Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gasit ceva... AICI... puse roisin un X mare rosu unde e locul de joaca... cu nisip, topogan, leagan... pentru 13 mai.

mihaela... informatii in plus, pls... cand ajungeti, ce si cum...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, inca ovi n-a primit tf. prin care trebuie sa-l anunte data si ora exacta. cand aflu va dau repede de stire.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mai fetili.. intai de toate Hristos A Inviat!, ca nu am mai dat de ceva timp pe aici. Apoi, eu sunt fiarta si bocita toata ca azi am avut o zi... am fost terminata... nu alta. Saptamana trecuta in Copou l-au piscat pe Alex niste tantari, unul deaspura arcadei de i s-a umflat ochisorul. Bun, a cedat... Aseara am vazut o pata rosie deasupra ploapei dar m-am gandit ca se va fi frecat cu manuta.. Azi dimineata la ora 6 copilul se scoala si spune: "mami mi se umfla ochisorul!" Si asa era. Pana la ora 9 de abia il deschidea putin. L-am dus la pediatrie side acolo la Neuro la oftalmo': clar ca de la o piscatura de tantar sau ce or fi lighioanele astea, insa ... e un edem palpebral alergic - asta ma prinsesem si eu ca altfel nu l-as fi carat prin spitale! I s-a dat doar calciu si peritol. Mi-au spus ca de dimineata era al 7-lea caz de edem palpebral alergic la copii.
Copilul doarme acasa la pranz, si pe la ora 17 am venit acasa, sa vad ce face. Ma uit la el si sa pic jos: nu mai putea deschide ochisorul, se umflase si inrosise. Am luat copilul si l-am dus la un alt cabinet oftalmologic si sa pice cerul pe mine nu alta cand mi-a spus dna dr ca deja facuse: celulita presetptala. La ochisor!!! Nu va spun ca imi venea sa urlu nu alta! Ni s-a recomandat TOBRADEX solutie si unguient insa Alex care e reticent la orice ii atinge fata in general nu prea sta... Plus antihistaminicele de rigoare.
Imi e foarte frica de orice problema cu ochisorii si ... Parca imi e frica sa ma uit la ochisorul lui. Sa dea Dumnezeu sa fie mai bine maine dimineata!

In alta ordine de idei, promit sa intru mai des de acum, dar nu ma astept sa ma si tin de promisiune... ca am de lucru de imi ies ochii. Insa promit.
Va pup, de 2 nopti dau pas la somn si daca apuc 4 ore sunt ok insa deja am semne clare de batraneturi si nu mai pot. Cred ca adorm acusi.

Mergi la inceput

aoleu, carmen... astea sunt lighioanele de anul asta?? pai nici nu mai stim de ce sa ne ferim
sper sa treaca fara complicatii... of... mititelul...
o sa ajungem sa umblam seara inbracati ca in prisaca

mihaela, asteptam o veste de la voi...

hai sa va mai zic de la noi.
fi-mea o sa aiba mainile mai lungi decat picioarele... o antreneaza fra-su. cand sta in balansoar, o prinde de maini si o trage sa stea in fund... apoi ii da drumu', matza mica rade sa moara cand pica, fra-su ii tine isonul... in cazul in care nu ne alegem cu vreun umar dislocat am scapat.
a doua e ca o calareste... daca ati vazut www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">filmuletele, asa cum calareste cainele se suie pe sor-sa. nu mai pot face nimic, ca nu=i pot lasa singuri in camera. cum ies 2 secunde, cum e la ea in patut calare. si maimutza nici macar nu tipa. sta si beleste ochii ca fraiera la el!!
adaugam la asta ca toata ziua is cu ea in brate. dupa ce la tara n-am lasat-o deloc sa planga, acum isi ia revansa. si cum ne chinuie si un amarat de dintisor...... daca pt un incisiv face atata scandal, ce urmeaza la ceilalti??? macar sa iasa mai multi o data, sa scap si io cu mai putine sesiuni de urlete...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

carmen Imi pare nespus de rau de patania lui Alex, dar speram din tot sufletul sa treceti cu bine peste aceasta perioada si sa nu ramana semne.

Vad ca voi va organizati de intalnire...foarte frumos!!! Sa aveti vreme buna!

Si acum, vin si io sa rad si sa plang alaturi de voi..tre sa scriu ca altfel explodez...
Am avut musafiri, o familie cu un baietel de-o varsta cu fii-mea...toate bune si frumoase...numai ca la un moment dat incep parintii respectivi sa faca demonstratii cum ca si copilul lor stie si face si drege...iar nimic extraordinar!!! Mai ales ca noi de ceva vreme am incetat sa o mai supunem pe duduitza noastra la maraton interogativ. Ne-am bucurat impreuna ca uite ce grozav, numai ca vine intrebarea fulger din partea mamei "Mai X, ce zici?? Andra e frumoasa??" la care copilul, nevinovat de altfel, nu raspunde ca era mai fascinat de minge si scaunele si cuburi... si atunci mama da singura raspunsul: "Pai X cand evita sa dea raspunsul inseamna ca nu-i place!!" Mai mamici, a cazut cerul pe mine, cu toate ca am zambit. N-am inteles de ce unii dintre noi au asa o pozitie de denigrare a celorlalti?? In fine...sotul meu m-a vazut ca m-am schimbat la fata, a vrut sa zica niste rautati dar...l-am oprit la timp, ca doar copilasul respectiv n-avea nicio vina.
Dar, oricum, m-am simtit tare ranita...

Asta in prima etapa...dar sa revenim la chestii haioase...

Nu stiu daca mai sunt printre voi persoane care mai au buletin de-ala carticica (de-ala vechi cu poza). Ei, sotul meu de-asta are! Ca atunci cand ne-am casatorit erau expirate si al meu si-al lui asa ca am hotarat sa ne punem a 2-a poza pentru o luan de zile, pana imi schimb si io numele, pana ne luam casa si ne mutam la noua adresa...
Eu l-am schimbat (e drept ca f tarziu) dar el nu. Asa ca mai avea un pic si-i expira si ala cu-a 2 poza aplicata.
Numai ca l-a rezolvat fata: i-a rupt cele 2 poze, nici nu am avut timp sa ne dam seama cand, una chiar a aruncat-o la gunoi!! Mai, am rugat-o sa ne spuna unde este, mai cu vorba buna, mai cu tonul ridicat, nu scotea un sunet!. Offf, tot marius s-a hotarat sa se uite in galeata de gunoi. Mandra chiar impaturise poze si-a aruncat-o, ca deh, nu mai era nevoie de ea. Si uite-asa, rugamintile mele de atatia ani de zile sa se duca sa-si achimbe buletinul s-a trasnformat intr-o necesitate si asta pentru ca am un copil minunat, pe Andra cea obraznica...

In alta ordine de idei...fii-mea a inceput sa-mi poarte pantofii! Si asta ma face sa fiu prudenta cu aranjatul acestora; cand ajung acasa, ii dau repejor jos din picioare, bagati in cutie si cocotati pe unde mai este loc!

Si inca ceva..in iunie botez!! Un baietel...Abia astept si am emotii! Tre sa fac luna asta pregatirile...

Hai, ca m-am intins....
va pup dulce si weekendareala placuta!!!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, stiu doar ziua: sambata, insa ora nu. Acuma io zic sa hotarati voi ora, noi o sa fim pe-acolo sper. probabil saptamana viitoare stiu si ora, nu va fi nici dimineata, nici seara, asta sigur.

carmen, sanatate lui alex, mititelul de el!

liliana, figura mare Andra, ca de obicei .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

mihaela, deci e sambata, data ramane in picioare... ora.. cred ca va fi ca de obicei, 11... alte propuneri???

liliana, lasa mai, ca aveam eu acum la tara doua "esantioane" de comparatie... si am ajuns la concluzia decat vorbitor ca aia, mai bine nevorbitor ca al meu. o tot lauda pe "finutza andreea", ca vai ce copil "Destept" ca injura ca la usa cortului si bea juma de pahar de bere... uf, bine ca nu stam prea mult pe-acolo...
nu zic ca nu va invata si aici injuraturi, da' macar nu le invata de la mine, putza se cheama putza si nu altfel, sta in chiloti si faci cu ea doar pipi...

si ca tot veni vorba de laudat, na sa-l laud, ca merita!!! AM SCAPAT DE SUZY!!!!! nici mie nu-mi vine sa cred... da' dormim fara de 3 saptamani, si de o saptamana cel putin n-a mai intrebat de ea! de dinainte de paste nu i-o mai dadeam, in ciuda protestelor lu' tati, ca stricam placerea copilului... si... bomboana de pe coliva a fost ca am uitat-o la bucuresti cand am plecat la tara... si dupa o saptamana fara ea, la bucuresti nici n-a mai intrebat. si nu pt ca nu vede, ca le vede pe-ale fetei, dar n-o mai cere. na ca nu ne insuram cu ea in gura...
acum mai avem un hop, pampersul de noapte. si aici is ceva progrese, saptamana asta avem 2 pampersi uscati dimineata. cum da caldura, si merge sa-l las, trecem la paturici absorbante si lasat copilul fara scutec noaptea. da' sa avem macar 4 pampersi uscati pe saptamana, ca altfel parca nu ma trage inima sa ma apuc...
gata, ma duc sa mai beau o cana de ceai, sa fac un dus, si la nani... ca nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Carmen, pupici lui Alex, sanatate muuuuulta va dorim, iar tie putere din plin!

Liliac, cand am citit patania voastra cu mamica cea "shmechera", zau ca asa mi-a venit sa fac la adresa ei: .
Las-o in pace, nici nu merita efortul de a-ti mai aminti.
Pupici istetei voastre dulci!

Cristina, felicitari pentru izbanda contra suzetutei .

Eiiii, eu am patit-o de data asta cu alaptatul...
Sa va povestesc:
De vreo 2 zile aveam ceva dureri la unul dintre sani. La inceput n-am prea dat importanta, dar aseara in timp ce Roxana sugea am simtit niste dureri cumplite.
Asa ca am facut si eu ceea ce trebuia sa fac mai de multa vreme: am pus mana. Si-am simtit ditamai guguloiul chiar sub sfarc.
Va imaginati ca moralul mi-a picat brusc si-am inceput sa ma stresez.
Eiii, sa nu va mai povestesc despre noaptea aproape alba, de durerile nasoale avute...
Pana la urma de dimineata am chemat doctoritza si-am aflat ca am facut un CHIST SEBOREIC. Motivul cica ar fi acumularea de lapte pe un canal nedesfundat care a venit in contact cu sapunul prin porii de la firele de par de pe aureola mamara si s-a produs infectie.
Ca sa scap de interventia chirurgicala trebuie sa storc cat pot nenorocirea. Si asta fac... of ! si doareeeeeeeeeee....
Si cica sa nu ma mai spal in zona sanilor cu sapun ... doar cu apa...

Si din cauza asta nu pot s-o mai alaptez pe Roxana din sanul cu pricina, dar laptele tot se acumuleaza...
Va trebui incet-incet s-o intarc...
Stiti ce rau imi pare ???

Sa va mai spun cate ceva si de Oana, care-i haioasa si vorbareata foc.
In ultima vreme a inceput sa se joace cu noi de-a educatoarea si ne invata cantecele, poezii .
Iar pe sora-sa o iubeste foarte tare, numai ca orice i se face Roxanei (pupici, mangaieli, leganat, etc.) trebuie sa primeasca si ea, altfel e jale .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

aoleu ma dana, asta suna a mastita... nu intarca fata, fa rost repede de-o pompa electrica si chinuie-te sa scoti pocitania de-acolo. era cat pe-aci s-o patesc si eu, noroc ca la mine a mers cu masat , scos laptele si mai sugea si fata, si s-a dus galma...
dar pune-o si la sanul cu pricina, bb e mai bun ca orice pompa daca e de desfundat canale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Criss Oooo, felicitari!!!!! Asta chiar ca este o realizare sa scape de suzi! Nu de alta dar abia acum inteleg tare bine fenomenul ca de-o saptamana se pare ca m-am lasat de fumat si stiu ce sentiment nasol e cand vine momentul X si eu zic nu si nu! Poate ca nu e prea fericita comparatia, dar cred ca senzatia e oarecum asemanatoare. Mare lucru!! Spor la scapat de pampers!!!
Mai, cat despre bauturi chiar de este bere, Andra le duce la nas, le miroase si apoi striga pentru toata lumea: "Astea-s pentru oameni mari!!! Eu beau suculetz!" Cu berea am scos-o la capat dar ce ne facem cu ciupaciupsurile?? Ca oricat i-as explica eu ca au otrava si alte balarii, mai, cand iese afara o taie ca din pusca la consignatia din fata blocului, se pune ca miloaga in fata vanzatoarei si intreaba: "Aveti ciupaciups???" Saraca femeie i-a dat de cateva ori dar am intrat in ea, am rugat-o sa spuna ca NU, dar ghiberdica tot le vede!!! Offf, fir-ar ele de cipupaciupsuri...

Dana_ene Vin sa ingros randurile fetelor care te vor sustine sa continui alaptarea Roxanei. Chiar asa, poate cu o pompa se poate rezolva mai usor. Maica-mea a facut ceva cam tot in genul asta cand era frate-miu mic, dar a avut noroc ca era un copil fomist!!! Si intr-un exces de zel a desfundat-o!
Oana e superhaioasa!! Parca voi erati pe sub masa la indemnul fetei...Mai aveti un pic si va trece la colt pe coji de nuca, asa ca puneti mana si invatati!!!!
Mai, la faza cu "ce face unul vreau si eu" e si Andra. Deh, nu putem si noi sa ne comportam ca 2 oameni normali ca hop si ea: "Dar cum sa stau eu asa fara sa fiu tinuta-n brate??" sau" Ce fac eu asa nepupata?? Cine ma pupa si pe mine??" si face cate-o fatza de miloaga de juri ca parca e culeasa de pe strazi si n-a primit in viata ei vreun semn de afectiune.

Fetelor, sa aveti o saptamana usoara!!!
Vad ca vremea asta iar s-a sctricat si imi da o stare de agitatie, dar sper sa treaca rapid!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput