Mamici casnice (33)
Raspunsuri - Pagina 8
Dana_ch spune:
Buna dimineata
ma mai tineti minte? nu am avut net de acea nu am ma dat nici un semn,iau si eu o cafea sarumana Adinell.
Poze cu Lucas
maria2mami spune:
Neataaaa fetele gospodine....offf ce vreme kkacioasa
Miha....d'astea mi se intamplka si mie fffff des...nu de mult de azi de dim....era 8 si 10 se trez Maria plangand ca sa nu plec sa dorm cu ea ca e "supalata" si ca vrea suc de morcov.......eu la si jum trebuia sa fiu la serv .
Boooon, ma apuc, scot magaoaia de robot, curat morcovii, si portocale si ma pun sa fac suc la fata, termin si io pe la si 25.....colacpeste pupaza....nu stiu ce i-am facut robotului (nu lu' nea' ector) ca asa o mireasma de arsss mi-a ajuns pe la nas.....ca imi venea sa-l arunc pe balcon!
L-am lasat naibii asa sa-l spele cine a baut suc-ul si am plecat.......normal ca am luat taxi-ul ca nu am reusit sa ma teleportez.........si tot am intarziat...am ajuns la fara 10. Noroc ca eu sunt sefa mea.....ca altfel ma dadeau afaraaa
Geani super urarea de la inceput de capitol.....te superi daca o trimit si io' sms la prieteni???(ca singurul meu neuron nu poate produce asa ceva
Hai ca ma binedispune vremea asta!
Sunt cu ochii pe voi
Stati ca ma sunat colegu'..........va pov dupa
mmiha
maria2mami spune:
Cami...am o intrebare...tu ai lasat aluatul la crescut cum zice tanti de pe forum 30 min sau imediat ce l-ai terminat de framantat l-ai bagat in tava....si inca ceva...ai facut painica cu 2 impletituri suprapuse....sau cum???
Fac si io sambata si d'aia ma zbat atata....sa nu dai cu rosii
mmiha
diadaniela spune:
Neata gagicile!
Mai,ce-i cu vremea asta urata? Peste tot e asa sau numai la Bucuresti? Eu vreau sa dau o tura prin orasa,dar nu prea imi vine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
'neata gagici!
dana, si la noi e tot asa "misto" e vremea. ploua de rupe, zicea colegu' ca nu se vede la 2 m in fata, cu stergatoarele pe maxim.
bey de corina stie cineva ceva? cred ca trebuie sa fie acasa, nu?
alexa
Danelutza spune:
Buna dimineatza, multzumesc de cafelutza...
Asha, Camelia buna poezia de la scoala, copiii cultivatzi mai, nu ca noi...
Gata, va salut din mers, ies la plimbare ca prea-i mumoooossss afara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Daniela ,cum ,ma ,e frumos afara?
Aici e o vreme de iti vine sa te dai cu capul de pereti.
Gata,ma mut la tine!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
gata, danelutza. venim si noi la tine. ne primesti?
auziti ce i-a zis dr lu' colegu' cind s-a dus sa-i ceara reteta pt zentel. cica sa vina joi ca ieri nu aveau aduc miine prospete. moama ce m-as balacarii cu ea, da' nu ma lasa colegu' ca ii e rusine.
alexa
gegea spune:
Si eu va salut din mers...
Ne pregatim sa mergem la cimitir sa curatam mormintele pentru seara de Inviere, asa ca apar mai tarziu.
Referitor la urarea de Paste de pe prima pagina, vroiam sa va intreb daca nu am dat-o in bara cu coloratura... nu prea le am cu astea. Daca da, trageti-ma de maneca.
mmiha, sigur ca da.
Aveam mai multe sa va zic, dar ma grabesc. Am hranit-o pe Daria si acum vrem sa profitam ca inca e vreme buna si sa plecam.
Geani si Daria
alexa si mami spune:
la danelutza e soare, la geani la fel, dana cred ca ploaia aste e pe ruta bucuresti -pitesti
alexa