L-carnitine !?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Gaby, e vorba despre pliculetele "l-carnitina" de la redis nutritie.
eu am slabit cu e-lite de la heritage, si da am slabit 7 kg in 2 luni fara sa fac sport, dar eu merg pe jos de cate ori pot (e un mod de a face...sport)
am vazut pliculetele de la redis la cora cu 12.000, si am citit si eu pe ele ca scrie ca se bea continutul unui pliculet cu 250 ml apa cu 30 min inainte de a face sport si se mai bea unul inainte de culcare.
eu sunt convinsa ca nicoleta luciu nu bea numai pliculete de se mentine in forma, face mult sport si normal ca are silueta de invidiat. si are grija ce mananca (salate multe si fructele sunt baza alimentatiei ei)- cel putin asta am aflat eu despre ea
ea e imaginea firmei redis nutritie si e normal sa se spuna ca slabeste cu produsele lor. inainte de pliculete astea al caror continut se bea, se zicea ca mananca numai batoane fobrobar. nu e adevarat

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

batoane fibrobar, scuze...

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

miris_,Gaby- si eu am slabit cu heritage -elite intr o luna 4 kg fara sport dar n am mai mancat dupa ora 20 si continui inca o luna acum sa vad ce sanse mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara. Si eu imi doresc tare mult sa slabesc. Cand am ramas insarcinata aveam 54 kg si 163 cm. In timpul sarcinii am ajuns la 83 kg din care, dupa aproape trei ani tot mi-au mai ramas 6 kg in plus. Imi doresc tare mult sa mai slabesc macar 4 kg,de aceea va rog sa-mi spuneti cum imi pot procura elite de la heritage. Unde se gaseste, cum arata, cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renah spune:

Am facut "cunostinta" cu L-carnitina acum 5 ani cand inca eram in Romania si am inceput sa merg la sala. Imi amintesc ca erau niste pastile foarte mari cu un miros neplacut chiar intepator si mi-a luat ceva timp pana m-am obisnuit sa le inghit( trebuie luate 3-4 odata cu o jumatate de ora inainte de antrenament).Le-am folosit timp de 2 ani apoi de cand m-am stabilit in USA folosesc L-carnitina lichida care se asimileaza mult mai bine decat pastilele. Aceste suplimente nu au nici un efect fara miscare fizica in special ridicare de greutati, se transpira mai abundent in timpul antrenamentului. Este de mentionat faptul ca nu este destinata pierderi in greutate( a tesutului adipos) ci de definire musculara de ardere a grasimii situate in profunzime de-a lungul musculaturii.Deci nu are nici un sens sa o folositi daca nu aveti activitate fizica intensa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Multumesc Renah. O sa incerc si eu carnitina, mai ales ca in ultimul timp fac zilnic o ora de exercitii aerobice. O sa incerc si o combinatie cu un regim alimentar strict sa vad ce iese. De patru zile tin un astfel de regim si deja am dat jos 2 kg. In cat timp le voi pune la loc?Problema mea este acum ca plec in vacanta in Antalya pentru prima data. Din cate am inteles eu din discutiile cu prietenii nu ese locyl ideal de regim alimentar strict, pentru o pofticioasa ca mine. Mizez pe faptul ca exista sala de fitness si sauna si bazine... Poate nu voi veni cu 5kg in plus

Mergi la inceput