Iepure pe varza de humus

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Cu boabele de humus se poate face o salata rapida :
-boabele de humus fierte f bine se pun intr-un castron impreuna cu putina apa in care au fiert.Se condimenteaza dupa gust cu:cumin,sare,usturoi pisat,zeama de lamaie si ulei de masline.



delicios! Azi dimineatza, uitindu-ma la fridge-ul in care bate vintul, am inhatzat boabele fierte de naut, le-am pus olive oil, italian herbs si masline si le-am luat pt. lunch - le-am mai pus un pic de soy sos si am risnit niste amestec de piper, ceapa uscata, usturoi uscat, sare de mare si alte minuni dintr-un borcanas, cu inima strinsa ca si pe astea le maninc aproape crude! Dar a iesit fff bun. Iar pe post de crutoane am pus niste Matzo care imi place si tocmai era in sale la magazin, ca a trecut Passover!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

am facut azi paine pt humus. ce buuuna a iesit

faina 4 pahare
apa calduta 1 pahar
drojdie 1 plic + 1/3pahar apa calduta + 2 linguri faina = maia

se amesteca apa+drojdia +maiaua crescuta 10 minute+ 1 lingurita de sare.


se lasa la dospit 2 ore
se framanta usor cu un pahar de coriandru tocat (asta e facultativ)
se imparte aluatul in bile ( cam de marimea unui ou in diametru)
se intinde fiecare bila in discuri cam de 10 cm diametru si se pun la copt in cuptorul incalzit in prealabil la 450 grade F pt 5 minute dupa care se intorc pe cealalta parte si se mai lasa 2 minute.

inainte de a le baga in cuptor se pot stropi cu ulei de masline dar nu-i musai



ps . sa nu iasa aluatul exagerat de tare.

Mergi la inceput