :)

Noi ne pregatim sa mergem in Romania,mai avem 4 zile, sper sa fie bine si sa fie vreme frumoasa ca am vazut la stiri pe CNN despre inundatii.Din fericire in Timisoara nu se pune problema asta dar sper sa fie ok.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Adriana, sa aveti drum bun! sa petreceti bine si timp frumos in Timisoara!nu?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput