Drama Laviniei Milosovici

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Eu sint din Lugoj dar momentan nu va pot ajuta ,am o fata care a incercat sa isi faca cont pe DC dar nu mergea forumul pe atunci.
I-am scris pe messenger acum si sper sa ia legatura cu mine cat mai repede.
Am citit in articol ca sotul e politist? eu il sun pe fratele meu si o sa intreb poate cumva reusim sa gasim un numar de telefon sau adresa de la ea.
pentru voi si pentru tot ce faceti multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, pot sa ajut eu, numai sa-mi ziceti cum .... Sa iau legatura direct cu Lavinia? Are cumva eventual messenger sau ceva? Ca de facut cont nu e problema ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Aveti ceva vesti, fetelor?
Cont pot deschide si eu, dar nu stiu cum as putea lua leg. cu Lavinia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Problema este ca Lavinia nu se descurca pe computer. Trebuie sa fie cineva langa ea de fiecare data, deci e voluntariat pe termen lung.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O intrebare de 1000 de puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

atunci ar trebui sa faca asta cineva din Lugoj ... din pacate ar fi foarte greu sa ajung periodic acolo.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Surprize, surprize!
Astazi am reusit in sfarsit sa vorbesc direct cu Lavinia. De fapt abia ce am inchis telefonul. Lavinia mi-a spus asa: "nu este adevarat ce scrie in ziare. Fetita mea nu are nevoie de operatie, cel putin mie nu mi s-a spus asta. A inceput sa mearga si progreseaza foarte mult datorita kinetoterapiei. Ea devarat ca facea febra cam des in ultima vreme dar banuim ca ar putea fi ceva legat de polipi. Eu de asta eram suparata. Nici jumatate din ce scrie in ziare nu e adevarat ei au scris si lucruri pe care eu insami nu le stiam. Daca va fi nevoie de bani pentru operatie noi vom gasi bani. Va multumesc pentru ca ati vrut sa ma ajutati dar deocamdata nu e nevoie. Daca mamicile doresc sa dea niste banuti, sa mearga banutii aia la alti copii care poate au mai mare nevoie decat fetita mea. Fetita mea e bine!"

Am citat din memorie, n-am inregistrat-o. Dar va asigur ca asta spus. Daca vreodata va avea cu adevarat nevoie de ajutor, va contacta comunitatea desprecopii.com.

Si cu aceasta doamnele mele, va multumesc pentru inima dumneavoastra buna si imi cer scuze in numele breslei din care fac parte ca v-am pus degeaba pe jar. Dar ma si bucur ca fetita Laviniei este bine. Sa fim sanatosi cu totii! Cu permisiunea Mishulinei as dori sa inchid acest subiect.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O intrebare de 1000 de puncte

Mergi la inceput