La noi la Galati sa veniti ! (23)

La noi la Galati sa veniti ! (23) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

Poftiti va rog !PASTE FERICIT !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65452&whichpage=9" target="_blank">cap 15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66882&whichpage=1" target="_blank">cap 16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67556&whichpage=10" target="_blank">cap 17, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68539&whichpage=1" target="_blank">cap 18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69750&whichpage=1" target="_blank">cap 19, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70896" target="_blank">cap 20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72273&whichpage=1" target="_blank">cap 21, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73106&whichpage=1" target="_blank">cap 22,

Doamnele din Galati:

ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Tamama de Oana (24.02.2001) si Danut (...)
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Mihaelabeldimanescu de Bianca(03.03.2002)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de ALINA DIANA (8.04.2003 )
Roxicucu de Stefan (24.04.2004)
Vilma de ANCA (27.04.2001)
Dadym de Robert (04.05.2005)
Margott de David (27.05.2005)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 )
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Viorica Avram de Carol Shalini(22.08.2003)
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Korinna de MIHAI ( 25.09.1996 )
AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Cristina Serban de Razvan(23.11.2004)
Mamescu de Tomas (26.11.2003)
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 )
Vilma de TUDOR ( 11.12.2003)
Pinguleasa de Alexandra ( 20.12.2004)
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Gitana de Tania
Giuliella de septembrie 2006
July_g galateanca de-a noastra

Poze cu noi: aici

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hai indrazniti ...ne zice nimeni nimik?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Pentru ca mi-am facut de cap in weekend meniul de azi: dimineata un sandwich cu unt si cas proaspat, pana acum doua cafele si 4 mere, diseara salata verde ( chiar daca sunt plina de bube )conserva de ton si un iaurt mic.
N-am reusit sa ma cantaresc, dar sper macar intr-o stagnare.

Mergi la inceput

Am avut vineri o tentativa de cumparat pantofi. Se poarta varful rotund asa ca am incercat cu varf rotund, pentru ca merg foarte mult pe jos am zis sa renunt cat de mult la toc , ( ma dor picioarele ingrozitor seara )....La marimea 40 cat mi-a dat Dumnezeu sa port nici macar nu imi intra piciorul. Au un calapod atat de ingust ! Astia fac pantofi doar pentru a fi frumosi in vitrine ?????? ca de purtat nu e cazul !
Asa ca in loc sa-mi iau o pereche la moda de 150 ron cel putin, ma duc frumos la reduceri ( a se citi pantofi cu varf lung ) si imi iau o pereche de piele la 50 ron sau mai multe !
Da' n-am sa fiu la moda ! ....Hmmmmm, oare am sa pot dormi noaptea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Laura!
Si eu am incercat pantofi cu botul rotund si am ajuns la aceeasi concluzie,desi port 38. M-am intors tot la cei cu botul ascutit!

Azi cred ca am mancat cat pt. o saptamana(vreo 2 mici slabi,o gura de carnat,putin tort dietetic,putina inghetata de casa facuta cu lapte0%,salata verde...si asta numai la pranz ca dimi am avut portia mea de mere la cuptor,iar deseara cred ca tot mere)

De maine intru din nou la "armata". Promit sa nu mai sar calul!

Am facut si eu azi curatenie de Pasti,insa mai am etajul,adica geamurile de la 3 camere+baia si tot atatea podele!

Pupicei!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

si eu am sarit calul ieri iar azi....mananc doar fructe si ciorba de zarzavat.pana ieri dimineata slabisem 1 kg dar n-am spus ca eram sigura ca o iau pe aratura.
maine la fel,mananc cat mai putin.azi nu m-am cantarit.o fac maine si va spun ce se intampla.
va pup

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Pe mine ma rupe fierea..... de ieri iau redigest si bilichol, azi nu prea am mancat (adica nici n-aveam unde), dar am baut cafea. Si asta nu e bine, ca fierea nu voia cafea, dar eu nu si nu.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Pai de la ce Vilma ? Ca scrumbie ai spus ca nu mananci .
Si tu si Alina suferiti ...Ufffff. Daca pupam trece ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Barbatul meu a luat o decizie buna azi:"Nu mai facem mici!",la fel cum nu mai gatesc piftele si nu mai mananc pizza.

Eu nu suport carnea tocata,nu digera stomacul,asa ca si azi ca si alte dati, micii mei,pe care i-am mancat la pranz,la ora 16 au terminat la....

Sanatate la bolnavioare!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare la feteee!

M-am trezit si eu dupa un we. incarcat....
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI! tuturor celor cu nume de floare. Bineinteles cu scuzele de rigoare ca e destul de intarziat mesajul , dar e din inima....

Noi am avut un we foarte plin. Ieri a trebuit sa ajungem la doua petreceri. De mancat nu mai spun ca am mancat pentru toata saptamana. Imi pare rau pentru cele care nu s-au putut bucura de o scrumbiuta la gratar.... Eu chiar nu am probleme dar pana si pe mine m-a incercat aseara o stare de rau... ca mi-am pus sotul sa ma frece cu otet.
Ma bucur ca azi a fost mai frumos afara. A mai iesit soarele putin. Poate avem de Paste vreme frumoasa.
Apropos.......Ce planuri aveti de Paste?

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Ele..ete asa sunt eu mai....asta e cusuru' meu!!!.
Mesajul tau ....in schimb m-a amuzat teribil!Am ras si eu si invitatii care erau la mine..si rudele!Ne-am amuzat copios.L-am trimis chiar si colegele de serviciu!Esti simpatica zau asa!Demult nu m-am mai amuzat asa tare!!!Ne-am uitat si la pozele tale....foarte simpatice..zau ne-ai binedispus!!
Multa fericire iti doresc..si la mai mare!!!

Mergi la inceput